Ben Cansu 2

Akşama yemek hazırlamak için mutfağa geçtim. Bu gece Nuranla Kadir arkadaşlarının evine davetliydi ve geç geleceklerdi. Mertle beraber romantik bir gece geçirmek istiyordum. Hatta şarap bile içebilirdik. Hoş bir yemeğin ardından güzel bir sevişme mükemmel olurdu.

Akşam olduğunda Mert geldi. Üstüme beyaz mini elbisemi giymiştim. Mert beni bu elbiselerde çok severdi.

M: çok hoş olmuşsun hayatım, bu ne şıklık böyle

C: öyle içimden geldi, hem ablanlarda yok rahat edelim dedim.

M:iyi yapmışsın.

Dudaklarıma yapışıp öpmeye başladı. Birbirimizi yıllardır görmüyormuşçasına öpüştük. Sonra boynumu öpmeye başladı. Hem öpüyor hemde ısırıp emiyordu. Boynumu öpmesini sevdiğimi bilirdi. Bazen boynumu morartana kadar öpüp emerdi. Ama şimdi evde tek yaşamıyorduk. Öpücükler kondura kondura kulağıma kadar emmişti boynumu. Vücudum istekle titrerken o dudağıma bir öpücük kondurup mutfağa geçti.

M: ne yaptın canım yemeğe

Beni böyle bırakıp gitmesi canımı sıksada mutfağa geçtim. Gerçektende erkeğin kalbine giden yol yemekten geçiyordu. Masayı hazırlayıp şarapları koydum. Yemeğimizi yiyip odaya geçtik. Perdeleri iyice kapatıp kapıyı örttüm.

Şarabın getirdiği bir rahatlık vardı üzerimizde. Boynumu öpmeye başladı. Elleri de rahat durmuyor sürekli elbisemi çekiştiriyordu. Ellerimi sırtına koyup okşamaya başladım. Sonunda boynumu bırakıp elbisemi sıyırmaya başladı. Onun sevdiği siyah tül jartiyerimi giymiştim. Fantezi elbiselerine bayılırdı. Elbisemi çıkartıp kenara attı. Sütyenimin üstünden memelerimi okşamaya başladı. Hem okşuyor hemde kendini bana sürtüyordu. Pantolonunun sikini zorladığını gördüm.Onu rahatlatmak istiyordum. Beni yatağa atıp üstüme uzandı. Memelerimi sütyenden kurtarıp emmeye başladı. Bir yandan memelerimi emerken bir yandandan amımı okşuyordu.

İyice sulanmıştım. Beni iyice azdırmıştı. Yavaşça üstümden kalktı. Sıra bendeydi. Pantolonunu indirdim boxerını zorluyordu siki. Elimle okşamaya başladım. Zevk suyu boxerı ıslatmıştı. Sikini boxerdan kurtarıp emmeye başladım. Çok büyük bir siki yoktu ama beni doyurmaya yetiyordu. Sikine sakso çekerken bir taraftanda toplarını okşuyordum. İyice zevke gelince beni yatağa attı.

Jartiyeri iyice sıyırıp beni çıplak bıraktı. Sulanmış amım karşısında sikilmek için bekliyordu. Ağzını iyice yaklaştırıp yalamaya başladı. Dilini klitorisime değdirip içime sokuyordu. Diliyle iyice ıslattıktan sonra parmaklarını sokmaya başladı. Parmakları içimde gezinirken istekle kıvramdım. İçime girmesini istiyordum.

C: yeter, gir artık ahh.

Toparlanıp dikildi, bacaklarımı omzuna alıp içime girmeye başladı. Dar deliğim uzun zamandır sike hasret kalmıştı. Yavaşça ileri geri yapmaya başladı. Hızlandıkça inlemelerimiz birbirine karışıyordu. Vücutlarımız istekle birleşiyordu. İyice hızlanmıştı. Çok zevk alıyordum. Bir taraftan memelerimi sıkıyor bir taraftan sikiyordu.

Bir anda bağırarak inlemeye başladı ve durdu. Boşalmıştı. Yine becerememişti. Her sikişmemizde erken boşalıyor, bir kez boşaldı mı uzun bir zaman kalkmıyordu. Yüzüme bakamıyordu.

M:özür dilerim hayatım, yemin ederim kendimi tutamadım.

Belkide her sevişmemizin ardından söylediği sözüydü. Kendinden çok utanıyordu. Yüzü kıpkırmızı olmuştu. Ağlıyordu..

M: seni mutlu edecek bi koca olamadım Cansu. Sana kadınlığını yaşatamadım. Çok özür dilerim.

C: canım yapma nolur. Ben zaten boşalmıştım ikinciye boşalacaktım. Sen kendini çok iyi tuttun bu sefer.

Tabi bu kendini iyi hissetsin diye söylediğim bi yalandı. Daha yeni zevk almaya başlamıştım. Siki inince içimden çıktı. Beni öpüp banyoya geçti. Onunla çok kez bu konuda sıkıntı yaşamıştık. Doktora gitmekten utanıyordu. Bende onu çok zorlamıyordum ama gitmesi gerekiyordu hayatımın sonuna kadar böyle kısa sevişmeler yapamazdım.

Amım hala istekle açılıp kabarırken elimle boşalmam gerektiğini anladım. Parmaklarımı içime sokup ileri geri yapmaya başladım. Ne kadar yapsamda bir türlü zevk vermiyordu. Kendimi azdırmam lazımdı.

Düşünürken aklıma Kadir geldi. Şimdi yanıma gelip kemikli iri parmaklarıyla beni okşuyordu. Çok hızlıydı. Orta parmağını amıma sokup çıkarıyor ve hızlanıyordu. Gözüme dünkü hali geldi don atlet karşımdaydı. Sikinin kabarıklığı donundan belli oluyordu. Kesin kalın damarlı bi siki vardı. Sikini içime sokuyordu. Çok büyüktü. Altında beni eziyor ve sikiyordu. Sarsılarak boşalmaya başladım. Hiç bu kadar zevk alarak boşalmamıştım.

Az önce olanları hatırlayınca utanmaya başladım. Başka bir adamın beni becerdiğini hayal etmiştim. Ne kadar aptaldım, beş dakikalık bir zevk için hayal de olsa neler yapmıştım. Kafamı toparlayıp yataktan kalktım. Çarşafı değiştirip duşa girdim. Mert çoktan yıkanmıştı. Kendimi küvete atıp yıkanmaya başladım. Neler düşünmüştüm. Olmayacak şeyler için kendimi kirletmiştim. Mert elbette bana kadınlığımı yaşatamıyordu ama bu onu aldatacağım anlamına gelmezdi. Yıkanıp duştan çıktım. Mert çoktan uyumuştu. Üstüme geceliğimi alıp Mertin yanına uzandım. Ne kadarda erken boşalsa o benim kocamdı. Onu seviyordum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir