Merhaba, Ben Melisa – Part 4

-Part 4-

Uyandığımda yanımda Alp yatıyordu, kalkıp üstüme bir şeyler geçirip odadan çıktım. Oturma odasında Emre ve Aslıyı kahve içerken buldum. Aslı, oo günaydın diyip güldü. ben de günaydın diyip yanlarına geçtim. Aslı, gecen nasıldı diyip güldüğünde Emre de yanında gülüyordu. Aslında utanmıştım biraz Emre’den ama bozuntuya vermek istemedim. İyidi diyip geçiştirmeye çalıştıkça Aslı hadi anlat diyip duruyordu. Emre olmasa anlatırdım anlatmasına ama başka birinin yanında nasıl sikildiğimi anlatacak değildim. gerçi sesleri duymuşlardı ama sonuçta ben de onları hep duyuyorum diye düşündüm kendi kendime.

Aslı, hadi kahvaltı hazırlamaya diyip kalktı ben de arkasından kalktım. geçerken dizlerim Emre’nin dizlerine değdiğinde içim bi hoş olmuştu bu konuşmaların da üstüne. Biz kahvaltı hazırlarken Alp uyandı, yetişmesi gerektiği bi yer olduğunu söyleyip kahvaltıya bile kalmadan çıktı. Amacına ulaştığı için umursamayı bıraktı mı bilmiyorum ama çok da umrumda değildi açıkçası.

Aslı’yla fısır fısır geceyi konuşurken içeriden Emre geldi ne konuşuyorsunuz burada diyip Aslıya arkadan sarıldı. Boynunu yanaklarını öpüyordu arkadan. Aslı da bunun üstüne arkasını dönüp karşılık verdi, ateşli bi öpüşmenin ardından tekrar yemek yapmaya devam etti. Bu rahatlıklarına şaşırmıştım ama rahatsız da etmiyordu sonuçta dün gece sikiş seslerimi dinlemişlerdi onlar da.

Kahvaltıdan sonra gece Aslı’yla dışarı çıkma planı yapmıştık. İki kız çıkıp eğlenmeyeli uzun süre olmuştu. Gece için siyah düz elbisemi giyip makyajımı yaptım, Aslı da oldukça kısa bi kot şort ve üstüne de crop giymişti. Çok da büyük olmayan memeleri olduğundan da dolgun duruyordu sütyenin etkisiyle.

Emre pek karışmıyordu Aslı’ya. Zaten istese de pek karışamazdı bence, Aslı dominant bir kızdı istediğini yapardı. Gece dışarı çıktığımızda öncesinde bir yere oturup içmek istedik club’da kafamızın daha güzel olması için. Zaten beni 2 bira sarhoş etmeye yetiyordu bile. Cluba Aslıyla kol kola girdik ikimiz de biraz çakırkeyiftik neredeyse.

Canlı bir ortam vardı, bizim üzerimizdeki gözleri hissedebiliyordum. İçki ve müziğin de verdiği etkiyle gecenin devamında sarmaş dolaş dans etmeye başlamıştık. Aslının elleri belimle götümün arasında ara sıra ince elbisemin üzerinden kalçalarımı sıkıyordu. boyum ondan kısa olduğu için onun boynuna geliyordum ve o nefis parfümü aklımı başımdan alıyordu.

Dans ederken bir anda Aslıya baktım ve dudaklarına ufak bir buse kondurdum. Neden yaptım nasıl yaptım bilmiyordum ama tek bildiğim o an bunu istediğimdi. O da şaşırmış olacak ki önce biraz durdu. gözlerime bakıp yaklaştı ve o da beni öptü. İçimde inanılmaz bir duygu vardı karnıma ağrılar giriyordu resmen arkadaşımla öpüşmüştüm. Gecenin devamında pek bir şey yaşamadık sarılıp dans etmeye devam ettik.

Eve geçtiğimizde inanılmaz yorgunduk üstümüzü bile çıkarmadan yataklarımıza yattık ama benim aklım hala o öpücükteydi. Aslı da bunu düşünüyor olacak ki kapımı çalıp yanıma geldi ve yanıma kıvrıldı, ara sıra beraber yattığımız olurdu o yüzden bu alışılmadık bir şey değildi bizim için.

Yüzü bana dönük yatıyordu, ikimiz de susuyorduk. Sessizliğin içinde dudaklarımız birleşti önce. ellerimizle birbirimizin vücutlarını tanıyorduk aynı anda. Aslı ellerini elbisemin altından sokup amıma ulaştı ve o uzun ince parmaklarıyla klitorisimi okşamaya başladı, öpüşürken ağzının içine inliyordum resmen kıvranıyordum zevkten. Biraz okşayıp amımı hazırladıktan sonra beni soyup amıma yumuldu. Nereyi yalayacağını çok iyi biliyordu sanki daha önce bunu yapmış gibiydi, beni inlemekten yorana kadar emdi. kaç kez orgazm olduğumu ben bile hatırlamıyordum artık. bitmiştim resmen ama o hiç bitmiş gibi durmuyordu. Ben orgazm olurken dilini göt deliğimin çevresine getirip ufak öpücükler atmaya başladığında zevkten titriyordum artık. Tek parmağını hafifçe sokmaya başladı deliğime. Parmağıyla götümü sikiyordu resmen. biraz parmakladıktan sonra kalktım çünkü artık gerçekten bitmiştim.

Şimdi sırada Aslı vardı. Onu öperek soydum, yatağa oturtup altına doğru eğildim. Kılsız amcığı önümde tüm ihtişamıyla duruyordu. 1 gün önce bunları yaşayacaksın deseler asla inanmazdım ama şimdi en yakın arkadaşımın amını yalamak üzereydim. Ufak öpücüklerle başlayan hareketlerim klitorisini emmekle devam etti. Aslı uzanmış tatlı tatlı inliyordu altımda. Bakire olmadığı aklıma geldi. tek parmağımı yavaşça amına sokmaya başladığımda inlemeleri 2 katına çıkmıştı resmen. Şimdi hem amını yalıyor, hem de parmağımla sikiyordum küçük orospumu. Orta parmağımın yanında işaret parmağımı da sokmayı denedim amına, böylesi daha çok hoşuna gitmişti. elleriyle kafamı tutup bastırıyordu amına, benim Alp’e yaptığım gibi. Çok sürmeden kasılarak orgazm oldu o da, amındaki parmaklarımı çıkarıp gözüne bakarak yalayıp temizledim ve son bir öpücük kondurdum güzel amcığına.

-Part 4 Sonu-

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir