internetten tanıştık olay nerelere gitti.. Part 6

Öyle rahatlamış uzanırken, Merveye; sana yeni bir teklifim var dedim. Hani Bursada şu geçen hafta siktiğim tuğçe varya sen onu sikerken benden video istemiştin. Evet hatırladım dedi. Ve biliyosun benimde izlenme fantazim var, sende video isteiğine göre izlemeyi seviyosun. – Evet doğru anlamışsın. Ozman ben bu gece burda kalıyım, şimdi tuğçeyi arayım yarın bursaya geliyorum diyim, biz yarın onun evinde sevişirken sende bizi izle istersen izlerkende mast yap. Hmm güzel fikirmiş tamam olur dedi, seks dolu bir haftasonu yaşıcaz desene dedi.

Hemen Tuğçeyi aradım çok sevindi geldiğim için, ama sana bişey dicek daha doğrusu bişey isticem dedim.Anlattım Merveyi ve yapmak istediğim şeyi. Ya bilmiyorum tanımıoyrum kızı nasıl olurki falan dedi. sonra olmaz sen tek gel dedi, peki dedim kapattık. Mervede sen keyfine bak aozman video çek izleyim bende dedi. Biz bunu konsurken Tuğçe aradı tekrar, tamam olur heyecanlı ve değişik olabilir dedi. Ama bi şartım olcak herkes telefonlrı başka odada bırakcak dedi ok dedim bende. Çok sevinmiştim. Hayalinii kurduğum fantazim gerçek oalcaktı.

Ertesi sabah erkenden Tuğçeye gittim kahvaltı yaptık. Biraz konsutuk neler olabileceğiini. Osırada Merve aradı ben hazırım diye, evden çıktım Merveyi aldım Tuğçelere geldik. Önce salonda oturudk tanışma faslı biraz sohbet falan herkes bi gevşesin diye. Bir ara sessizlik oldu, eee napıyoruz diyerek o sesslizği bozdum. Tuğçe hemen söze girdi, önce telefonları bi dolaba koyalımmı dedi.. Ben telefonumu Mervede çantasını dolaba koydu girişte. Merve sonra dediki, merak etme canım muhtemelen siz sevişirken bende çıplak kalcam üzerimde bişey varma diye korkma dedi. Ben şokk. Ama çokta heyecanlanmıştım. Ben hemen tuğçenin yanına oturdum. Biraz daha gergin sohbetten sonra tuğçenin dudakalrını yapıştım, merveden oha burdamı tepkisi geldi ama biz öpüşmeye devam ediyduk. Bu sırada tuğçe dudağını çekip hadi yatak odasına gidelim Mervde rahat rahat takılsın dedi.

Bir sandalye aldım hepberaber yatak odasına geçtik. Biz Tuğçeyle yataga uzandık Mervede sandalyey oturdu, bizi izlemeye başladı. Biz tuğçeyle deli gibi öpüşüyr birbirimiz soyuoruz, bu sırda bir gözümde mervede acaba napacak diye. Bir süre sonra çırılçıplak kaldık Tuğçeyle.. Ben sırt üstü yatarken tuğçe sikimi ağzına almaya başladı.Merve saksodan çok etkileniyor bunu biliyodum ve beklediğim gibide oldu Merve azmaya başladı. pantolonun düğmelerni çözmeye badisini çıkarmaya başladı. iyi azmaya başladım. Tuğçeye altıma ladım amını yalamay başladım ben amını yalarken inlemey başladı, İyice amı sulanmıştı. Tuğçe inledikçe Merve iyie azmış olacakki kafamı çevirip baktığımda çırılçıplaktı. İyice zevke gelmeyi başlamış bi yandan amını okşuyor, bİ yandanda memelerini avuçluoyrdu.

Osırda Tuğçe hadi sik orospunu artık dedi.Sikimi yerleştirdim amının üstüne girmeden önce merveye döndüm, sen söyle nasıl sikiyim sertmi yoksa softmu, mervede önce romantik ve erotik başla sonra sert sikersin dedin. Bende önce başını yavaş yavaş amının soktum çıkardım her sokuşta biraz daha fazla sokuyodum. Sonunda tamamı girdi sikimin. biraz bekledim öyle içinde, Tuğçe yalvarıyodu sik diye, yavaş yavaş girip çıkıyodum, bir süre sonra merve bir eli amında diğer eli memelerinde hadi hızlan artık dedi ve birden hızlı ver sert girmeye başladık şap şap şap tuğçe çığlıklar atıyodu, d,ğer tarafta n mervenin inelemelerini duymaya başlamıştım. Artık iyice yükseldiğim için tuğçeyi sevdiği şekilde döve döve sikmeye başladım.

Merve, Tuğçe üstte geçsin dedi. Hemen tatlım dedim tuğçeyi üstüme aldım yılan gidiydi, Bir sürede böyle siktikten sonra domalttım o sırda Merve boşaldı farkettim ama devam ediyodu okşamaya kendini.. Bir yandanda hayvan nasıl sikiyosun kızı biraz yavaş falan diyodu. bende bu orospu böyle seviyor dedim devam ettim. En son domaltıp sikerken sırtına inleyerek boşaldım. Yığılıp kaldık tuğçeyle Merve daha amıyla oynuyodu. Boşalmadınmı kız dedim. 2ciye gidiyrm dedi. Yardım ediyimmi dedim. Gel yala dedi zaten dilimi değdikten bir süre sonra boşaldı. onuda aldım yanımıza bir süre 3 müz uznadık. Sonra Merve gitmem lazım dedi ve gitti. Ben gün 2 posta daha siktim tuğçeyi.

benim için inanılmaz bir haftasonuydu. Mervede çok keyif almış. Bu arada tuğçeyle son seksimiz oldu sevgili yaptı sonrasında görüşemedik. Merveylede arkadaşlığımız geçen seneye kadar devam etti ama hiç sikemedim onu.Merveyle başka maceralamızda var istek olursa dahasonra anlatabilirim onlarıda

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir