Karaya Dönüş 5

Bu sefer sabah ilk gözünü açan Lale oldu. Yataktan çıkmadan önce oğlunun yüzüne baktı. Dünün aksine bu sabah aklında hiçbir olumsuz düşünce ve his yoktu. Oğlunun kadınsı hatlarıyla çok çekici olduğunun da farkına varmış oldu. Bütün bunlar her ne kadar onun için yeni olsada, kabullenmiş bir şekilde huzurla oğlunun yanağından bir öpücük aldı ve yataktan çıktı. Banyoya girip sıcak suyun altında kendini temizledi. Banyo sonrası nemlendirici kremlerini sürüp, giyinmeden mutfağa geçti. Oğluna en sevdiklerini pişirip güzel bir kahvaltı masası hazırladı. Yatak odasına gidip oğlunu uyandırdı. Ona duşa girmesini söyleyip mutfağa geçti tekrardan.

Lale masada oğlunu beklerken, Onur duşunu aldı. Bu sefer kendi kıyafetlerini giyerek mutfağa yöneldi. Lale oğlunu normal kıyafetleriyle görünce öne bir buruldu. Ama doğal olan buydu. Her zaman kadın kıyafetleri ile gezemezdi oğlu. Onur annesini masanın başında çıplak görünce kısa süreli afalladı. Ama bu manzara hoşuna gitmiş, annesinin dudaklarından ve göğüslerinden büyük bir öpücük aldı kahvaltı öncesi.

Anne oğul yeni hayatlarının ilk sabahında bol sohbetli bir kahvaltı yapıp, keyfini sürdüler durumun. Kahvaltıları bittiğinde ikisi birlikte masayı ve mutfağı toplamaya başladı. Bir yandan da sohbetleri devam ediyor, yeni hayatlarını nasıl yaşamaları gerektiğini konuşuyorlardı.

O: Anne senin kıyafetlerin çok güzeller ama üzerime oturmuyor hiç biri, bana alışveriş mi yapsak bugün çıkıp.

L: Nasıl olacak oğlum o, mağazaları birlikte gezip, oğluma kadın kıyafetleri mi bakıyoruz diyecez.

O: Tiyatro gösterisi için alıyoruz desek olmaz mı?

L: Gündelik kıyafetler için evet olabilir. Ama iç çamaşırlarında vs. tutmaz bu yalan.

O: Onları da sen tek alırsın benim için. Ben seni alışveriş merkezinde bir kafede beklerim.

L: Tamam o zaman önce evi temizleyelim, sonra da alışverişe çıkarız anne oğul birlikte.

O: Sen bir tanesin annem, muckk

L: Dur bak temizlik derken daha fazla dağıtıcaz evi, hadi işe koyul. Sen salonu süpürmeye başla bende burayı halledeyim.

Onur eline süpürgeyi alıp salona süpürmeye başladı. Lale de mutfakta bulaşıkları ve lavaboyu hallediyordu. Onur salonu süpürürken götünün seğirmesine neden olan bir hatıra geçti gözünün önünden. Duraksayıp kalçasını avuçladı bir süre, sonra kaldığı yerden devam etti temizliğe. İkisi de işlerini bitirmişti. Lale dünkü buhranlarında Aynur’dan birkaç gün daha izin istemişti. Bugünde işe gitmeyecekti. Onur’la birlikte alışverişe çıkmak için hazırlanmaya başladılar.

Lale akşam ki hediyesi için Onur’a teşekkür etmek istediğini söyleyip oğlunun önünde dizlerinin üzerine çöktü. Onur ‘un ufak sikine bakıp bir öpücük kondurdu başına. Sonra tamamını ağzının içine alıp emmeye diliyle darbeler atmaya başladı. Ama Onur’da bir teslik var gibiydi. Her ne kadar çok zevkli dese de sertleşmeye başlamamıştı. O anda Lale’nin aklına oğlunun götü geldi ve oğlunun ufaklığını ağzından çıkararak kendini oğlunun götüne kaydırdı. Dilini deliğin etrafında gezdiriyor, eliyle de taşaklarını okşuyordu.

O: Anne şu an çok harikasın, ihtiyacım olan teşekkür buydu.

Lale hiç bozmadan işine devam etti. Boşta kalan elinin işaret parmağını oğlunun götüne götürüp, parmağıyla zorlanmadan içine girdi. Onur kısık sesle inleyip annesine övgüler yağdırıyordu. Bu sırada Onur sertleşmiş eliyle kendi sikini okşuyordu. Lale oğlundaki bu değişimden hem şaşkınlık hem de hayranlık duyuyordu. Parmağını ikiye çıkarıp oğlunun parmaklamaya devam etti.

Birkaç dakika sonra Onur geleceğini söyleyince parmaklarını hızlandırarak oğlunun sikini ağzına aldı. Onur’u ağzına boşalttı. Tam tüm dölleri yutacakken aklına oğlu geldi. Ayağa kalkıp Onur’la öpüşmeye, ağzındaki döllerin bir kısmını ona yedirmeye başladı. Son damlalarda tükendiğinde dudakları birbirinden ayrıldı.

L: Umarım hoşuna gitmiştir oğlum.

O: Anne seninle olan herşey mükemmel.

L: Seni çok seviyorum, hadi üzerine topla da çıkalım evden.

O: Ben de seni seviyorum anne, 2 dakikaya hazır olurum.

Evden çıkıp şehrin diğer ucundaki bir alışveriş merkezine gitmeye karar verdiler. Böyle orada tanıdık biriyle karşılaşma ihtimali daha az olurdu. Taksiye binip el ele yola koyuldular. Alışveriş merkezine geldiklerinde birkaç mağaza gezip, reyonlarda bakındılar sadece. Sonra içlerinden birine dönüp Onur için birkaç gece elbisesi, gündelik hayatta giyebileceği birkaç kot pantolon, tayt, etek, t-shirt ve gömlek aldılar. Ödemeyi yaptıktan sonra, bir kafeye oturup birer kahve içtiler. Daha sonra Lale ayrılıp iç çamaşırı satan bir mağazaya girdi. Oğlu için saten fantezi gecelikler, külot sütyen takımları, birkaç jartiyer takımı ve külotlu çorap alıp mağazadan çıktı.

 Kafeye dönüp Onur’un yanına oturdu. Burada biraz sohbet edip, eve varmak için ayaklandılar. Yine taksiye binip eve geldiler. O kadar çok alışveriş yapılmıştı ki Onur’un dolabının yarısından çoğunu boşaltıp bir valize koydular. Onur aldıklarını tek tek üstünde denemeye başladı. Mor bir jartiyer takımını giydiğinde annesi poz vermesini istedi. Oğlunun birkaç fotoğrafını çekti. En çok seksi olduğunu düşündüğü diğer kıyafetlerde de durumu tekrarladılar.

Alınan kıyafetleri Lale temizlenmesi için makineye atmıştı. Onur eski kıyafetlerini giymektense çıplak olarak kalmayı seçip, yatağın bir tarafında yüz üstü uzanıyordu. Lale odaya girince oğlunun bu şekilde bir fotoğrafını çekti ve o da soyunup oğlunun yanına uzandı. Şimdi anne oğul çektikleri fotoğrafları inceliyor. Kötü olanları siliyorlardı. En güzel olduklarını düşündüklerini ise bana göndermişlerdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir