internetten tanıştık olay nerelere gitti.. Part 3

Bir kaç dk deli gibi öpüştük, oda çok açtı öpüşmesinden belliydi. dillerimiz birbirine değiyor, dudaklarımzıı ısırıyoduk. Öpüşürken ellerim vucudunda geziniyordu. İlk karşılaştığğımız andan beri göğüslerini merak ediyordum. Çok dik ve diri görünüyorlardı. Göğüsleri ne küçük ne büyüktü. Sanki avuçlasam avuçlarımı tam dolduracak gibiydi. Ellerimi bu heyecanla gögüslerine attım. Geri çekildi ve ayağa kalktı. Hiç bişey demeden bir müzik açtı ve striptiz yapmaya başladık. Çok fena azdırdı beni.

Üzerindekileri teker teker çıkarmaya başladı. Bir yandanda kıvrak bel ve kalça hareketleri yaparak aklımı almaya devam ediyordu. Önce üzerindeki askılı badiyi, sonra kot pantolunu ve iç çamasıryla kalmıştı. esmer teni beni çok etkilemişti. Bir an önce dokunmak öpmek yalamak istiyordum. Dans ederken bana doğru yaklaştı dudaklarımdan öptü ve önümde eğildi. kemerimi çözdü pantalonumun düğmesini ve fermuarını çok erotik bir şekilde açtı. pantolnumu çekerek çıakrdı. Ardından boxerımın üzerinden taş gibi olmuş sikmi avuçlamaya sıvazlamaya ve öpmeye başladı. Bu sırda ben tshirtümü çıakrdım.Artık sadece boxer vardı altımda. Biraz sikimle oynadıktan sonra tekrar ayağa kalktı ve sutyenini çıkardı yavaş bir şekilde, o merak ettiğim gögüsler artık açıktaydı. Tahmin ettiğim gibi dolgun ve dikti. bu görüntü beni iyiceadırmıştı. ayaga kalkmak için hamle yaptım ama beni iterek koltuğa oturttu tekrar. Sonra Kilotunu çıkarmay başladı. dans ederk. Artık terteiz amcığıda ortadaydı. Tekrar önümde eğildi. boxerımdan sikimin başını çıkararak öpücükler kondurmay ve dil darbeleri vurmay başladı. Boxerımıda çıkarttıktan sonra artık tam anlamıyla sakso çekmeye başladı. Delierecek gibiydim. Sikim çok uzun değil ama kalın biraz. Ustalıkla tammanını ağzına alabiliyordu. Birazdaha sakso çektikten sonra kasıklarımdan yukarı doğru dudaklarıma kadar yalayarak ve öperek geldi, dudaklarımı öptü kulağıma eğilip artık bu dk dan sonra seninim orospuna ne sitiyosan yapabilirsin bu gece dedi.

Bunu duyduktan sonra hemen çektim koltuga dudaklarını yapıştı. öperkenda koltuga yatırdım gögüslerine inerken dur dedi, gel yataga geçelim daha rahat sikersin beni dedi. yatağına geçtik.Sırt üstü yatırdım. Saatlerdir hayalini kurduğum gögüslerini emmeye uçlarını yalamaya başladım. Bir göğsü avuçlarmım arasında deli gibi sıkarken diğernide dudaklarımın arasına alıp arada ısırarak dilimle masaj yapar gibi darbeler vuruyodum. İnlemey başlamıştı. Bir ara elim amına gitti baya sulanmıştı. Yalamk istiyordum. Ama sikimide yalasın istiyordum. 69 pozisyonuna geçtik. Tuğçeyi üstüme çıkarttım. Osikimi yalarken bende alttan amını yalıyordum. Baya sulanmıştı. amını yalarkende kalçalarını tokatlıoyrdum. Bi ar aokadar zevke geldiki aikimi yalamayı bırakıp resmen kafama oturdu. Ben resmen dilimle sikiyordum amını. Okdar sulanmıştıki artık sikmenin vakti gelmişti.

Yatağa sırt üstü uzanmasını söyledim. Normalde yavaş başlayp sonrada nsertleşmeyi severim sikerken, ama o kadar azmıştımki. Tuğçeyı yatırdıktan sonra sikimi amına dayayıp sularıyla ıslattıktan sonra hadi sik orospunu artık demesiyle biden kökledim sikimi amına. resmen çığlık attı, o ilk çığlıktan sonra yastığı kafasına dayadı. Ben sert girip çıkmaya devam ediyordum. Odanın içinde taşşaklaromın çarptığında çıkan ses yankılanıoyrdu. Oil şoku atlattıktan sonra yastığı kaldırdı. Hadi daha sert sik orospunu demeye başladı, söyledikleri ve inlemeleri ben idaha çok gaza getirmişti. Sonrasında domalttım. iki eleni arkada kavuşturup kollarından çekerek sert girip çıkıyordum. Amının suları yatağa damlıyordu artık. Hdi döverek sik beni diyordu. Saçlarından çekiyor kalçalrını kıpkırmızı yapana kadar tokatlıyprdum ama hala döv beni diyordu. Tekrar sır üstü yatırdım. bacaklarını omzuam aldım şak şak şak sertçe giriyorum. sonra ben yatktan indim ayaktayken o sırt üstü iyice kenara çektim yatağın.

Bir yandan kökliyor bir yandanda tokatlıyordum yüzünü melerini artık tokatı geçmişti olay resmen dövüyordum. Ama orospum bunu seviyordu. Ben siktikçe inelemeri arttı ses iyice yüksek çıkmaya başladı. Sonra ben ayaktayken kucağıma aldım ayakalrını arkadan sardı bana bende ellerimile kalçalarından kavrayıp sikime oturdum, kalçarından sabit tutarken ben amına çalışmaya devam ettim. Artık boşalcamı hissettim hemen yatırdım yataga sikimi çıakrttım içinden prezervartifide çıkrıp gögüslerine boşaldım. Yığılıp kalmıştım. yanında. Okadar kendimden gemişimki onunun boşalıp boşalmadığını farketmedim bile. Yanında uzanırken sordum. 2 kere boşalmış.

Giyinemk istedi giyinme dedim çıplak kal. salona geçtik temizlendikten sonra, o muhteşem vucuduyla karsımda oturuken bişeyler içtik. O gece 3 posta siktim tuğçe orospumu. Sabah erkendende istanbula işimin başına döndüm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir