Platonik 3

Sınıfa girdik Ceren’le beraber, Nisa genelde bizden erken gelirdi her zaman ama bu sabah yoktu neyse çok fazla o konu hakkında düşünmedim sonra ders başladı 10dk sonra Nisa  nefes nefes içeri girdi geç kağıdıyla beraber. Bu saatte niye nefes nefese olduğunu merak etmiştim.

Sonra öğlen teneffüsünde sınıf hemen boşalmıştı bende yine Ceren’in önce çıkmasını bekliyorum. Ceren tam önümden geçerken şap diye kucağıma düştü hatta oturmuş gibi oldu ben önce tepki veremedim ama sikim fena sertleşti ellerimi tam beline atıyodumki boynunu hafif arkaya çevirip bi gülüş attı ve gitti. 3 yıllık en yakın arkadaşım bana mı azıyodu yoksa cidden orda düştü mü? Düşmediği çok belliydi.

Öğleden sonrada ders yaptık ve bizim son 2 ders bedendi. Bende beden dersinden önceki teneffüs kantine inmiştim sonra eşyalarımı almak için sınıfa geri çıktım. Kapıyı araladım ve önümde kocaman bi göt duruyodu. Bu Ceren’in götüydü, hemen kapının aralığını küçültüp gizlice izlemeye başladım. Herkes soyunma odasında hazırlanırken Ceren sınıfta tayt değiştiriyodu ama sınıf zaten boştu. Götünü bi kaç saniye inceledim  ve farkettim ki götü Nisa’nın götünden cidden daha güzel. İç çamaşırı külot gibi değilde bikini gibiydi yani arkadan eğildiğinde amından sadece bir çizgi ip geçiyodu.

Beni farketmemişti, nöbetçi öğrencinin geldiğini farkettim ve bi anda içeri girip çabuk giyin dedim. İrkildi ama beni gördüğü için sevinmiş gibiydi yani benim görmemi istiyordu zaten. Taytını giyerken ;

C: Götüm nasılmış tayttan göründüğü gibi mi?

S: Hayır, çok daha güzel.

Zilin çaldığını fark etmemiştik bile ve nöbetçi fişi almaya gelmişti, spor salonunda olduğunu söyledik .

C: Burada  fazla durmasak bizim için daha iyi olucak gibi ne dersin?

S: Bence de beden dersine gitsek iyi olucak.

C: Ama istersen faklı bi gün faklı bi yerde bu konuyu tekrardan konuşabiliriz.

O an bu kızı sikeceğimi anladım ama çokta mutlu olduğumu belli etmeyerek

S: Tabiki, sen nasıl istersen dedim.

Beden dersi de bitti biz Ceren’le yola koyulduk ama yaşadığımız şeyden dolayı sanırım birbirimizden biraz utanıyoduk. Bi parkın yanından geçerken birisini gördüm bi çift çokta bağırmadan tartışıyolardı ama oğlan kızın saçından çekiyo çenesini filan tutuyordu dikkatli bakınca Nisa’yla Kerem olduklarını anladım.

S: Benim kırtasiyede bi işim var da yarın görüşürüz.

C: Görüşürüz canım.

Bana canım demişti ama o an düşünmem gereken farklı bi şey vardı,Nisa. Ben bu olaya nasıl müdahale etsem diye düşünürken Nisa banktan kalkmaya çalıştı, ayağa kalktı ama kerem önce kolundan çekti sonra da zorla oturtturmaya çalıştı. Tam olarak bana fırsat doğmuştu, hemen koştum

S: Hayırdır bi sorun mu var?

N: Yok ya birazcık tartışıyoduk işte.

K: Sen kimsin bilader? He sen şu aptal asosyal çocuksun.

S: Kızı bırak.

Ayaklandı ve Nisa’da onunla beraber kalktı

K: Bırakmazsam ne olur?

O an boş konuşmaya devam etti ben de yakalamışken kafayla bir koydum. İlk defa birisiyle böyle kavga ediyodum ama işe yaramıştı. Okulun en tehlikeli çocuğu olarak bilinen aptal buna tepki veremedi. Hatta başka bi şey de yapmayıp burda bekleyin lan diyip koşa koşa gitti.

S: Burda çok fazla durmasak iyi olucak.

Kafasını salladı ve yola koyulduk. Seri adımlarla önce Nisa’yı evine bıraktım sonra ben eve geçtim. Kafam çok karışıktı, bugün o kadar çok şey olmuştuki. Ilık bir duş alıp uykuya daldım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir