Merhaba, Ben Melisa – Part 1

-Part 1-

Merhabalarr, ben Melisa ve bu da benim hikayem. İlk bölüm beni ve olayların akışını anlamanız açısından önemli ancak ben bunlarla uğraşmam bana seksten bahset derseniz 2. part’a buyrun. Benim tavsiyem bu bölümü de okumanız. Öpüldünüz✨

—————————————————————————————

Merhabalar tekrardann, bu hikayede üniversitenin ilk yılından başlayıp 4. yılıma kadar neler yaşadığımdan bahsedicem sizlere. Şimdiden söyleyeyim isimler ve bazı bilgiler değiştirilmiş olacak 🙂 Kendimden bahsetmem gerekirse Eskişehirde üniversite okuyorum ve son sınıfım. 22 yaşında, 1.64 boyunda 55 kilo bir kızım. Oldukça muhafazakar bir aileden geliyorum, lise yıllarımda kapalıydım ve oldukça sessiz bir tiptim. Yani ne olduysa bu şehre geldikten sonra oldu desek yeridir.

Lisede sevgililerim olsa da kuytu köşede öpüşmekten başka bir şey yaşamamıştım. Üniversiteyi kazandığım yıl şansıma covid belası çıktı ve üniversitelere gidemedik, ancak whatsapp gruplarından birbirimizle tanışıyorduk. Aslı ile oradan tanışıp kısa sürede çok iyi arkadaş olmuştuk. Aslı 1. sınıfta üstün(!) bi başarı gösterip 1-2 ders hariç hepsinden kaldığı için neredeyse tüm 1. sınıfı tekrardan alıyordu. Bana ders seçimi vesaire çok yardımcı olmuştu. Ondan bahsetmem gerekirse 1.75 boylarında, kızıl saçlı, ince yapılı birisi diyebilirim. Yüzmeyle ilgileniyordu ve oldukça fit bir vücudu vardı. Emre adında bir sevgilisi var ve okuldaki ilk senelerinden beri çıkıyorlardı, samimiyetimiz ilerledikçe bazen Aslı bana pandemiden önceki sene Emreyle yaptıklarını anlatır, Emre’nin Aslı’yı amından siktiğini ve ağzına boşalmayı sevdiğinden bahsederdi. Tabi bunları duydukça amım sırılsıklam olurdu hatta bi keresinde Aslı bunları anlatırken alttan amımı okşayıp telefonda inlememek için kendimi zor tutmuştum.

Tabi bana yazan da 1-2 kişi vardı ama gerçekte görmeden sevgili olma işi bana pek mantıklı gelmiyordu. Yine de flört olarak konuşmaya devam ediyordum. Aslı hariç üniversitemdekiler kapalı olduğumu bilmiyordu, okullar açıldığında da kapalı gitmeye niyetim yoktu. İlk yıl bu şekilde geçti, Aslı-Emre ilişkileri, flört ettiklerim ve dersler.

Yaz gelmesiyle pandemi yasakları kalkmıştı ve sonunda okullar açılacaktı. Aslı ile dostluğumuz çok iyi gidiyordu bana yıl boyu Emre’nin sürekli sexting istediğini, Emreye attığı nude’ları anlatmıştı. Aslı ilk yılında yurtta kaldığını ve Emre oraya giremediği için sorun yaşadığını ve eve çıkmak istediğini söylüyordu. Beraber eve çıkma teklifi etti ancak benim aşırı muhafazakar ailemi ikna etmek kolay olmayacaktı.

Binbir uğraş ve yalvarma sonucu bir şekilde ailemi ikna ettim ve her şeyi ayarladık. Gerçek olduğuna ben bile inanamıyordum ama oluyordu. Artık Eskişehir hayatım başlamak üzereydi.

İlk hafta ailem beni yerleştirmeye geldiğinde Aslı’yla tanıştılar. Aslıyı onlar da çok sevmişlerdi ancak annem giderken ona çok uymamam konusunda beni uyarmıştı, ama bilmediği şey ise küçük kızının ilerde Aslı’dan beter olacağıydı.

-Part 1 Sonu-

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir