Annem ve Teyzem 4. Bölüm

Teyze me krem sürerken aklımdaki sorular gece duyduklarım teyzemin yumuşak teni yine beni azdırmaya başladı. Sikim yine şaha kalkmıştı. Annem kahvaltı hazır diye seslenince teyzem de toparlandı. Askıları düşük mayosu ile bana baktı.

T:” Canım çantandaki sende kalsın. Bir hatıra. Ama aramızda tamam mı. Hadi sen kahvaltını yap bende düzgün bir şeyler giyeyim öyle krem süreriz.”
B: ” Tamam teyzem. Zevkle sürerim dedim.”

Artık bende çığrından çıkma yolunda devam etmeye başladım. İçeri geçtim kahvaltımı yaptım. Annem odasına gitti. Mutfağa gelince şok olmuştum. Oda aynı teyzem gibi kısacık bir şort giymiş ve üstünde bir bikini üstü vardı. Annemi ilk kez o kadar seksi görmüştüm.

B:”Maaşallah annem çok güzel olmuşsun”
A:” Yok be oğlum teyzen inat etti güneşlenelim diye. Geçti bizden artık”
B:” Yok yok öyle deme sende teyzemde maaşallah çok güzelsiniz.”

İltifatlardan sonra annem kahve yaptı onu içtim ve sigara içmek için havuz başına geçtim. Sigaramı içerken hayallere daldım. Ne olacak nasıl bir şey beni bekliyor ne yapmalıyım diye düşünürken oturduğun sandalyenin arkasından teyzem geldi ve bana sarıldı. Memelerini ensemde hissediyordum. Ve muhteşem bir koku vardı.

B:” Teyzem çok güzel kokuyorsun yeni mi bu parfüm”
T:” Evet canım yeni. Beğenmene sevindim. Şimdi dön bakalım dün aldıklarım olmuş mu ?”
Sandalye den yavaşça dönerek arkama baktım. Aman Allahım teyzem öyle bir bikini giymiş ki siyah üst kısmı memelerini kapatamamış. Altı kısmı ise neredeyse sadece amın kapatacak şekilde. Cilveli bir kız gibi kendini sunarken dönmesi ile ikinci bir çok. Tanga bikini var altında ve ipi içine kaçmış. Sigaradan bir fırt çekerken manzarayı görmüş olmamla birlikte öksürmeye başladım. Hemen teyzem geldi. Heyecanla. Ben iyiyim falan dedim ama hiç iyi değildim.

Teyzem gülmeye başladı sanırım biraz ağır oldu senin için diyerek.

B:” Yok teyzem ama seni böyle görünce cidden hem çok şaşırdım hemde çok etkilendim. Bu kadar cesaretli olduğunu bilmiyordum”
T:” Sahilde falan giymiyorum canım burada bizbizeyiz ondan rahatım.”
B:” Tamam o zaman bende üstümü çıkartırım. Oh be piştim bunla.”
T:” Delinin zoruna bak rahat ol canım benim rahat. Gel hadi şu kremi sür. Annen de gelecek şimdi. Tatile gitmeden biraz yanalım orada rezillik çekmeyelim.”
B:” Tamam teyzem hemen sen uzan geliyorum ben”

Tişörtü mü çıkarttım sadece şort ile geziyorum ama sikim o kadar belliki bu kadar yaşanan olayın ardından saklamak salaklık ama işte hala acaba diye diye şezlonga ben uzandım. Teyzeme önce sen bana sürermisin biraz diye rica ettim.

Teyzem hiç ikiletmeden sırtıma kremi sürdü ve başladı sürmeye. Benim şezlonguma oturdu ama rahat edemiyordu. Hiç beklenmedik şekilde benim bacaklarımın üstüne otrudu ve sürmeye başladı. O an bir kamera çekse de o manzarayı görsem diye hayal ediyordum. Sikim insin diye yaptığım oyun tam ters etki yapmıştı. Sikim iyice kalktı teyzemin ağırlığı. Onun amının sıcaklığı tenlerimizin buluşması beni koparttı. Teyzemin elleri sırtımda dolaşırken iyice kendimden geçmiştim.

T:” Hadi canım dön istersen ön tarafına da süreyim”
B:” yok teyze böyle kalsın yeterli ben hallederim.”
T:” Naz mı yapıyorsun sen. Dön işte. İnsan bir işe başlıyorsa bitirecek diyerek sırtıma yavaşça vurdu. “

Utana sıkıla döndüm teyzem sanki bir şey yok gibi sadece bacaklarını biraz kaldırdı ve dönmem için bekledi. Pozisyonunu hiç bozmadan yine bacaklarıma oturdu. Bu sefer ben gözlerimi ona diktim. Sanki bir şey yok gibi kremi sürdü göğüslerime masaj yapmaya başladı. Boynuma doğru sürerken eğilmesi göğüslerinin ihtişamını bana sunması artık dayanılmaz bir hal aldı bende. Bir milim kımılldasam eminim boşalacaktım. Teyzem göbeğime doğru geldiğinde biraz daha krem sürdü ve devam etti. Bunların hepsi bir hayal ben hala askerdeyim diye düşünürken teyzem kendini biraz daha üste aldı. Şöyle düşünün tam kasıklarımın altında teyzem oturuyor incecik bikinisi ile. Amı ile taşaklarım arasında 2 3 cm anca var. Boynuma eğildikçe daha da kendini üste aldı ve bingo teyzem şimdi tam taşaklarımın üstüne gelmişti.

B:” Teyzem biraz acıdı”
T:” Tam yerine gelmişim dedi ve biraz daha üstte çıktı.”
Şu an amı tam sikimin üstündeydi. O şekilde eğildi ve kulağıma
T:” dayanabilecekmisin yoksa git boşal gel krem sürme sırası sende. Ayrıca geçen yaptığın gibi çantandaki ni kullan”
Delirmek üzereydim robot gibi tamam diyerek ok gibi fırladım inanın o mesafeyi o kadar hızlı kimse çıkmamıştır. Hemen çantayı açtım ve o siyah kilot oradaydı. Mis gibi kokuyordu. Teyzemin sürdüğü parfüm vardı çamaşırda. Annemin odası tarafına gittim ve banyoya girdim direk. Büyük bir banyoydu. Küvet ve duşakabin de vardı. O an sadece 31 çekip boşalmak istiyordum. Kilodu elime aldım kokladım. Ve 31 şekmeye başladım. bir kaç saniye sonra O kadar şiddetli boşalıyordum ki bütün döllerimi o kiloda sığdırmaya çalışsam da her yere fışkırmıştı. Boşalmam o kadar çok sürdü ki kapının açılmasıyla dondum kaldım. Gelen teyzemdi. Bana baktı elimdeki kiloda sonra sikimi inceledi uzun uzun. Ben donmuş bir şekilde ona bakıyordum kilodu aldı elimden.
T:” Hadi sen odana geç nefeslen sonra gel aşağıya buraları ben hallederim”
B:” Tamam”
Robot gibi teyzem ne söylese yapıyordum Odama geçtim şortumu değiştirdim. Odamın balkonunda sigara içerken teyzem geldi
T:” 5 dakika sonra bekliyorum seni. Ayrıca sendeki emaneti aldım başka bir sürpriz bırakacağım ama sonra bakacasın söz ver dedi”
B:” Tamam teyzem”

Sigarayı attım aşağıya indim çanta da ne vardı çok merak ediyordum ama bakmadım. Soğuk bir şeyler aldım. Anneme seslendim ama ses yoktu. Havuza çıktım sadece teyzem vardı.
B:” Teyzem annem nerede ? “
T:” 1 saate kadar gelir bir işi var merak etme”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir