İlk deneyim (cuckold) (Part 1)

Sevgilim Doğa (25) ve ben (28).

Bir sene kadar önce Doğa’ya fantezimden bahsettim, ilk başta güldü ve olur mu öyle şey dedi, ancak arada yatakta fantezisini çok yaptık.

Bir gün Doğa üçlü yapmayı düşündüğünü, yapsak mutlu olup olmayacağımı sordu. Gerçek olduğuna inanamıyordum, havalara uçtum ve evet dedim.

Nereden düzgün birini bulabileceğimiz konusunda konuştuk ve Bumble’a karar verdik, bir profil oluşturduk ve Doğa swipe’lamaya başladı. Artık bu akşam eğlencemiz olmuştu, Doğa abuk subuk tipleri gösteriyor dalga geçiyorduk.

Ama bir gün muzurca bir gülümsemeyle yanıma geldi ve bir yarak fotoğrafı gösterdi, kocamandı ve hayırdır diye sordum. Caner adında biriyle tanıştığını, çok kibar ve yakışıklı olduğunu, aletinin de kocaman olduğunu ve bizim olayımıza OK olduğunu, buluşmayı düşündüğünü söyledi.

Kalbim pıt pıt atıyordu. Heyecanlanmıştım ve bunun farkındaydı.

Üç gün sonrasına, Cumartesi öğlenine sözleştik. Doğa hazırlık yaparken bana defile yapıyordu. İnanılmaz seksiydi, dantelli, siyah bir bralet ve tanga giymeye karar verdi, üzerine siyah ince çorap, fileli bir etek ve dekolteli V yaka bir kazak giydi.

Evimize yakın bir mekan seçtik, biz yarım saat önce gidip, Caner gelmeden önce bir kaç tur içmek istedik. 3. kadehten sonra Doğa tam bir orospuya dönüyor.

Caner anlaştığımız saatten 10 dakika önce geldi. Uzun, yakışıklı ve kaslı bir adamdı, beyaz bir t-shirt ve ceket ile geldi. Biraz yüksek sesle konuşan, özgüvenli biriydi, bu tipi bilirsiniz.

Muhabbet gayet iyiydi, Caner saygılıydı. İlk deneyimimiz olacağını biliyordu, dolayısı ile bizi yavaş yavaş açmaya çalışıyordu. Bir süre sonra Doğa kahkahalar atmaya, şaka yapmaya ve muhabbete hepten girmeye başladı, şu zamana kadar muhabbet kesinlikle arkadaşçaydı.

Ta ki Caner, sevgilimin göğüslerinin ne kadar şekilli ve güzel olduğu ile ilgili bir yorum yapana kadar, ne tepki vereceğini merak ediyordum. Ne iyi ki, biraz eğilip, daha iyi bir bakış açısı verip, beğendin mi dedi ve bir elini Caner’in bacağına attı.

Caner bir süre sonra tuvalete gitti ve Doğa’ya onu beğenip beğenmediğini ve olayı ilerletmek isteyip istemediğini sordum. Senin için bir problem yoksa istiyorum dedi.

Tabiki yoktu, heyecandan ölecektim.

Caner geldiğinde, Doğa, bizim eve geçmek ister misin diye sordu. Caner tabiki kabul etti, hesabı isteyip eve doğru yürümeye başladık.

Caner tüm yol Doğa’nın belinden tutup, Doğa’nın götüne ve memelerine o kadar barizce baktı ki, Doğa kıkır kıkır gülüyordu, ben ise arkadan izliyordum.

Eve geldiğimizde salonda kanepelere oturduk, ben içki ya da kahve içip içmeyeceklerini sordum. Caner eğer Doğa içecekse ben de içerim dedi, Doğa kafa salladı ve mutfağa içki hazırlamaya gittim, biraz da oyalandım ki samimileşecek zaman bulsunlar.

Geldiğimde Caner, Doğa’nın bacaklarını okşuyor, Doğa ise kıkır kıkır gülmeye devam ediyordu. İşte hayalim oluyordu. Sevgilimin bacaklarını başka bir adam okşuyordu, hayalim gerçek oluyordu.

Part 2 geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir