Annem ve Teyzem 5. Bölüm

B”: Teyzem bir sıkıntı yok demi ?”
T:” Yok yok alışveriş yapacak. Sen gel şu yarım kalan işine devam et. Yanacağım senin yüzünden”

Teyzem şezlonga yüz üstü uzandı. Ben tişörtümü çıkarttım. Nasılsa krem sürdüm diye. Bu sefer aynı şekilde bende teyzemin baldırlarının üstüne oturdum çok ağırlığımı vermedim ama. Artık benim içinde bir şey kopmuştu. Hiç teyzemin onaıyını bile almadan bikini üstünün iplerini çözüp kenarlara bıraktım. Teyzem bir şey demedi. Sadece
T:” Canım bak iyice yedir kremi tamam mı”
B:” Merak etme teyzem o iş bende. “
T:” Bak bak tecrübe var sanki biraz”
B:” Yok teyzem ne tecrübesi. Gördüğüm bildiğim kadar ama en iyisi merak etme”

Kremi teyzemin sırtına iyice sıktım. Başladım yavaş yavaş kremi yedirmeye. Omuzlarına doğru eğilirken sikim götüne değiyordu. Zaten bu sik hiç inmemeye yemin etmiş gibi sürekli hazır geziyordu.
Omuzları koltuk altları. Koltuk altlarınından aşağıya inerken memelerine temas ediyordum. Bel çukuru her yerine sürdüm. Teyzem bir şey demeden hemen kalktım ve elimdeki yağları kalçalarının altına sürmeye başladım. Bacaklarına doğru iniyordum. Dizlerinin arkasına kadar gelip tekrar yukarı çıkıyordum. Dizlerinin altında ve ayak tabanlarına kadar sürdüm. Ve şimdi gerçek işleme geçmem lazımdır. Tekrar teyzemin baldırlarına oturdum ve ip tangadan kalan götüne sürmeye başladım. Kremi sürdükçe deliklerini gözüküp kapanıyordu. Benim şort krem oldu ve batmıştı. İki elimle kalçalarına krem sürerken baş parmaklarım götünün deliğinin kenarlarından geçiyordu. Artık o yaydan çıkmıştı bende. Artık teyzemin götünü okşarken parmaklarımı amına doğru yaklaştırıyordum. Teyzem den hiç ses çıkmıyordu. Ama ben madem benimle oynadılar benimde oynamam lazım dedim. Bir anda teyzemi sırt üstü çevirdim. Bikinisinin üstü kenara kaydı ve göğüsleri ortadaydı. Teyzem gözlerime bakıyordu. Şimdi o benim robotum olmuştu. Bikininin üstünü aldım kenara koydum ve elime krem sürüp başladım yine sürmeye. Boynuna göğüslerinin yanında. Göğüslerinin arasında göbeğine. Bu arada sikim artık şortta fırlamıştı başı dışardaydı ve beni rahatsız ediyordu.

B:” Sakın kımıldama. Kurtulmam lazım şundan.” Diyerek şortumu çıkarttım. Teyzemin gözü direk benim sikimdeydi. Tekrar başladım krem sürmeye. Boynuna doğru gelirken sikimi bilerek göbeğine değdiriyordum. Kalktım üstünde ve bacaklarının ön tarafına krem sürmeye başladım. Teyzem artık sesli sesli inliyordu. ben yanında oturur vaziyette kremi sürerken teyzemin bir eli bacaklarımda geziyordu. tekrar dizlerinin üstüne oturdum teyzemin. Taşaklarım iki bacağının arasındaydı. ve baldırlarına kasıklarına sürmeye başladım. Tam amının oraya gelince aşağıya iniyordum. biraz daha krem sürdüm elime. ve baldırlarından yukarı doğru teyzemin gözlerine bakarak milim milim ilerledim. Teyzemin gözleri kayıyordu. Nefes alırken kocaman göğüsleri inip inip kalkıyordu. Ve işte hareket zamanı gelmişti. İki baş parmağımla teyzemin bikini altının kenarından amına ulaştım. Sırılsıklamdı ve inanılmaz sıcaktı. baş parmaklarımla am dudaklarını sıkıştırdım. yavaş yavaş yukarı çıktım. Sonra tekrar aşağıya. Bir kaç kere bu işlemi yaparken teyzem ellrini ellerimin üstüne koydu ve iyice kendini sıktı. Boşalıyordu işte. Teyzemin boşalması bitene kadar bekledim. Amı iki baş parmağımın arasında ellerin elimin üstünde. Skim ona doğru kalkmış bir vaziyette.

B:” İyimisin teyzem”
T:” Şu elini çekersen daha iyi olacağım.”
B:” Benim için sıkıntı yok. Bana avuç içi kadar mutluluk yeter”
T:” Sen bilirsin”
Üstüne doğru eğildim ellerimi amından çektim kendi elleri hala amının üstündeydi bikini üstünden. Sikim şimdi ellerine değiyordu. Dudaklarımızın birleşmesi için bir kaç santim kalmıştı. Kulağına eğilip

B:” Sıra sende diyip bu işi bitirebilirim, ya da şu an eline değen şeyi kabul edip uzatmayabiliriz”
T:” Çok eminsin kendinden.”
B:” Ben senden emin olmak istiyorum”
O sıra teyzem direk sikimi avuçladı ve dudaklarımız birleşti.
Dilimi ağzına soktukça deliriyordu emiyordu dilimi. Ben her yerini okşuyordum. Şezlong çok dar gelmeye başladı. Hemen camın önünde bahçe mobilyaları vardı oraya gitmemiz lazımdı. Ama şu an dursam sanki devam etmeyecektik.

Teyzemin üstünden kalktım. Elimi uzattım ayağa kalktı ve bir anda kucağıma aldım. Hemen bacaklarını belime doladı. Boynumu öpmeye devam etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir