Merhaba, Ben Melisa – Part 6

-Part 6-

Üniversiteme ve şehre güzelce alışmışken kuzenimin düğünü için annemlerin beni memlekete çağırmasıyla keyfim kaçmıştı. Eşyalarımı toplayıp yola koyuldum. Otobüsle uzun bir yolculuk beni bekliyordu. Kulaklığımı takıp müzik dinlemeye başladım, bir yandan da Cenk ile mesajlaşıyordum. Ankara’ya vardığımızda benim yaşlarımda bi genç bindi otobüse. başka yer kalmadığı için muavin benim yanıma oturması için izin istedi. Ben de sorun yok dediğimde oğlan yanıma geçip oturdu.

Tam kulaklığımı takacakken Merhaba ben Hüseyin dedi. Kafamı çevirip baktığımda gülümseyen pozitif birisi vardı karşımda. Merhaba ben de Melisa diyerek elimi uzattım. ne okuyorsun napıyosun gibi sorular soruyordu ben de sorularını cevaplıyordum. Hoş birisiydi kanım hemen ısınmıştı Hüseyin’e. Sohbet ede ede geceyi bulduk. Havanın da kararmasıyla yorgunluk çökmüştü üstümüze. Koltuğumu biraz yatırıp uykuya daldım. Uyurken bi ara bacaklarımda bi el olduğunu hissettim, gözümü hafif aralayıp baktığımda Hüseyin bacaklarımı okşuyordu. Uyandığımı fark etmemişti bile. Orospuluk damarım tutmuştu tam, bacaklarımı açıp iyice arkama yatmıştım. Hüseyin ellerini beyaz eşofmanımda hafif hafif gezdiriyordu eli ara sıra amcığıma gelse de cesaret edemiyordu. sonunda cesaretini toplayıp elini amıma atıp hafif hafif okşamaya başladı. İnlememek için kendimi zor tutuyordum.

Bi çılgınlık yapıp Hüseyinin elini tuttuğum gibi eşofmanımdan içeri soktum. Hüseyin çok korkmuştu. garibim, kimle uğraştığından haberi yoktu. Korkusunu yenmesiyle amımla oynamaya başladı. Klitorisimi parmaklarının arasına alıp eziyordu. Gece otobüste ışık da kapalı olduğu için birinin anlaması imkansızdı. Kulağına eğilip, götümü parmakla dememle parmağının yarısını götüme sokması bir olmuştu. Bağırmamak için kendimi zor tuttum. Azgınlıktan ölmek üzereydim. Yaklaşık 15 dakika amımla oynaması ve götümü parmaklaması yetmişti orgazm olmam için.

Orgazm olmamla elini çekmişti amımdan. Yaklaşık yarım saat sonra otobüs mola için durmuştu. Yarım saat süremiz vardı ve benim bu sürede sikilmem şarttı. Hüseyinin elini tuttuğum gibi çıkardım otobüsten. İkimiz de bi yerler arıyorduk ki Hüseyinin gözüne mola tesisinin yanındaki ağaçlık bölge geldi. ikimiz de ayrı ayrı gittik ağaçların arasına. Hüseyinin gelmesiyle öpüşmeye başladık bir anda. Fazla vaktimiz yoktu o yüzden çömelip Hüseyinin pantolonunu çözerek sikini dışarı çıkardım. O ana kadar gördüğüm en büyük sik buydu. Alp’in ince sikinin yanında bu güzel damarlı bi sikti.

İştahla yalamaya başladım sikicimin yarrağını. İyice sertleşip ıslandıktan sonra ağaca domalıp eşofmanımı sıyırdım. Hüseyin diliyle göt deliğimi biraz ıslattıktan sonra sikini göt deliğime değdirmesiyle ürperdim. O kadar kalın bi siki almak kolay olmayacaktı.

Arkamdan yavaş yavaş bastırmasıyla önce başı sonra da gövdesinin yarısı girmişti o küçük göt deliğime. Yavaş yavaş git gellere başladı sikicim. Götümün alışmasıyla ben de zevk almaya başlamıştım. Yaklaşık 10 dakika siktikten sonra nereye boşalıyım diye sordu Hüseyin. Götüme boşal sevgilim dölle beni dememle içime oluk oluk akıttı döllerini. İkimiz de toparlanıp teker teker çıktık ağaçların arasından. Yakalanmadan yine güzel sikişmiştim açık havada.

Oturduğumda Hüseyin uyudu. Ben de Cenk’le konuşmaya devam ettim. Beni özlediğini gelince birlikte zaman geçirmek istediğini yazıyordu. Ben de göt deliğimde bi yabancının dölleriyle ben de seni özledim diye cevap veriyordum. Orospuluğun kitabını yazmıştım resmen ama işin garip yanı bundan hiç rahatsız olmamamdı.

Hüseyin benim ineceğim yere gelmeden önceki ilçede dudaklarımdan gizlice öpüp indi. Onun haberi olmasa da aynı şehirden çıkmıştık. İnmeden numaralarımızı almıştık o yüzden mesaj atacağını düşünüyordum. Ben de yarım saate kalmadan türbanımı takıp otobüsten indim. Bu şehirde beni başka maceralar bekliyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir