Barışma Sonrası Kabak Koyu – Bölüm 3 Final

Ertesi gece plajda toplandık, saat 9’u gösteriyordu ve altı kişiydik. Bu sefer tekila içiyorduk ve shotlar yapıyorduk. Sorulan sorulara cevap verenler pas geçiyor, cevaplamayanlar ise shot içiyordu. Birçok soru geçti, çoğumuz cevap vermiş olmamıza rağmen içiyorduk.

Sıradaki soruyu soran Can şöyle dedi:

“Bu ortamda en çok kiminle yatmak istersiniz?”

Önce Feyza cevapladı:

“Beyler, kusura bakmayın ama sizi biliyoruz, ben Cenk’le olmak isterim.”

Dila da hemen atladı, Ebruya bakarak “Tatlım, kusura bakma ama doğruları konuşuyoruz, ben de bunları biliyorum, Cenk’le olmak isterim, tabii ki.”

Can durur mu? “Biz de sizi biliyoruz, yavrularım. Ben de Ebruyu isterim,” dedi ve bana bakarak, “Kanka, kusura bakma, bunlar kaşındı.”

Ahmet de uzatmadan, “Cenk’e katılıyorum,” dedi.

Sıra Ebrudaydı. Ebrunun Can’ı isteyeceğini tahmin ediyordum, neticede yakışıklı, kaslı bir çocuktu, sanırım Can da öyle bekliyordu.

Ebru – “ıııhm, ben Ahmet’le olmak isterdim bu gece.”

Ortam buz kesti, gözler bendeydi. Eğer cevap verirsem, gece sevgilimi şerefsiz Ahmet’in sikmesine izin verecektim resmen.

Cevap vermedim ve tekilayı içtim. Ortamın soğukluğunu Dila bozdu, “Hadi kampa gidelim, orada takılalım biraz da,” dedi.

Ebrunun verdiği cevaba sinirlenmiştim. Kampa gelene kadar ağzımı açmadım, Ebru kızlarla geyik yapıyordu. Kampa geldik ve oturduk.

Ebru – “Aşkım, ne oldu?”

Cenk – “Yok bir şey tatlım…”

Konuşma aralarında, belli ki Can da Ebrunun Ahmet’i tercih etmesine sinirlenmiş olacak ki Ebruya bulaşıyordu. 1 saat kadar yoğun alkol tüketiminden sonra artık herkes çok yüksekti.

Konuşma arasında, Can Feyzayı bir köşeye çekip bir şeyler söyledi. Can hepimize sigara almak için tekel kapanmadan yola çıktı. Ben sıkıştığım için kamptan biraz uzaklaştım, işimi halledip dönerken karşıma Feyza çıktı. Feyza değişik bir bakış atıp, “Hangimizi isterdin?” dedi. Yanıma yaklaştı, vücudunu vücuduma değdirdi, “Eee, söylesene,” dedi. “Seni isterdim,” dedim. Birden dudaklarıma yapıştı, ben de dayanamayıp karşılık verdim, ancak durdum ve kampa doğru yürüdüm.

Kampa geldim ve benden hemen sonra Can geldi, herkes sigaraya susamıştı ve sigaralar içildi. Feyza belli ki beni kafaya takmıştı, özellikle yanıma oturmuştu. Bu gece belli ki Feyza benimle, Dila Can’la, sevgilim Ebru ise şerefsiz Ahmet’le olacaktı, yani onu planlıyorlardı. İşin kötü tarafı, kafam çok güzel olduğu için karşı koyabilecek gibi hissetmiyordum, bir de tabii ki libidom çok yüksekti.

Çok geçmeden Can ve Dila ayrılıp ormana doğru gitti. Sonra Feyza ayaklandı, benim canım bira istiyor, Ahmet gidelim mi dedi? Ahmet – “Beni hiçbir güç kaldıramaz burdan canım.” Feyza – “Off yaa.”

Ebru bana bakıp, “Aşkım, gitsene kızla,” dedi. Emin misin der gibi baktım. Kafasını sallayıp onayladı.

Eğer gidersem, Ahmet sevgilime sonunda istediğini yapacaktı, belli ki, ve bunu sevgilim de istiyordu, ancak ben de Feyzayı sikecektim. Bir an libidom her açıdan çok yükseldi ve yerimden kalktım.

Feyza ile yürümeye başladık, tabii ki tekelin yoluna değil, ormanın derinine doğru gittik. Feyza doğrudan şortumu indirdi, zaten 2 saattir dimdik olan penisim fırladı ve emmeye başladı, gırtlağına kadar sokup çıkartıyordu. Beni yere yatırdı ve sikimin üstüne oturdu, “Aaoohhhhh” diye inledi. Yavaş yavaş yukarı aşağı hareket etmeye başlamıştı ki kafamın üstünde bir amin suratıma doğru geldiğini gördüm. Can’a yaptıklarını bana yapıyorlardı. Ağzımda Dila’nın tatlı amı varken yarağım ise Feyzanın amının içindeydi. Bu şekilde 5-10 dakika devam ettik, sonra kalkıp ikisini de önümde domalttım, harika bir görüntüydü, her erkeğin hayalini kurduğu bi olayını yaşıyordum.

Bunları yaşarken sevgilimin ne yaptığını düşününce, bir anda boşalmaya başladım. Hızla kamp alanına doğru yürümeye başladım. Önce kampın ışıklarını gördüm, sonra gördüklerim netleşmeye başladı.

Güzel sevgilim Ebru, Ahmet’in kucağındaydı, çok bitkin duruyordu. Saçlarını kaldırdı ve bana doğru bakarak göz teması kurdu. Arkasındaki kişi Can’dı, yarağını kaldırmış ve sevgilimin götüne hizalanmıştı.

Can, yarağını sevgilimin götüne bir seferde soktu. Ebru, “Aaaaaaaaaaahhhhhh aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh” diye inlemeye başladı. Can, “Demek Ahmet’i istiyorsun haa, orospu, senin o götünü genişleteyim de gör,” diyip bir sefer daha kökledi. Bu sırada Ahmet, alttan amına pompalamaya devam ediyordu.

Ebru, “Ahhhhhhhhhhhhhhh offfffffffffffff aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh, durun lütfen, ahhhhhhhhhhhhh,” diye yalvarıyordu. Can, “Kes lan sesini,” diyerek bir sefer daha kökledi.

Kızlar ve ben artık kamp alanındaydık ve Ebru’nun durumunu yakından izliyorduk. Beylerin ikisi de şiddeti iyice artırmıştı, Ebru artık sesini kesmiş, kendini salmıştı. Amından sıvı sesleri geliyordu.

Önce Can götünden çıktı, sonra Ahmet Ebru’yu kucağına alıp matın üstüne yatırdı ve ikisi birden Ebru’nun vücudunu döllediler. Bütün vucudu döller içinde olan Ebru ile göz göze geldik, suratına bulaşmış dölleri parmağıyla sildi ve ağzına götürüp şehvetle yaladı.

“Çok güzel bir tatildi aşkım,” dedi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir