bile

Üç yıllık ev arkadaşım keremle son bir gece daha içelim ve para kazanmaya başladığımız ilk vekar yıllarımızı geçirdiğimiz evi onurlandırarak ayrılalım istemiştik. Akşam üstü bir iki birayla başladığımız gün keremin “daha çok içmeliyiz birader” bağırışıyla inanılmaz bir geceye dönüşecekti. Dolaptaki tekiladan 6 veya 7. Shot’ı attıktan sonrası çok flu. Ama hatırladığım kadarıyla gece ilerledikçe ve hava sıcakladıkça üstlerimizi çıkartıp deliler gibi dans ettiğimizdi.

Yorulup da yerlerimize oturduğumuzda bunca yılımızı geçirdiğimiz evde en çok neleri özleyeceğimizi konuştuk. Kafamın güzel olmasının verdiği yetkiye dayanarak son olarak “en çok büşra geldiğinde sizin gece seslerinizi duymamak için kulaklıkla uyumak zorunda kalmayacağım için seviniyorum lan” dedim. Kısa bir sessizlikten sonra “çok özür dilerim birader vallahi o kadae ses geldiğini bilmiyordum” dedi. “Senin uyumanı da bekliyorduk genelde” diye ekledi.

“Lan her gece geliyordu zaten büşra ben sizi yalnız bırakmak için gidiyoedum odama biz de erkeğiz aq her akşam erken mi uyuyacağım ben de içeree oyalanıyordum 31 falan çekiyordum” diye takıldım kereme. “Evde büşra varken 31 mi çektin yan odada ulan?” diye sordu kerem.

Biraz ayıp mı oldu acaba diye düşünürken ne olursa olsun ya diye düşündüm içimden. “Çektim tabi abi niye çekmiyim sizin evde olmanızla ne ilgisi var” diye sordum. “Kaç defa büşra senin yanında çoraplarını çıkarırken rahat pijama giyerken bana biraz usturuplu mu olsam diye sorduğu ozan öyle biri değil rahat ol dedim. Senin yan odaya gidip otuzbir mi çekiyordun!” Dedi. “Lan ne alakası var onunla bunun ben film açıp çekiyordum” dedim.

“Biraz ddüşündükten sonra bekle lan bir iki fotoğraf göstericem sonra da sikine bakıcam hareketlenirse sıçtım ağzına” dedi. Saçmalama demeye kalmadan telefondan bordo ojeli büşrabın ayaklarının fotoğrafını açtı, kan beynime sıçramıştı aniden büşranın ayaklarını görünce ne yapacağımı bilemedim. Bir yan fotoğrafa kaydığında büşra ayaklarının arasına bir yarak almıştı, “bu ne ulan delirdin mi” diye sordum “asssiktiiir bunu yanlışlıkla gösterdim birader pardon” dedi. Tam o sırada keremin sikime doğru baktığını gördüm sikimin kalktığını farketmemiştim bile. “Al işte lan fotoğrafa vile kalktı sikin büşra buradayken ne düşünüyordun kim bilir diye sordu”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir