Merhaba, Ben Melisa – Part 5

Nefes alışverişleri düzene girdiğinde hiçbir şey demeden kalktı ve tuvalete gitti. Ne olduğunu anlamamıştım açıkçası, bi süre tuvalette kaldıktan sonra çıkıp odasına geçti. Canımı sıkmıştı bu olay ama gidip de onunla konuşmadım. Sabah uyandığımda sanki hiçbir şey olmamış gibiydi, yine aynı arkadaşım Aslı geri gelmişti resmen. Gece Emre’yi düşünüp üzüldü diye geçti içimden, konuyu sonradan açıp tat kaçırmanın bi anlamı yok diye konuşmadım ben de.

Kahvaltıdan sonra otururken Aslı bi anda konuya girdi. Dün yaptığımızın çok yanlış olduğunu, bir daha tekrarlanmaması gerektiğini söyledi. Kararına saygı duydum ben de ama zevk aldığımı da belirttim. O da çok zevk aldığını ama Emre’ye saygısızlık ettiğini söylediğinde kalkıp yanına oturdum ona sarılıp yanağından öptüm ve sen nasıl istersen dedim. Aramız tekrar eskisi gibiydi artık.

Günler normal seyrinde geçiyordu, Aslı ile de aramız harikaydı. Alp’e de canım sevişmek istediğinde yazıyordum gelip işini görüp gidiyordu. Sevgili yolunda ilerlerken fb olmuştuk nasıl oldu bilmiyorum ama bu daha güzel geliyordu.

Bi öğlen Alp’den bi mesaj geldi. Çok azdığını sikişip sikişemeyeceğimizi sordu. Normalde onu ben çağırırdım o çağırsa da gitmezdim. Canım pek istemiyor falan diye geçiştirdim ama çok fenayım diyip ısrar ettiğinde ben de tamam dedim. Yalnız bir sorun vardı, 3 gün önce Aslı’nın annesi bize kalmaya gelmişti yani ev olmazdı, bunu Alp’e söylediğimde tamam bekle diyip 15 dakika sonra beni aradı. arkadaşından arabayı aldığını, arabada sevişsek olur mu diye sorduğunda olur dedim.

20 dakika sonra kapımdaydı. Arabaya bindiğimde ellerini bacaklarıma atıp eteğimi yukarı sıyırdı, yol boyunca amımla oynayıp sulandırdı amımı. durduğumuz yer saçma sapan bir yerdi ağaçlar arasında gözden uzak bir yerdi. Yol boyunca azgınlıktan ölmüştüm ben de, pantolonunu çıkar diye emir verdim Alp’e. Çıkardığında sert siki karşımdaydı, hemen eğilip sikini yalamaya başladım. fena azmıştım ayrıca ilk defa dışarıda böyle bir şey yapmanın da verdiği azgınlıkla deli gibi sakso çekiyordum erkeğime. Boşalıcam dediğinde çekilmedim ağzıma akıttı tüm döllerini.

Harikasın diyip derin bi nefes aldı Alp. O kadar azmıştım ki amımı yalamasını bile istemiyordum bi an önce içimde istiyordum o aleti. Arabadan çıkıp onun kapısına geldim, o da çıktıktan sonra arabaya doğru domaldım ve sik beni dedim Alp’e. o da bunu bekliyor olacaktı ki sikini tükürükleyip bi anda geçirdi götüme. Yaklaşık bir aydır götümü sikiyordu Alp tamam götüm alışmıştı artık ama bi anda köklemesiyle canım inanılmaz yanmıştı. Ben bağırınca daha yavaş yavaş girip çıkmaya başladı içime. bir yandan da orospum benim diyerek götüme sert sert vuruyordu. Acımın azalmasıyla inlemelerim de artmıştı, her girişinde istemsizce inliyordum artık zevkten. Sikerken ara sıra saçlarımdan tutup sertçe çekiyordu. Sekste bana sert davranılmasından hoşlanıyordum, acı duydukça amım daha da sulanıyordu. Elimi amıma atıp okşamaya başladım, domaldığım için zor okşuyordum ama yine de inanılmaz zevkliydi bu. Alp az önce boşaldığı için şu an sert sert sikiyordu yaklaşık 15 dakika olmuştu. Göt deliğim ağrımaya başlamıştı artık sikilmekten yorulmuştum. Boşal artık diye inledim o içime girip çıkarken. Diz çök demesiyle çakıl taşlarının üstüne diz çöktüm, yüzüme 31 çekiyordu Alp. O da sonunda yüzüme, kıyafetime her yerime boşalmıştı. İkinci boşalması olmasına rağmen oldukça döl çıkmıştı erkeğimden. Ağzıma gelen döllerini parmağımla toplayıp emdim, bu hareketimle çok mutlu olduğunu görebiliyordum.

Arabadaki ıslak mendille temizlendik ikimiz de. Koltuğa oturduğumda götümün sızladığını hissettim biraz da olsa. Harika geçmişti çok zevk almıştım açık hava seksinden. Yakalanma korkusuyla tavşanlar gibi sikişmiştik resmen. Beni eve bırakana kadar teşekkür etti, tekrarlamak istediğini söyledi bu seksi, benim de hoşuma gittiğini söyleyip indim arabadan. Eve geldiğimde Aslı ne yaptığımı biliyor gibi hınzır hınzır gülüyordu bana. tabi annesi olduğu için pek bir şey konuşmadık günle ilgili.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir