Annem ve Teyzem 3. Bölüm

Yola çıkmıştık artık. Teyzeme nereye gideceğimizi söyledim bana konum bilgilerini attı. Ben konum bilgisini Aracın ekranına aktarırken teyzem camın önündeki kilodu gördü.

T:”Bunun burada ne işi var canım?”
B:” Teyzem ben bardağı atacaktım ama ben onu bez sandım. Sonra iç çamaşırı olduğunu anlayınca çıkartıp kurutayım dedim.”
T:” Bunun başına da gelmeyen kalmadı. Geçen gün sizde unutmuştum yanıma aldım o an aklıma geldi. Ayıp oldu sana da”

Ben yine şok olmuştum annemin sandığım 31 çekip döllerimi attırdığım kilot teyzemin kiloduydu. Bizde neden çıkarttı ne oluyordu. Çözemedim olayı.
Yol baya şehir dışında bir yere doğru gidiyordu.
B:”Teyze gittiğimiz yer doğru mu eminmisin ?”
T:” Evet canım doğru merak etme”
B:” Tamam”

Konum tam olarak büyük duvarlı bir evin ya da çiflik gibi bir yerin önüne getirdi. Ben sağa sola bakarken teyzem hemen indi arabadan eliyle gel dedi. Ben arabayı park etmeye çalışırken teyzem kapıdaki duran tuşlara bastı ve o an büyük kapı açılmaya başladı. Eliyle içeri geçmemi söyledi. Arabayı yavaşça içeri soktum. Teyzem de arkamdan gelmişti. Ben eve bakarken şaşkınlıktan olsa gerek arabanın kapısı açık bekliyordum.

T:” Canım gelsene ne bekliyorsun ?”
B:” Teyzem burası neresi ben anlamadım”
T:” Gel gel korkma”
Arabayı kapattım teyzemin kilodunu cebime aldım poşetleri alacaktım teyzem kalsın diye eliyle işaret yaptı. Koluma girdi ve evin yan tarafından evin arkada tarafına doğru yürümeye başladık. O an havuzu gördüm ve köşede eniştem Mangal alanında bir şeylerle uğraşıyordu. Annem elinde tabaklar ile kapıdan çıktı. Bizi görünce hemen tabakları bırakıp hızlı adımlarla gelmeye başladı. Önce teyzeme bir öpücük verdi sonra bana sarıldı. Üstünde ip askılı bir body ve altında kısa olmasa da bir şort vardı. Sarılmasıyla saçlarının ıslak olduğunu ve kokusunun başımı döndürmesiyle aklım gitmeye başladı. Küçücük memeleri göğsümün alt tarafına yapışmıken benim mal yine kalkmaya başladı. Burası neresi annem neden banyo yapmış neler oluyor burada diye düşünmeden kendimi alamadım.

Annem ile teyzem içeri geçtiler bende eniştemin yanına gittim. Selam verdim hemen bir rakı koydu bana ve anlatmaya başladı.

E:”Koçum beğendin mi sürprizimizi. Bugün yarın burada kalacağız ben sabah döneceğim işleri toplamam lazım sonra da hafta sonu tatile çıkacağız. Ben herşeyi ayarladım sen merak etme. Ayrıca bugün senin günün hep senin istediklerin olacak”

B:”Tamam enişte sağolasın”
Teyzemin bana seslenmesi ile arkamı döndüm. Kısacık bir şort ile dar bir crop giymişti. Allahım kadın muhteşem gözüküyordu. Memeleri kocama ortada bacakları tertemiz. Gözümü alamadım. Hemen yanına gittim.

T:” Canım biz yemekleri hazırlarken sende rahat bir şeyler giy istersen.”
B:” Teyze benim bir şeyim yok ki burada”
T:” Eminmisin.? Üst kata çık soldan ilk oda senin odan orada bir çanta var bak bakalım beğenecekmisin.”
Koşar adımlarla içeri girdim amerikan mutfak tarzı olan bir evdi. Annem eğilmiş bir şeylere bakıyordu. O sıra götünün arsına kaçan şortu görünce biraz izledim. Annem kalkınca bana baktı bir şey demesine fırsat vermeden odada kıyafetler varmış onlara bakaym dedim ve çıktım.

Odaya girdiğim de yatağın üstünde bir spor çanta vardı. İçinde şortlar vardı. Ama tişört bulamadım derken teyzem geldi odaya.

T:” Beğenmişsindir umarım”
B:” Teyzem bakmadım ama güzeller tişört bulamadım”
T:” Onlar dolapta olması lazım canım benim”
B:” Sağol teyzem”
Hemen dolaba baktım 4 tane tişört vardı. Siyah güzel bir tişörtü seçtim ve giyinecektim ki teyzemin hala oda da olduğunu farkettim.

B:”Teyze bu nasıl ?” Elimdeki tişçrtü göstererek.
T:” Güzel canım ben seçtim zaten ama üstünde görmek lazım” Teyzem bir şey demeden hemen gömleğimi çıkartıp tişörtüm üstüme giydim. Aynada kendime bakarken teyzemin de beni izlediğini görüyordum.
B:” Teyze şort da siyah giyeyim takım olsun”
T:” Iıı şey tamam canım giy gel”
B:” Tamam teyzem”

Teyzem odadan çıktı ama merdivenlerden iniş sesleri gelmedi. O an aklıma anneme yaptığım gibi teyzeme de bir şov yapma fikri geldi. Aynanın karşısına geçtim. Giydiğim tişörtü çıkarttım tekrardan. Pantolonu da çıkarttım sadece boxer ile ayna da kendime bakarken kapının kenarından duvara çarpan bir gölge gördüm aynadan. Zaten sikim sürekli kalkık vaziyetteydi. Boxer ı da çıkarttım. Sikim anında kendini dışarı attı. Biraz sikimle oynadım. Aslında biraz daha oynasam boşalabilirdim ama teyzeme manzara sunmak istiyordum. 1 2 dakikalık izlemenin ardından gölge kayboldu. Bende boxer giymeden şortu giydim. Sonra da tişörtü giyip aşağıya indim.

Masa hazırlanmıştı. Etler çok güzeldi. Rakılar içildi. Sohbetler planlar yapıldı. Tatilde kalacağımız evi gösterdiler. 1 hafta kalacaktık. Gece baya ilerledi. Ben uzun zamandır içmediğim için çakır keyf olmuştum. Enişte zaten zurnaydı. Sürekli gülüyordu. Teyzem ve annem sürekli bir konuşma içindeydi. Annem kalktı birer kahve içip yatalım artık dedi. Hepimiz onay verdik kahveler geldi. Masalar toplandı. Sırayla herkes odalarına çekildi. Annem üst katta en sağdaki odada. Ben ilk soldaki odada. Teyzem ve eniştem benim yan odamda kalıyorlardı. Banyo annemin tarafıında kalıyordu. Gece çok uyku tutmaz beni ama içkinin verdiği etki yorgunluk falan ben dalmıştım. Bazı sesler geldi ona uyandım. Yan odadan sanki bir tartışma sesleri geliyordu. Kendime geldim ve kulaklarımı iyice açtım.

T:” Ya ben gördüm tabiki seninkinden büyük”
E:” Bak kızım bu iş olacak tamam ama pat diye olmaz ki”
T:” Niye ablamı pat diye aldın ama”
E:” Kızım sizde istemediniz mi ? Ben almayalım demiyorum bugün olmasın yarın ben yokum zaten birlikte olsun diyorum”
T:” Ya belki çocuk kabul etmeyecek”
O sıra bir 3. ses geldi
A:” Ben hala bir hata yapacağız diye korkuyorum. Zaten bir hata yaptık ama ya başka gözle bakarsa bana. Yıkılırım ben.”
E:” Sen merak etme o senin tadını alsın aklı sende kalır.”
T:” Abla bunca boktan sonra bunu mu düşünüyorsun. Valla gider uyandırır siktiririm kendimi ona.”
E:” Yavaş biraz ne bu acele. Ben yetmiyormuyum size”
T:” Tamam ama onda da baya kalın bir yarak var”

Bu sözleri duydukça beynim yanıyordu. Annem Teyzem eniştem neler konuşuyorlardı. İçeri girip hepsini rezil etmek geçti aklımdan. Ama sikim ve beynim arasında kalmıştım. Sikim yine şahlanmıştı. Kapı sesini duyunca hemen yatağa attım kendimi. Sırt üstü yattım ve sikimi belli edecek şekilde düzelttim. Odanın kapısı açıldı dönemiyordum. Sadece başımda bir gölge hissettim ama bakamıyordum. Sanki uykuda yapmış gibi elimi sikime attım ve düzeltmeye çalıştım. Sadece gelen kişiye sikimi belli etmek istiyordum.

Gölge uzaklaştı ve gitti. Sabah olmuştu ben geç uyandım. Duşa girdim. üstümü değiştirdim. Mutfakta kimse yoktu. Salonda da kimse yoktu. Havuz tarafındaki bahçeye çıktım. Annem ve teyzem uzanmışlar mayoları ile güneşleniyorlardı. Onlara günaydın dedim ve yanlarına gittim. Hoş sohbetten sonra annem kahvaltımı hazırlamak için içeri geçti.

B:” Teyzem dikkat et çok yanma acır sonra dedim”
T:” O zaman bilmiş bey şu omuzlarıma güneş kremi sürde yanmasın”
B:”Hay hay kraliçem”

Şezlongu teyzemin yanına doğru çektim çanta içinde ki kremi gösterdi teyzem ve omuzlarına sıktım kremi. Askılara den gelen yerlere özenle dikkat ettim. Ve sırtının belli bir kısmı açıktı oralara dikkatlice sürdüm.

B:” Teyze askıların altına süremedim haberin olsun”
T:” Biraz indirebilirsin canım”
Askıları iki yandan tutarak indirdim ve omuzları tamamen elimin altındaydı. Yandan sürerken çok zorlanıyordum tam yanına oturayım derken annem seslendi.

A:” Oğlum pantalonunu makineye atacağım gömleğinle başka kirli var mı ?”
Eyvah dedim çünkü teyzemin donu hala benim cebimdeydi. Ben onu unutmuştum. Tam heyecanla anne dur bekle falan demeye kalmadı teyzem sol eliyle bacağımdan tuttu.

T:” Bekle bekle gitme ben aldım cebindeki ni”
B:” Nasıl yani teyzem ben unuttum acele ile kusura bakma. Ayrıca benim cebimi mi karıştırıyorsun ? ” Gülerek söyledim
T:” Ne alakası var benim gece aklıma geldi arabaya bakacaktım anahtarı almak için girdim odana uyandırmak ta istemedim anahtar yerine aradığım şeyi buldum.”
B:” Tüh ya dedim” Fakat bunu içimden söylemem gerekirdi ama sesli söyledim
T:” Ne tüh anlamadım canım”
B:” Yok bir şey teyzem şey e ben devam edeyim”
T:” Peki sen bilirsin. O zaman spor çantana koyduğum şeyi geri alayım ben”
Neler oluyordu teyzem kilodunu benim cebimden almış ve çantama koymuştu. Hep bir sinyaller geliyordu ama cesareetimi toplayamıyordum.

Diğer bölümler geliyor arkadaşlar. Biliyorum sikişe başlamadık ama oda geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir