Hala Benimsin 2.Bölüm

Okuldan sonra bizim eve geçmeye karar verdik. Yolda koşa koşa gidiyorduk heyecandan. Annemin olmadığına emindim çünkü bugün anneannemle pazara gitmesi gerekiyordu. Öyle kolay kolay erken gelmezdi. Anneannem yaşlı bir kadın olduğundan yapılması gereken ev işleri olurdu genelde. Evi de bize yaklaşık 20 dakika uzaklıkta, o yüzden içim rahattı ama yine de kontrol etmem gerekiyordu. Binaya el ele neşeyle girdik. Gözlerim sürekli gözlerine değiyordu. Bana baktığı zaman eriyordum, yaksın beni gözleriyle istiyorum. O da bana aynı şevkle bakıyordu. Sanki aramızdaki ilişki, bu olaydan sonra hiç zarar görmemiş gibiydi, aksine daha da kuvvetlenmişti.

En sonunda apartmana bir hışımla girdik. Merdivenleri hızlı ve yavaşça çıktık. Kapıya geldiğimizde, ne olur ne olmaz diye Gökçeyi bir alt kata gönderdim. Kapının kitli olmasını umarak anahtarı yavaşça kapı deliğine soktum. Kilitlenmişti. İkimiz de havalara uçtuk. Gökçe koşa koşa yanıma geldi zıp zıp zıplıyordu. Kapıyı açar açmaz kendimizi içeri attık. Hayvanlar gibi öpüşürken yiyişiyorduk, o duvardan bu duvara derken kapıyı açık unuttuk. Bir şekilde kapıyı kapattıktan sonra kucağıma alıp odama girdik. Yatağıma oturduk, o kucağımda tamamen kendini bana bırakmış ilk hamlemi bekliyordu. Ama hızlı davranmak istemedim. Bana aşkla bakıyor eliyle yüzümü okşuyordu. Hayal gibi bir kızdı her bakışı cennetim oluyordu. Sarı saçlarının her an parlak oluşu içimi gıdıklıyordu. Bunca zaman nasıl mahrum kalmıştım böyle bir tanrıçadan? Aşktan da öteye gidiyordu benim sevgim. Sanki şimdiye kadar sadece ona ihtiyacım varmış da haberim yokmuş gibi. Bir hamlede üstünde ne varsa çıkartıp kenara attı. O karşımda çırılçıplak kalınca ben de kotumu ve tişörtümü çıkardım.

-” Senin olmaya hazırım bebeğim. Peki ya sen ” dedi Gökçe dudaklarını ısırarak.

-” Sana her baktığımda büyüleniyorum “

-” Ben de sana “

Artık bedenim açıkça alev alevdi. İkimizin sıcaklığı gözle görülebilecek kadar alev alevdi. Daha fazla dayanamadım donumu alttan çıkardım. sikimin üstünde sürtünmeye başlayınca bir anda sokuverdim. Gökçe aşırı rahatlamıştı ki “ahh” diye inledi. Ben o koca götünden iki elimle kavradığım gibi kucağımda zıplatıyordum. Gökçenin de iki eli omuzlarımda, kaslanmış bedenimi izliyordu.

-” Oha -ahh- aşkım bu kaslar -oh- ne ?” dedi inleye inleye.

-” Senin hasretinde oldu bebeğim. Görmeni çok isterdim. Oldu da” dedim

-” Harikasın aşkım -ıhh- Kaslarınla inanılmaz çekicisin”

Mesaj alınmıştı. Benden açıkça sert olmamı istiyordu. Bir anda hızlandım ve götünü alttan kaldırıp tüm kontrolü ben aldım. Çok hızlı gel git yapıyordum ki gökçenin salyaları akıyordu zevkten. Onu bu kadar tatmin etmek gururumu okşamıştı. Gökçenin sulu memeleri adeta benimle oyna der gibi bıngıl bıngıl sallanıyordu. Gökçeyi ani bir hareketle tuttuğum gibi sırtüstü yatırdım. Bacaklarımı omuzlarıma alıp misyoner pozisyonunda amını yalamaya başladım. Dilimle dans ediyordum adeta. Zevkten ” Aşkım geliyorum ” diye haykırdı. Ben de boşalmaya yakın olduğumdan aynı pozisyondayken ağzına gelip sikimi soktum. gel git yaparken aynı anda boşaldık.

İnanılmaz bir duyguydu. Telefondan porno açıp 31 çekmekten kat ve kat daha iyi olan bir histi. Ayrıca bu hissi ilk kez sevdiğim kızla yapmanın zevki de başkaydı. Gökçe döllerimi yalayıp yuttuktan sonra daha fazla dayanamayıp gökçenin yanına yığıldım. Mutluluktan kesin dışarıdan bakıldığında yüz ifadem çok komik duruyordur.

– ” Ay sen daha önce hiç seks yaptın mı çılgın çocuk” dedi Gökçe flörtöz ve çapkın bir şekilde.

– ” Yok aşkım ilkimsin de neden sordun?”

– ” Ya sen nasıl bu kadar iyi seviştin inanamadım. Hem ben nereden bileceğim seksin iyisini kötüsünü.”

– ” Nasıl yani senin de mi ilkin?” dedim şaşkın şaşkın. Uzun süre ayrı kalmıştık ve mutlaka bir ilişkisi olmuştur diye düşünüyordum.

– ” Sen sormuyorsun ki ben seni unutabildim mi? Unutamadım seni asla.”

– ” Ama ben sandım ki ilişkin olmuştu falan? Hayat sonuçta herkes gelip geçici…”

– ” Sen değilsin Arda.”

Gözlerim dolmuştu. Hayatımda hiç bu kadar sevilmemiştim. Bir kızın beni bu kadar sevmesi hayatımın şansıydı. Hiç inanmadığım aşk bana en sağlamını yaşatıyordu bu kızla. Babamın terk edişi, annemin kendini kaybetmesiyle ve babamla olan uzun soluklu atışma ve olaylarından, beni unutmuşlardı. Kafamdaki düşünceler dışarıya yansımış ki gözlerimden bir iki damla yaş düşmüştü.

– ” Arda? Aşkım ? İyi misin?” demesiyle hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım. Sımsıkı bana sarıldı beni sakinleştirmeye çalıştı. Ben ise sürekli seni çok seviyorum diye sızlandım. Dayanamadı o da benimle ağladı. Yatakta sarmaş dolaş ağladık, birbirimizi teselli ettik. Neyse ki artık bizi kimse ayıramazdı.

Uzun uzun dertleştikten sonra Gökçeyi kucağıma aldığım gibi duş almaya gittik. Belli ki kucağıma almamdan çok hoşlanmıştı. Birbirimizi güzelce sabunladık. Sürekli gözlerimiz birbiri ile birleşiyordu. Duştan sonra kurulandık. Gökçeye annemden bir tişört kendi dolabımdan da sporda giyindiğim kısacık şortu verdim. Ben gün boyu yorulmuştum. Salona geçerken telefonum çaldı. Arayan annemdi. Anneannemde kalması gerektiğini, dolapta yemek olduğunu söyledi ve telefonu kapattı. Çok sorgulamadım. Gökçeye bu haberi verdiğimde ” Aa şansa bak ” dedi. Onun anne ve babası da şehir hastanesinde doktorlar. İki gün nöbette olacaklarını söyledi. Durum böyle olunca da beraber kalacaktık. Sonra ben salon koltuğuna uzandım. Gökçe soslu makarna hazırlarım ben de yeriz dediğinde reddetmedim. Salonda telefonla oynarken uyuya kalmışım. Rüyalarımda bile Gökçe vardı. Yaklaşık 2 saat uyumuşum, uykumu televizyondaki haber kanalının sesi bozdu. Ama asıl uyandığımda çok şaşırdım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir