Oedipus Savasi 5 [Final]

Sonraki 1 sene karman corman gecti. Annem babamla kavga cikarip benim odama gecti. Babam akrabalari da araya sokarak barismak icin cok ugrasti ama olmadi tabii.

Babam bir sure sonra eve gelmeyi birakti metresiyle ya da arkadaslariyla kaliyordu sanirim ama bu isimize geldi. Ara sira arayip anneme yalvarmasi disinda sorun olmuyordu. Oyle anlarda da annem telefonu kapatmadan yanima gelir, onume domalir, trlefonun mikrofonunu kapatir babami dinlerken bir guzel kendini siktirirdi.

Maddi olarak zorlanmamak icin bir iki kucuk bahceyi kuzenlerimize satmak zorunda kalsak da mutluyduk. Uni sinavindan sonra kaliteli bir vakif unisine giricektim benim icin kapisacaklarinj biliyordum. Kirami dahi odeyecek burslari vardi cogunun.

Sinava hazirlanirken sedayi ve annemi bol hol sikip stres attim. Bu surecte seda ve annem cok yakinlasmislardi. Ama tabiki ikisi de olaydan habersiz gibi davraniyorlardi. Seda bazen giderken anneme imali laflar atardi. -seher teyzecim cok yorma askimi bana lazim derdi.

Annem de buna guler -korkma kizim besler bakar oylr gonderirim sana diye muzip cevap verirdi.

Ama 1 yil boyunca ikisi de bundan ileriye gitmedi. Ben zateb deli gibi sinav calismaktan buna cok kafa yormuyordum. Iki kadinimi da yanima almak istiyorsam bu sinav cok onemliydi.

Ikisi de bana cok destek oldu. Seda zaten sinavi pek takmiyordu. Ailesi ben hangi okula gidersem parayi basip oraya gonderecekti. O yuzden okula gitmeyi birlikte azalttigimiz o son senede ben ders calisirken gelip yanimda oturur telefonla oynar ben yorulunca masaj ve saksoyla ya da ayaklarini yalatarak beni bosaltarak vakit gecirirdi.

En sevdigim pozisyon bacaklarimin arasina oturup ben sirti ustu yatirmasi oluyordu. Ben ayaklarini yalar ve koklarken bir eliyle sikimi sivazlar digeriyle de bana kitaptan ezber bilgi okurdu.

Ben de onu sikerek bosaltir, stresini alirdim elbette.

Aksam o gidince sira anneme gelir once bana kendini bagira bagira am got siktirir sonra yorgun argin halimle kucagina yatirir, memelerini agzima verir -aferin oglumaa diye diye emzirerek uyuturdu beni.

Annem artik evde mankenim gibi geziyordu, ona fantezi kiyafetler, jartiyerler, renk renk coraplar siparis etmistik ve artik iatedigi gibi guzel guzel kasmadan geziyordu evimizde.

O yil bu sekilde benim icin stresli ama bol bol da stres atmali bir sekilde gecip bitti.

Guzel bir uni kazandim sinav sonrasinda, bana avrupa yakasinda kampuse yakin 2+1 guzel bir daire bile tahsis ettiler. Oraya tasinmak ve kiradaki sikko evimizden cikmak icin hazirlik yapiyorduk annemle. Annem heyecanli heyecanli yeni evimizin esyalarini alirken kari koca gibi gezerdik magazalari. Seda da bazen bizimle gelir bol bol fikir verirdi. Annem sedanin fikirlerine deger veriyor, -ilerde senin de evin olacak orasi guzel kizim diyip onun istediklerini aliyordu ve bu sedayi cook mutlu ediyordu.

Hayatimin en dolu gecesini o haziran ayinda tasinma gunlerimizde yasadim. Mezuniyet kutlamasi icin arkadaslarla klube gitmistik. En sevdigim renk mavi oldugu icin seda mavi bir mini elbise giymis, siyah ojeleri ve siyah stilettolariyla beni delirtecek bir kombin yapmisti. Pistte abazalar bize yaklasiyor sedayi ve ekibin diger kizlarini tavlamaya calisiyorlar ama seda sikimin onunden ayrilmiyor benden asla uzaklasmiyordu. Heriflerin kudurdugunu ve kiskancligini gordukce zevkten dort kose oluyordum. Gece boyunca seda birileriyle mesajlasti durdu ama onu sıkmak istemedigimden hic sormadim. Sedaya inanilmaz guven duyuyordum ne annem ne de seda beni asla aldatacak tipler degillirdi. Basima bir sey gelirse arkamdan kafalarina sikarlar diye korkuyordum o derece bir baglilik okuyordum gozlerinden. Elimden gelen tek sey onlara layik olmaya calismakti.

Gece bitince taksiyle eve gectik. Seda annesine yarin gorusuruz diye bir mesaj atip gecti. Zaten gidip gitmemesi pek fark etmiyordu eve. Annesi sevgilisiyle cok mesguldu. Bu da sanirim seda ve annemi ekstra yakinlastiriyordu. Seda annesinden cok annemden ilgi gormustu o sene boyunca.

Sedayla birlikte asansorsuz eski dairemizin kapisina ciktik. Annemi uyandirmamak icin kapiyi anahtarla actim ama evde beni buyuk bir surpriz karsiladi. Annem uyanikti…

Salonda oturmus bacak bacak ustune atmisti ve tvden ambians bir video acmis onu izliyordu. Biz iceri girince saskinlikla onu inceledim ama o sadece gulumsedi.

-cok guzel olmussun annecimm mesajlarda soylemistim sana bu kombin cok yakisacak diyeee diyerek yanina gecti seda… hic de saskin gozukmuyordu? Annecim mi? Diye dusundum kaldim

-sen de cok guzelsin guzel kizimmm diye sedayi icine ceke ceke yanaklarindan optu annem.

Annem gercekten de cok guzel olmustu. Sanki bizle partiye gelmis gibi giyinmisti. Mavi uzun bir elbise giymisti. Topuklu ayakkabilari simsiyah ve cok guzeldi. Ellerinde ve ayaklarinda mavi ojeler ve nail artlar parildiyordu. Ikisini yan yana o sekilde gorunce sikim tavana vurup geri geldi desem yeridir. Sanki gercekten anne kiz gibi birbirine benziyorlardi.

-niye uzak duruyorsun sapsal oglusumm diyip beni yanina cekti annem. Simdi seda ve annemin onundeydim. Ikiside sagli sollu sarildi bana simdi uc kisi vucutlarimiz birlesmis gibi duruyorduk.

Annem atilip dudaklarima yapisti. Belki 60 saniye boyunce agzimda nefes birakmayarak dudaklarimi eme eme optu beni. Sedanin tepkisine bakmak icin kafami cevirdigim anda bu sefer seda yapisti dudagima, ayni sekilde annemin tukuruklerini yalaya yalaya ohhh diye diye emip bitirdi agzimi

Saskinlikla onlara bakip kalmistim. Ikisi kolkola kahkahalarla gulduler halime

Seda gomlegimin yakasindan tutup gel diyerek cekistirdi beni. Annemle kanepeye coktuler. Yan yana oturmuslardi. Ikisi de gercek birer tanrica gibiydi. Hatta bence oyleydiler. Onlara tapiyordum

Seda beni firlatir gibi ayaklarinin onune cokturdu.

Agzimi soru sormak icin actim ama seda -sus kucuk picim benim! Diye kapadi cenemi.

-annemle buna bir senedir hazirlaniyoruz. O yuzden ikinci bir emre kadar bizi dinliyceksin tamam mi sevgilimm?

Kafami sallayarak onayladim onu.

-ayakkabilarimizi cikar oglusum diye emreder bir tonda konustu annem

Once annemin topuklularini tek hamlede cikardim sonra da sedanin stilletolarini

-ayakkabilarin icini op diye emretti seda once sedaninkileri sonra annemin topuklularinin terlemis ve kokulari sinmis tabanlarini icime ceke ceke optum.

-afferim sana diye basimi oksadi seda bir kopekmisim gibi

-simdi sedanin ayaklarini secde ederek op oglusum

Dedigi yaptim annemin.

-simdi de ayni sekilde benimkini op

Ayaklarinin ustunu taparcasina hassasiyetle optum

Seda kafami kaldirmamam icin ayagiyla kafama bastirdi. Sonra bir ayak daha hissettim. Annem de hafifce kafama basiyordu.

-Bundan sonra bize aitsin. Her seyinle bizim erkegimizsin alacagin her karar bizi etkileyecek ve omrunu bizimle gecireceksin. Birlikte yasayip birlikte olecegiz. Bizden daha cok hicbir seye deger vermeyeceksin. Paran da varligin da bize ait. Bize sadik kalacak baska hicbir kadina yaklasmayacaksin. Bu senin yeminindir. Bizim yani tanricalarinin uzerine yemin ediyor musun?

-yemin ederimm diye inledim resmen

Ikisi de kikirdadi. -simdi ayaklarimizin altini yala minik bebek diye emretti annem.

Once annemin sonra sedanin ayaklarinin altini tertemiz ettim. Yaladikca tekrar sok geciriyordum. Seda hadi gencecikti de annem 36 yasinda olmasina ragmen nasil hu kadar purusssuz olurdu ayak tabanlari?

Seda saclarimsan tutup durdurdu beni. Annemle ikisi aykalrini birlestirip agzima dogru bastirdi. Burnum tam parmaklarinin oldugu kisma denk geliyordu. Ikisinin kokusu karismis beynime isliyordu. Benimle oynamayi cok iyi biliyordu. Nefes aldikca onlarin ayak kokulari disinda hicbir sey ulasmiyordu cigerlerime

-yeminin edildi artik bizimsin yakisikli. Seni cok seviyoruz. Diye inledi seda.

-sizininim prensesim…

-afferin bebegime diye guldu annem.

-tesekkur ederim kralicem.

Bir sure daha yalatip koklattiktan sonra seda da annem de tavirlarini yumusatip bacaklarini araladi. Seda annemin, annem de sedanin külotlarini bir cirpida cikarip firlatti. Once sedanin gul kokulu amcigina dayandim boylece hem seda hem annem saclarimi cekistirerek yonlendiriyordu beni. Seda bir bes dakika sonra bogulur gibi sesler cikararak agzima birakti sularini sira anneme gelmisti. Agzimi bile silmeden aynisini ona yaptim. Seda bu sirada nefeslenip kendine geliyordu.

Annemi de bosalttiktan sonra ikisi de ayaklanip hassas tavirlarla beni soymaya basladilar. Sanirim rolleri degisme vakti gelmisti. Cok heyecanli ve azgindim. Ope ope cikardilae uzerimdekileri. Gogsumu sirtimi kollarimi sikimi bacaklarimi hatta ayaklarimi opucuge bogarak ciril ciplak ettikten sonra beni koltuga oturttular, elbiselerini siyirip diz coktuler onume.

Ikisi de bir sure dillerinin ucuyla sakin sakin masaj yapar gibi yaladilar sikimi. Doruga ulastigini, kafalarinin uzerinde cam agaci gibi dimdik oldugunu gorunce birakip, hayranlikla baktilar once.

-ilk ben basliyorum annecim. Diye seslendi seda, annem gulumseyerek onaylayip izlemeye basladi.

Seda once tassaklarimi saglamca koklayip bir oh cekti. Sonra operek basina kadar yalayip sikimi suratina yapistirip gozlerime bakarak konusmaya basladi.

-bundan sonra sadece kereme ait olduguma, onun karisi, orospusu, annesi, kardesi, kolesi, ascisi, ihtiyaci olacak her turlu kadini olduguma, omrum boyunca ona sadik kalacagima, sozunden cikmayacagima, bu yaraktan baska hicbir yaraga yan gozle bile bakmayacagima, mutlulukla bu adami kocam ve kralim gordugume hayatim uzerine yemin ederimm diye bagira bagira inledi.

Annem sesli bir sekilde alkisladi ama benim redmen mutluluktan gozlerim kayiyordu. Seda geri cekilmeden once sikimi bogazina kadar tek seferde alarak yemini muhurledi. Cekilirken agzindan iri bir salya koprusu yarragima kadar uzaniyordu. Hepsi haliya damladi ama kimsenin sikinde degildi tabi o an

Sira annemdeydi. Ayni hevesle yaklasip, sedanin yaptigi sureci tekrarladi. Koklarken bile zevkten gozleri sasilasiyordu. Onun uzerinde bu sekilde bir etkim olmasi beni delirtiyordu. Bana resmen asikti bu kadin.

Annem sikimi suratina yapistirip, hayran ve gururlu bakislarla gozlerini gozlerime dikti.

-bu andan itibaren gecmis hayatimizda kaybettigimiz her ana inat ogluma zevkle hizmet edecegime, emrine tabi olduguma, ondan baska hicbir erkegin hukmune boyun egmeyecegime, sadakatle ve askla ona bir omur annelik, karilik ve orospuluk yapacagima, bebegimin her zaman kucagimda huzur bulmasini saglayacagima, mutlulukla ve zevkle yemin ederim dedikten sonra ohhh prensim kralim kocammm diyerek sikimi tek hamlede midesine kadar zorladi desem yeridir. O henuz hala acemi oldugundan gozleri yasarsa da bu cok hosuma gitti o da grri crkildikten sonra ikisi de sessizce ve askla yuzume bakmaya basladi. Saclarini oksayip nefeslendim bir sure. Sonra anladim ki ikisi de emir bekliyor. -yerim sizi diye kikirdayip, ilk emrimi verdim.

-yumulun orospularim

-iste bu be diye saldirdi ikisi de sikime. Biri tassaklarimi operken oteki govdeyi yaliyor sonra rol drgisiyorlari. Bazen biri sikimi sivazlarken ikisi tassaklarimi bolusup biri sagi biri solu emiyordu. Seda sikimi bogazina kadar alirken annem bacaklarimi opuyor. Annem bogazlarken seda kafasina bastirarak -hadi annecim biraz daha diye gazlayarak ona saksoyu ogretiyordu. Ikisi da agzindan cikardiktan sonra karismis salyalariyla kapli sikimi birbirlerinin suratina vurup tekrar ayni donguyr giriyorlardi.

Bir sure sonra dayanamaz hale gelip saldim kendimi. O anda bosalacagimi anlayan seda annemin kafasini getirip agzini cesmeye dayar gibi sikime dayadi. Butun gun birikmis bir bardak dolu bosaltmaya basladim boylece. Annemin agzi dolup tasmisti. Seda annemi geri cekip, dolmus yanaklarina ve rujlu dudaklarindan tasan dollerime gururla ve aclikla bakti bi an.

Sonra da once artanlari yaladi sonra da annemin dudaklarina yapisti. Annem sasirmisti ama o anin coskusuyla bu opucukten cok zevk alir olmustu. Opusmek icin dudaklarini buktukce dollerim ikisinin agzinda donuyor cenelerinden haliya akiyordu. Onlari izlerken sanki hic bosalmamamisim gibi dikilmeye basladi yaragim

Ikisi de birbirini tertemiz yapinca opuse opuse bana imali bakislar atarak karsi kanepeye gectiler. Ikisi de en sevdigim seyi yapip duvara dogru, dizlerinin uzerinde domaldilar.

Manzara muthisti. Henuz tukuruklerimin izi gecmemis ayak tabanlari, ayni beyazlikta sutun bacaklar ve mukkemel iki got ve am deligi.

Sedanin mini elbisesi zaten beline kadar cekilmisti ama seda annemin uzun elbisesini eliyle toplayip annemin delikleri goreyim diye yardimci oldu bana.

Ayaga kalkip yaklastim. Secim yapmaliydim ama secemiyordum. Ikisi de kahkahalarla guldu bu tereddutlu halime.

Seda ayaklanip yanima geldi. -iyice domal annecim oglusun geliyor diyip arkama gecerek beni anneme dogru itmeye basladi. Sirtika ve yanagima opucukler kondururken -anneler her zaman once gelir yakisiklim goster gucunu annene diyip gazladi beni.

Annemin sicakligi sikimi sarinca ikimiz de delice bir ohhh cektik. Seda ellerimle annemin belini tutturdu sonra o da annemi gotunu kavrayarak cekistirmeye basladi. Ben vurdukca annem cigliklar atarak. -oglummm gururummmm vur annenee cak annene koy aminaaa kurban olsun annenn diyerek ileriye firliyor, ama daha uzaklasamadan ben belinden seda gotunden cekerek onu sikime yapistiriyorduk. On dakika kadar onu gucumle duvara sikistirarak siktim. Sonra kontrolu ele almak gecti icimden sedayi yere firlatip annemi kucagima aldim. Bacaklarini omuzlayip annemi duvara dogru ikiye katlayip cakmaya basladim. Seda da ne yapmasi gerektigini anlamisti. Gelip alttan dassaklarimi ve dassaklarima akan ennemin sularini yalayip yutmaya basladi

Ben vurdukca annemin bacaklari ve memeleri sallaniyor, yuzu zevk ve aciyla carpiliyordu.

-duvardan duvara vura vura sikmek dedikleri bu olsa gerek diye kahkaha atti seda.

-duvaraaa vur- vurmuyooo resmen… resmen zimbaliyo bu cocukkk ah ah Ah AHHH AHH OYHH OGAHHH KEREMM ANNEN ASIK SANA KEREM ZIMBALA ANNENI DUVARLARA VURA VURA SIK ANNEN ERKEK NE SENINLE GORDU KALBIMIN RUHUMUN TEK SAHIBI VUR ANNENE CANI CIKSIN CANAVAR ERKEGIM BENIMMM

Ikisinin ovguleri ve o zevk denizi esliginde, BAM BAM BAM BAAAM diye duvardaki resimleri dusure dusure annemin aminin en derinine zimlabadim sikimi. Gunun ikinci postasi kendi dogdugum o kutsal rahmin icine fiskiriyor, carpik bir iliski de olsa artik utanmadigim dusunceler zihnimi ele geciriyordu. Ben yanlis bir sey yapmiyor, dogum hakkim olan amcigi geri feth ediyordum sadece..

Hafif geri cekilmemle beraber annemin amindan fiskiran dollerim sedanin suratina sakir sukur yagmaya basladi. Kizcagizin yuzu ve makyaji dollerim ve annemin sulariyla kaplanmis, havada yakalayip yutucam diye bogulur hale gelmisti ama guzelligi hala bozulmamisti.

Annemi de yere birakip koltuga yigilmistim… annem bir pecete getirip kendini ve sedanin yuzunu silmeye basladi. Cok yorgundum ama ucuncu postayi atmadan bugunu kapatamazdim. Sedaya yazik edemezdim.

-Seda koltuga gec bacaklarini havaya kaldir guzelligim diye emir verince seda dedigimi yapmak icin kanepeye kostu.

Annem yardim etmek icin gelip, sikimi sivazlaya sivazlaya beni sedaya yaklastirdi. Gotune nisanlamistim ki annem sikimi kaydirip sedanin amina dayadi.

-anne napiyorsun komdom yokk

-ne kondomu oglusum karin o senin bir de kondom mu taktiracakk

Saskinlikla sedanin suratina baktim. Normalde amina prezervatifsiz dokundurmazdi asla ama o an yuzunde onay vardi.

-artik karinim keremmm bundan sonra oyle seyler yok guven sorunumu da mutsuzlugumu da sike sike sokup aldin benden bundan sonra bu aile icin yasiyorum koy amima kocam bebegim erkegim koy bebeklerini icime

O da oyle diyince tek hamlede sapladim sedanin daracik amcigina. Yaklasik 1 saattir sikismenin etkisiyle kiz iyice kurumustu bu yuzden hem alirken zorlandi hemde kokunu buldugumda ciglik cigliga oldururuluyormus gibi bagirdi.

-Ne bagiriyorsun kizzz diyip sikim ve sedanin amina okkali bir tukuruk atti. -oyle bagirmak yok benim oglum boyle sikerr sus bakalim

-yarragi yerken sen de ciglik cigligaydin annemm diye azarladi seda.

Ikisi de sehvetle bakiyordu birbirine. Annem sedanin ayaklarindan tutup bacaklarini iyice ayirdi. Bana da catur cutur cakmak kaldi sadece.

Ben vurdukca ikisini de sikiyor musum gibi ikisinden de inlemeler yukseliyordu.

-kerem kocacim asigim sana sik benii

-sik oglusum su kasari. Gorsun bakalim benim oglum nasil sikiyormus sik nasil sedacimm iyi sikiyor mu oglumm memnun musun?

-ahhh harikaaggggg olcem zevkten sen nasil bir sey dogurmussun seher teyze

-yakinda sana da guzel bebekler dogurtacak bu yarrak merak etme guzel kizimm benimm diyip elini tassaklarima atti annem

Bir yandan onun oksamalari bir yandan seda derken sinira yaklasmistim

-hakliymissin seher teyzee bu aslan ikimize de yetermisss iyi ki asik oldum ona iyi ki ailenize dahil oldummm

-iste benim bebegimm boyle siker kadinlarinii oh annesinin askiii diyip okkali bir opucuk kondurdu yanagima. -sik guzel gelinimi sik guzel kizimi aslan oglummm rahmine kadar doldur icinii torun istiyorum

O andan itibaren deli gibi hizlanip kanepeye sarsa sarsa siktim sedayi seda gozlerini kapamis kanepeye tutnmus altimda gebermemeye annem de beni bosaltmaya calisiyordu.

En sonunda son bir hamleyle kokleyip sedanin icine ilk kez dollerimi firlatmaya basladim. Seda titreyerek -ohh asklarimmm diye diye kendi de bosalirken annem ikimizi de ope ope ayirdi birbirimizden

Salondaki haliya yigildik hep birlikte. Annem koltuk yastiklarini yere atip yatirdi bizi, ikimiz de iki yaninda yorgunlukla yatiyorduk.

Annem gulerek, -oglusumm seda bugun icin coook hazirliklar yapti cok konustuk birlikte. Tesekkur et bakalim sevgiline dedi.

Sedaya uzanip dudaklarini optum o da gulumsedi.

-tam hayalimdeki gibi oldu seher teyze tesekkur ederim

-teyze yok artik ben senin de annenim diyip dudaklarina bu sefer de annem bir opucuk kondurdu.

Nefes nefes yatiyorduk oylece. Ben arsizca annemin bir memesine yapisip emmeye basladim. Seda da yuzumu oksayip, -nasil 31 hayallerindeki gibi oldu mu? Diye sordu samimi bir sekilde.

-benim hayal gucumde bu anlari hayal edecek seviyede guc yok askim uzgunum 20 kat falan daha iyiydi diyip guldum. Annem sedanin kafasini diger memesine cekti ve opuse opuse koklasa koklasa o rahatsiz halida ciril ciplak uyuya kaldik.

O muhtesem gecenin her ani hala hafizamin her zerresine hukmediyor. Bu olaylarin ve o gecenin uzerinden yaklasik 10 11 sene gecti.

Bu surecte hepimiz birbirimize ettigimiz o yeminleri tuttuk. Universite hayatim oldukca eglenceli ve coskulu gecti. Hem sedayi hem annemi babam olacak ayi gibi sosyal hayattan geriye cekmedim. Annem de seda da guzelliklerine yakisir sekilde istedikleri gibi giyinip gezdiler yanimda. Birlikte alisverisler yaptik, birlikte kluplere eglencelere barlara gittik. Yeri geldi sinema tuvaletinde sakso cektirdim yeri geldi ayni pub tuvaletinde ayni kabinde ikisini ust uste domaltip siktim. Cilginlik ve zevk hayatimizdan hic eksik olmadi

Universitenin ucuncu yilinda sedaya evlilik teklif ettim. Ayni yuzukten anneme de almistim tabii, yillar sonra annem ilk kez severek takti bir alyansi. Dugunumuz oldukca kalabalik ve coskuluydu. Sedanin ailesinin destegi eklenince maddi sorunlarimiz iyice azaldi. Dugun gunu herkes annem ve sedanin ne kadar iyi anlastigina sasiriyordu. Sedanin annesi kiskandi hatta iliskilerini. Ama kimse o gece gerdekte annemi ve sedayi ayni gelinligi degistire degistire giydirerek siktigimi o gelinlik parca pincik olup dolle kaplanana kadar sabahi ettigimizi bilmedi tabii.

Uni sonrasi iyi bir teklif alarak 2 sene kadar turkiyede tecrube kazandim sonrasinda once 1 sene belcika sonra da amerika yolu acildi onumuzde. Amerikaya tasinirken seda ilk kizimiza hamileydi bile… sedayi karim annemi de bebegimize bakici vizesi gostererek amerikaya tasidim

Yillar boyunca dunya da pek cok yer gezdik, annem ve karimla dunyayi turladik desem yeridir. Istedikleri gibi giyindiler istedikleri ortamlara girdiler ama bir an olsun yanimdan ayrilmadilar. Sadakat yeminimiz surdu hep. Iliskimizde asla 4. Bir kisi olmadi. En sevdigim sey coraplarinin icini doldurmak, onlar dollerimle kapli ayaklariyla onumden etrafi turlar ve sneakerlarinin icini benim varligim kaplarken onlari izlemekti bu gezilerde.

Disardan kimse anlamasa da bu benim -onlar bana ait! Deme seklimdi…

Yaklasik 5 yildir falan Abddeyiz. Kizlarimiz guvenli bir ortamda refah icinde buyuyor, genis evimizde kizlarimiza caktirmadan eglenebilecegimiz cok fazla ozel alanimiz var.

Biliyorum ki bu carpik bir iliski… basta da bahsettigim gibi ben bok gibi bir aile ortaminda buyumus oedipus savasi ile carpilmis sapkin biri sayilirim… ama cok da sikimde degil acikcasi.

Mukemmel bir ailem var artik. Annemin ve sedanin yuzu guluyor. Dolayisiyla benim de.

Ailemi kurtardim. Hayallerimdeki hayati kurdum onlara. Karsiliginda bana verdikleri zevk ve askimiz icin utanmayi reddediyorum

Tabii ki disardan normal bir aileyiz. Kizlarimiz da bu yasananlari hicbir zaman bilmeyecek.

Ama ben anlatmak istedim… icimde kalmasindan iyi olacakti. Sanirim bu oykuyle gurur duyuyorum… ama gerisi sadece bana ozel kalsin.

-son-

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir