Merhaba, Ben Melisa – Part 3

-Part 3-

Sabah Alp’in amımı emmesiyle uyandırıldım. Uyanmak için güzel bir seçenekti en azından. Uyandığımı görünce gelip dudaklarımdan nazikçe öptü ve hadi gel kahvaltı hazır dedi. Dünkü sarhoşluk ve sevişmenin yorgunluğuyla o kadar sese uyanmamışım bile. Kahvaltı sonrası Alp giyinip gitti, gitmeden de memelerimi döllemeyi ihmal etmedi tabiki. Biraz tadına baktım ama çok beğenmemiştim, Emre’ninki nasıldır diye düşündüm..

3 saat sonra Aslı geldi, dünün nasıl geçtiğini sordu. Anlattıklarımı duyduğunda çok şaşırmıştı, sanırım bu kadarını beklemiyordu. Götüme sert bi tokat atıp aferin orospuma diyip güldü ve oturma odasına geçti. Tokat canımı yakmıştı ama hoşuma gitmişti bi yandan da. Aile evinde kapalı bi ev kızıyken burada tek gecelik ilişki yaşayan bir orospu olmuştum.

Günler bu şekilde gelip geçiyordu, Alp ile haftada 1-2 kez sevişiyorduk bu şekilde. Bakire olduğum için götümden sikmek istiyordu, aslında ben de sikilmek istiyordum ama acımasından korktuğum için hep erteliyordum Alp’i. Bir gece Emre ile Aslı yan odadayken biz de Alp ile benim odamdaydık. Beraber film izlerken yan odadan Aslı’nın inlemelerini ve vücutlarının çarpışmasından gelen sesleri duymaya başladık. Resmen biz evde yokmuşuz gibi sikişiyorlardı, normalde de seks yapıyorlardı ben bunu duyuyordum ama bu kadar sesli hiç olmamıştı. Amım anında sırılsıklam olmuştu. Alp’in şortunu sıyırıp yarı kalkık sikini ağzıma aldım. Deli gibi sakso çekiyordum, sertleşmesi de uzun sürmedi Alp’in.

Saksoyu bıraktığımda şortumu çıkarıp yatağa uzandım. Alp direkt amıma yumulmuştu ama ben bugün sikilmek istiyordum artık. alpin kafasını aşağı doğru itip göt deliğimi yalamasını sağladım. Deliğimin etrafını 15 dakika kadar yaladı, o da anlamıştı ne isteğimi. Onu ayağa kaldırıp götümyatak kenarına gelecek şekilde domaldım. Pornolarda gördüğüm gibi iyice götümü çıkarmaya çalışıyordum. Alp sikini ve götümü iyice tükürükledikten sonra bastırmaya başladı sikini. Biraz zorladıktan sonra başı girmişti, götüm yırtılacak gibiydi ama inanılmaz zevk alıyordum. Tek elimle amımı okşarken Alp’in milim milim ilerlemesini zevkle bekliyordum. Acıyordu ama aldığım zevkin yanında sıfır kalırdı.

Alp yarısını soktuktan sonra bi anda hepsini kökledi götüme. Sağlam bi çığlık attığımı hatırlıyorum. gerçekten çok acımıştı ama hepsini almıştım sonunda içime. Kıpırdamadan biraz durduk yerimizde. Alp yavaş yavaş girip çıkmaya başladı deliğime, daracık götümü sike sike genişletiyordu. Alışmaya başladıkça hızlandı ve benim zevk inlemelerim de başlamış oldu. Artık yan odadan gelen sesler bizim odadan geliyordu. Alp’in götüme girip çıkmasıyla vücutlarımız birleşiyor ve odayı kaplayan o ‘şak’ sesi çıkıyordu. Alp beni yaklaşık 10 dakikadır sikiyordu, bi yandan amımla oynamanın verdiği zevkle vücudumu bi zevk dalgası kapladı. Boşalıyordum ama ne boşalma. Oral seksle arasında dağlar vardı resmen. O ana kadar hissettiğim en iyi şey olabilirdi bu. Kendime geldiğimde Alp hala sikiyordu götümü yavaş yavaş. Artık alışmıştı götüm rahatça alıyordu Alp’in sikini. Zaten o da çok dayanamadan götümün derinliklerine boşaldı. O sıcak spermlerini içimde hissetmek ayrı bi zevk vermişti bana.

İçimden çıktığında amacına ulaşmıştı artık, beni sikip götümün bekaretini almıştı. Gelip güzelce öptü beni ve iyice sarıldı. Gerçekten tam bir centilmendi. İçerde Aslı ve Emre gece boyu tüm sesleri duymuşlardı, tabi bunlar sabah Aslıyla yalnız konuşulacak şeylerdi. Alp de ben de çok yorulmuştuk. Fazla beklemeden uyuyakaldık.

-Part 3 Sonu-

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir