internetten tanıştık olay nerelere gitti.. Part 5

Artık Herşeyi rahat rahat isteyebilirdik birbirimizden. İlk ben sordum ne istiyosun benden söyle bakalım dedim. Seni canlı canlı 31 çekerken izlemek istiyroum dedi. Olur ama nasıl olcak, istanbula gelebilrisen olur dedim. Yok olmaz dedi. Tmam bi yol buluruz dedim aklıma bi şeytanlık geldi.

Benimde sana bi teklifim var dedim. Merakla neymiş dedi. Sonuna kadar dinle sonra evet yada hayır de dedim. ok dedi.

B: hem senin istediğin olcak hemde benimki dedim.

M: hmm merak ettim neymiş bakalım dedi

B: Şimdi senle bi otele gitcez. Senin iznin olduğu saate kadar. sen internetten biriyle tanışıp yüzünü göstermeden bana daha önce yaptığın gibi adamı azdıracaksın ve karsıında masturbasyon yapcaksın, bende adam beni görmediği bir yerde karsında sana bakarak 31 çekiyim dedim.

Önce bi korktu gibi hissettim. Ya saçmalama sen beni sikmeye kalkarsın orda dedi. Ya kızım saçmalama dedim. Bir kere bağırsan bütün otel başıma üşüşür olurmu falan dedim ve biraz daha dil döktüm tamam olur dedi. Hemen güzel bir otel buldum yakınlarda saat 14 gibiydi. Geçtik otele. e tabi odaya girince biraz çekindi ama hareketlerim onun sakinleşmesini sağladı güveni arttı. İyiki bilgisayarım arabadaymış. Hemen açtık bi süre uğraştıktan sorna birini buldu sohbete başladı. Ben heyecanla neler olacak diye bekliyorum. Görüntülü konsuyr ama yüzü açık değil.konusmaları duyabiliyrm. Konuyu bişekilde sekse getirip adamı azdırmaya başladı ve sonunda direk konuya girdi Merve, ben seni izliyerek boşalmak istiyrm dedi. Adam tabiki direk kabul etti. Sohbetin lerleyişine göre Merve soyunmaya başladı, banada işaret ediyo adama çaktırmadan kameradan soyun diye.

Bende başladım soyunmaya o badisini çıakrıyr, ben tşhirtümü, o ne çıkarırsa bende onu çıkarıyorum :). En sonunda çırılçıplaktık bir odanın içinde kendimi çok zor tutuyodum ama söz vermiştim bir kere. el mahkum oturdum sandalyey onu net görebilcem bi yerde, o amını okşarken bende sikimi sıvazlıyorum, garbim kameradakide kendine zannediyo. Ama şunu söylemem lazım inanılmaz güzel vucudu vardı, bembeyaz ten süt gibi memeler, kaymak gibi amcık. Merve bir eli amında bir eli gögüslerinde devam ediyor ama her geçen dk azgınlığı arttığı yüzünden belli oluyrdu. Bir süre sonr aboşalmadan adamın yüzüne kapattı bilgisayarı, noldu neden bıraktın dedim ok fena oldum dedi. Tamam dur bi sakinleş diyorum ama içim içimi yiyor dokunmamak için. Sonra beklediğim o an geldi.

Biz birbirimize söz vermedikmi sen sözünü tuttun ben istemessem dokunmıcaktın, öylede yaptın. Şimdi istyrm amımı yala boşalt beni dedi nefes nefese. Gayri ihtiyari eminmiisn dedim. Evet hadi çabuk dedi. Başladım o kaymak gibi amı yalamaya fırsattan istifade gögüslerinide okşuyorum. Bu sırada gel memlerime dedi. Emmeye başladım memlerini deli gibi küçük ama taş gibiydi. bir süre sonra titreyerek boşaldı. Artık ok yaydan çıkmıştı. Oh be kanka rahatladın ne güel ben nolcam dedim. o iş bende dedi sikimi ağzına aldı deli gibi sakso çekiyordu. muhtesem alıyodu ağzına. Bir süre sonra bende boşaldım memelerine. Hem çok şaşkın hemde keyfiliydim. Çekine çekine sordum pişmansın diye, değilim çok rahatladım dedi..

Artık kendime kafama göre bir arkadaş bulmuştum. Aklıma hemen yeni bir şeytanlık geldi. devamı son part olan part 6 da

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir