Kırılma Noktası – 16. Bölüm

Duru hanımın odasında toplanılmıştı. Kapılar çekilmiş, perdeler inmiş. Hafif bir ışık eşliğinde bardaklar masaya konuluyordu. Kadınların yüzünde gülümseme eksik olmuyordu. Olabildiğince dekolteli elbiseler tercih edilmişti. Sırt dekoltesi, göğüs dekoltesi, bacak dekoltesi. Olabildiğince ortama hava katmak için kadınlar koşuşturuyordu. Alpere sadece oturulması emredildi. Bu gece iş konuşulmayacaktı, sadece eğlence vardı. Herkes masaya geçtiğinde, alper etrafa bakıyordu. İlk kadehler gelmeye başladı. Duru bu gece limit yok diyip duruyordu. Bu kurduğu cümle alkol için değil, yaşanacak tüm olayları kapsıyordu aslında. Berna’ya gözüyle git getir der gibi bir hareket yaptı. Berna geldiğinde elinde iki adet zar ve bir kumaş torba ile geldi. Kumaş torbanın içinde bir sürü kağıt bulunuyordu. Alper olayı çözmeyi çalışıyordu ama çok fazla beklemesine gerek kalmayacaktı bir kaç dakika sonra başına geleceklerden habersiz içmeye devam etti. O sırada duru bir dans müziği açtı ve elinde kadehle; o zaman eğlence başlasın dedi.

Alper ilk kadehi bitirip yenisine uzandığında, feyza onu durdurdu ve ellerinden tutup dansa kaldırdı. Birlikte sarmaş dolaş dans etmeye başladılar. Feyzanın eli alperin kalçasında, kendine doğru bastırarak okşuyordu. Feyza başına alperin boynuna gömerek;

      Feyza: bu gece çok farklı bir gece ne olacaksa olacak. Utanmak yok, limit yok. Gün doğana kadar anın tadını çıkar. Sonra tamamen benimsin.

Alper aşağıda hareketlenen bir canavarla;

      Alper: patron sensin. Limit yok!

İkisi dansını ederken alper daha önce hiç yaşamadığı bir duruma düştü. Siki sanki patlayacak gibiydi. Bunu feyza çok iyi hissediyordu. Bu durum biraz tuhaftı.

      Alper: sanki benim ki pantolonu patlatacak daha önce hiç bu kadar zorda hissetmedim kendimi.

      Feyza: sana hap içirdik. Uzun süre bizimle kal diye.

Alper duydukları karşısında şaşırmıştı. Ona azdırıcı vermişlerdi. 3 tane kadın ve alper bu gece oldukça yorucu geçecekti ama alper bunu ertesi günü hissedecekti.

Dans bittiğinde masaya geçtiler, berna ve durunun gözleri alperin aletindeydi. Memnun bir ifade ile süzüyorlardı.

     Duru: bu gece alperi bilmem ama biz kadınlar oldukça eğleneceğiz. Şu müziğin sesini kısalım ve daha fazla vakit kaybetmeden gecenin tadını çıkaralım. Alpercim sağlığın için alkol içmesin daha iyi. Şimdi burada zar atacağız ve en büyük atan bu torbadan bir kağıt seçecek ve o kağıtta yazanları uygulayacak. Kural oldukça basit ve anlaşılır. İtiraz istemiyorum. Ne yazıyorsa yapılacak. Şimdi herkes zar atmaya başlasın.

Zarlar atıldı en büyük sayı feyzaya geldi. Kağıdı okuyarak;

Feyza: Erkeğin kucağında 3 tur boyunca otur ve öylece kal. Hay hay canıma minnet.

Feyza alperin kucağını tam ortalayarak oturdu aşağıdan gelen baskıdan rahatsız olmuyor arada hafif kıpraşarak sürtünüyordu ilk tur bitmişti ve diğer zar atma sırasına geldi. Bu sefer berna en yüksek sayıyı attı.

Berna: bir kadın partnerinin dudaklarını 30 saniye boyunca öp diğer 30 saniye boyunca dilini em.

Berna, durunun dudaklarına yapıştı ve durunun dudaklarını parçalayacak şekilde öpmeye başladı öpüşmenin 10. Saniyesinde eller göğüslere gitmişti ikisinde. Feyza bu tablo karşısında kendini alpere bastıyor, sürtünme hızını arttırıyordu. Duru dudaklarını aralayıp, bernanın ağzının içine soktu. Berna dili olabildiğince almak istiyordu. Alper ellerini feyzanın bacaklarına koymuş öpüşmelerini izliyordu. Süre bittiğinde birbirlerine doğru gülerek ayrıldılar ve tekrar zar attılar. Yine feyza atmıştı en büyük zarı.

       Feyza: iç çamaşırını çıkart! ben böyle yüksek atmaya devam edersem çırılçıplak kalıcam belli oldu.

Diğerleri ona gülerek eşlik etti. Alperin kucağından fazla kalkmadan siyah iç çamaşırını çıkardı ve koltuğa fırlattı. Alper artık sadece etek üzerinden baskı yapıyordu feyza’ya. Feyza alperin sol elini tutup eteğinin içine soktu ve amının üstüne bıraktı. Alper parmak uçlarıyla baskılamaya başlamıştı ve feyza elini alperin elinin üzerine koyarak daha çok bastırması için zorluyordu. Tekrar zar attılar bu sefer en yüksek zarı alper atmıştı.

      Alper: gözleri bağlayıp diğer kadınlar bu kağıdı okuyana sakso çekecek ve gözü bağlı kişi kimin sakso çektiğini bilmeye çalışacak. Tek hakkı vardır. Eğer bilemezse diğerleri tarafından cezaya çarptırılabilir.

Feyza alperin kucağından kalkıp fırlattığı iç çamaşırını aldı ve alperin gözlerini kapatacak şekilde koydu. Alper görmüyordu. Dantelli olsaydı bu yarışma onun için çok kolay olurdu. Alperin sandalyesini geriye çekip kendilerine alan yarattılar ve üç kadın alperin etrafında dönmeye başladı. Maksat tahmin etmesini zorlaştırmaktı. Üçü birden alperin önünde diz kapaklarının üzerine çöküp fermuarı açtılar. Sertleşen siki gördüklerinde gülümsediler birbirlerine ve ilk ağzına alan feyza oldu. Kafasından başkayarak ağzına sokup çıkarmya başladı. Alper sıcak nefesin tadına vardığında kendinden geçmişti bu durum onun dikkatini dağıttığından tahmin yapmakta zorlanıyordu. Feyza ise hızlanmış boğazına doğru gidip gelen sikin çıkardığı seslerler odayı inletir hale gelmişti. Alper bu sesi daha önce de duymuştu ve tahminini feyzadan yana kullandı. Cevap vermediler. Sırada duru vardı ve tek hamlede boğazına kadar aldı. Boğazında alperin sikini sağa sola kafasını sallayarak durdu. Alper bu kadar tecrübeli birisinin ancak duru olacağını düşündü ve duru diye söyledi. Son olarak berna geldi. Berna ağzına almadan önce yumurtalıklardan başlayarak diliyle yalayarak en tepeye kadar çıktı ve ağzına aldı bir anda dudaklarıyla hem alperin sikini emiyor hem git gel yapıyordu ağzıyla. Geriye sadece bir kişi kaldığından berna dedi. Kadınlar ayağa kalktı ve alperin kafasında olan iç çamaşırını çıkarttılar.

Alper: doğru tahmin ettim mi?

Duru: 3 de 3 tebrikler

Diğer kadınlar ve alper gülmeye başladı. Ortam iyice ısınıyordu. Tekrar zar attılar ve en yüksek zarı bu kez duru atmıştı.

Duru: seçtiğin bir kadının amını 1 dakika boyunca yala.

Duru önce feyzaya sonra bernaya baktı ve bernayı seçti. Berna sandalyesini geriye çekip iç çamaşırı k çıkardı ve alpere doğru fırlattı. Bacaklarını aralayıp durunun gözlerine doğru yalvaran gözlerle bakmaya başladı. Duru hiç vakit kaybetmeden dilini, bernanın am dudağında gezdirip içe doğru sokmaya başladı ve aşağı yukarı hareketlerle dilini içinde gezdirdi. Berna kafasını geriye atmış ıslanmış olan amından gelen suyu hissederek gözlerini kapattı. Duru hem bernayı yalıyor hem kendini okşayarak iyice sulandırıyordu kendini. Alper fermuarını kapatmamış dik duran sikini okşuyordu. Feyza ise dudaklarını ısırarak olanları izliyordu. Duru kağıtta yazandan farklı parmaklarınıda sokmaya başlamıştı hatta süre geçmişti bile ama devam ediyordu. Bernanın amı dardı ve zevk inlemeleri çıkmaya başlamıştı ağızından. Duru doğrulup dudaklarını bileğiyle sildi ve kendi amına soktuğu parmaklarını da bernanın dudaklarında gezdirdi. Tekrar zar attıklarında en yüksek zarı alper atmıştı

Alper: en büyük göğüslere sahip kadının göğüslerinin arasına sikini koy ve boşalana kadar mastürbasyon yap.

Gözler direkt durunun üzerine çevrildi. O da bu anı bekliyormuş gibi üzerinde gömleği ve sütyeni çıkardı. Kavun büyüklüğünde olan göğüslerini alperin sikinin arasına koymadan önce alperin pantolonunu çıkardı. Önünde eğilip alperin sikini göğüslerinin arasına koydu ve yukarı aşağıya doğru olabildiğince bastırarak git gel yapmaya başladı. Gözleriyle alpere delici bakışlar atıp, alperin sikine doğru tükürüyordu. Alper ilacın etkisiyle dimdik olmuş sikinin etrafını sarmış göğüslere kitlenmişti. Duru kollarıyla değil, artık kendisi zıplayeak göğüs mastürbasyonu yapıyordu. Arada göğüslerini alperin sikinin kafasına vuruyordu. Alper boşalacak gibi değildi ve duru yorulmaya başlayınca;

Duru: benden bu kadar oyuna devam edelim elbet birimize patlayacak (kahkaha atarak söylemişti)

Diğer kadınlarda gülüp zar atmaya başladılar ve en yüksek zarı berna attı;

Berna: bir erkeğe (alpere doğru bakarak) mastürbasyon yap ve bunu yaparken ona seks fantezini anlat.

Berna ayağa kalkıp alperin dizlerinin dibine çöktü ve eline aldığı siki yüzüne yaklaştırıp okşamaya, hafif öpücükler kondurup anlatmaya başladı.

Berna: ikimizde evde yalnız bir şekilde yatıyoruz gece geç vakti. Sen içeride çıplak ben odamda çıplak yüzüstü yatağımda yatıyorum. Seni uyku tutmuyor ve ayağa kalkıyorsun. Evin içinde turlamaya başlıyorsun. Beni yatağımda yüzüstü yatmış bacaklarım ayrık çıplak görüyorsun ve okşamaya başlıyorsun kendini. Benim uykum ağır hiçbir şeyin farkında değilim. Okşamak seni kesmiyor ve bana doğru yaklaşıyorsun. Sertleşmiş sikini bana sokmak istiyorsun. Önce parmaklarını üzerimde gezdiriyorsun. Ben hala uyanmıyorum.

Berna alperin sikini okşarken daha da hızlanmıştı. Feyza ve duru üstündeki tüm giysileri çıkartıp, çıplak bir şekilde birbirlerini parmaklamaya ve okşamaya başlamıştı.

Berna: benden ses çıkmayınca önce kalçalarıma oturuyorsun ve sikini amıma sokuyorsun yavaş bir şekilde hepsini içine soktuğunda üzerine uzanıyorsun. Ben senin sertliğini ve sıcaklığını hissetmeye başlıyorum. Uyku sersemi iniltiler çıkartıyorum ama sen umursamıyorsun. Gittikçe hızlanmaya başlıyorsun. Ben uyandığımda durumu anlayıp sana yalvarmaya başlıyorum; “dur yapma alper feyza duyarsa ikimiz içinde iyi olmaz” ama sen dinlemiyorsun ağzımı kapatıp üstümde gidip gelmeye devam ediyorsun. Benden homurtular geliyor sadece.

Feyza: orospuya bak kendini zorla siktirip beni katıyor işin içine. Fantasine sıçayım senin.

Duru: şşş devam et kızım çok iyi gidiyorsun.

Sen üzerimde gidip gelirken ben çırpınıyorum ama nafile, sertliğin ve sıcaklığın beni yumuşatıyor yavaş yavaş zevk alıyorum. İstememiş gibi yapsamda hep içimde kal istiyorum. Ellerimi tutuyorsun ve beni yatağa gömüyorsun sikerken. Ben bağırmaya başlıyorum ama elin ağzımda olduğu için sadece homurdanma duyuyorsun. Tüm gücümle daha hızlı sik diye bağırıyorum.

Alperin gözleri kapanmaya başladı boşalması yakındı. Duru ve feyza da kendilerini okşarken hızlanmaya başlamıştı. Berna hafif doğrulup alperin kulağına;

Berna: hadi beni o şekilde sikiyormuşsun gibi hayal etmeye devam et ve avucumun içine boşal.

Alper daha fazla dayanamayıp, bernanın dediğini yaptı ve avucunun içine oluk oluk boşaldı. Alper rahatladığında nefes nefese kalmıştı. Berna avucunda ki dölleri alperin sikinin üstüne yedirdi ve feyzayı kolundan tutup zorla döl kaplı siki yalattı. Hıncını alıyormuş gibi iyice bastırıyordu ve duru bu manzaradan oldukça keyif alıyordu. Alper dinlenip kendine geldiğinde sanki hiç boşalmamış gibi siki dimdikti. Tekrar ilgi istiyordu. Zar attılar en yüksek sayıyı feyza atmıştı.

Feyza; seçtiğin bir kadınla masanın üzerinde seviş.

Feyza hiç düşünmeden parmağıyla bernayı gösterdi. Berna da soyunup çıplak kalınca masaya çıktı ve uzandı. Feyza da masaya çıplak çıkıp, makas pozisyonu aldılar ve sürtünmeye başladılar. Sürtünme gittikçe sertleşiyordu. Ve birbirlerinin göğüs uçlarını sıkıp okşuyorlardı. Duru daha fazla dayanamayıp kalktı ve alperin sikini tutup içine soktu. Berna ve feyzanın çıkardığı zevk sesleri eşliğinde alperin kucağında zıplamaya başlamıştı. Alper elleriyle durunun kalçalarını avuçlayıp, tokatlıyordu duru içindeki sikin tadını çıkartırken, berna olduğu şekilde kalmış, feyza, bernanın yüzüne oturmuş kendini yalatıyordu. Odayı zevk çığlıkları dolduruyordu. Duru gittikçe hızlanmıştı ve hafif bir kasılmayla alperin sikinin üstüne boşaldı. Feyza da çığlık atarak bernanın dudaklarına boşalmıştı. Oda da boşalmayan bir tek berna kalmıştı. Tekrar zar attıklarında en yüksek sayıyı duru atmıştı;

Duru: bir erkeği vücudunun herhangi bir bölgesine doğru boşalt. Şu göğüslerime artık gereken ilgiyi göster alper.

Alperi sandalyesinden kaldırıp kendisi, yüzü sandalyenin sırtına bakacak şekilde oturdu ve kalçalarını dışarı çıkardı. Alper hafif eğilerek sikini bu sefer durunun göt deliğine soktu. Durunun canı yanmıştı ama devam etmesini istiyordu. Alper yarım kalan işi tamamlamak için göt deliğine girip çıkarken duru bağırmaya başladı. O bağırdıkça alper daha hızlanıyordu. Berna ve feyza yorgun olmalarına rağmen kendilerini yeniden moda sokuyordu. Alper iyice kendini kaybetmiş, duruyu sikerken parmaklarını, durunun ağzına sokuyordu. Durunun kalçaları her git gelde dalgalanıyor. Oturma şeklinden dolayı daralan göt deliğine giren sikin tüm hücresini hissediyordu. Alper boşalacağını anladığı anda içinden çıkardı ve kafasını sıkıp boşalmamak için dayanmaya başladı. Duru sütyenini hemen alıp göğüslerinin üzerine koydu ve sütyeninin içine boşalmasını istedi. Alper, durunun sağ göğsünün bulunduğu taraftan sütyenin içine sikini soktu ve boşalmaya başladı. Bu sefer daha az gelmişti ama yeterli ölçüde boşalmıştı. Yorgunluktan yere oturdu çıplak şekilde.

Gece boyunca oyun devam etti. Alpere her pozisyonu denetmişlerdi. Bernayı duvara yapıştırıp, domaltarak sikip ağzının içine boşalmıştı. Duruyu tekrar götünden sikip içine boşalmıştı. Feyzayı misyoner pozisyonunda sikip amının üstüne boşalmıştı ve en sonunda dayanacak gücü olmadığında koltuğa uzanıp uyuya kalmıştı. Eğer ilaç içmeseydi bu performansı vermesi imkan dahilinde değildi. Gözlerini açtığında, bernanın elinin, sikini avuçladığını, feyza yüzünü alperin yumurtalıklarında doğru koyup uyuduğunu. Durunun ise amında dildo ile sandalyesinde sızdığını gördü. Kendini bu durumdan sıyırıp kimseyi uyandırmadan kalktı. Üstünü giydi ve telefonunu almaya gittiğinde bernanın çantasında olduğunu hatırladı. Eline ilk bernanın telefonu gelmişti ve bir mesaj bildirimi vardı. Telefonu alıp bernanın parmak iziyle çaktırmadan açtı ve mesajı okumaya başladı.

X: berna hanım evde bir şey çıkmadı. Ancak arabasında bir telefon daha bulduk. İncelemek için sabah ofise size getireceğiz.

Alper bu durum karşısında ne yapacağını bilemiyordu. Tüm planları suya düşmüştü. Yakalanmıştı. Ve üstüne üstlük takip cihazı muhabbeti de görmüştü. Acilen oradan çıkmalı ve gamzeye haber vermeliydi. Fazla vakti yoktu birazdan güneş doğacaktı ve olaylar çok başka boyuta geçecekti. Son gelen mesajı silip vakit kazanmak istedi ve hızlı adımlarla şirketi terk etti. Şimdi alper ne yapacaktı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir