Deniz’in son 6 günü.

Deniz: Cihan, denizin enginliği gibi, senin sevgin de sonsuz. Cihan: Denizim, seninle her dalga gibi coşuyor kalbim. Deniz: Birbirimize kenetlenmiş iki yıldız gibi parlıyoruz, değil mi? Cihan: Evet, sen gökyüzümdeki en parlak yıldızsın. Deniz: Bana hep umut veriyorsun, Cihan. Cihan: Seninle her şey daha anlamlı, daha güzel. Deniz: Sonsuza kadar seninle olmak istiyorum, Cihan. Cihan: Ve ben de seninle, Deniz. Bizim aşkımız sonsuz bir deniz gibi, hiç kurumayan, hiç bitmeyen.

Deniz: Cihan, bedenim seninle tutkuya hasret. Cihan: Ve ben seninle bu tutkuyu yaşamak için yanıyorum, Deniz. Deniz: Dudaklarından öpmek istiyorum, teninde kaybolmak… Cihan: Ve seninle geçirdiğim her an, arzularımı daha da alevlendiriyor. Deniz: Dokunuşların beni deli ediyor, Cihan. Cihan: İkimizin de bedeni alev alev yanıyor, Deniz. Seninle tutkuya doymak istiyorum. Deniz: Cihan, sen benim ateşimsin, yanmak için yaratıldım seninle. Cihan: Ve sen benim okyanusumsun, içinde kaybolmak istediğim sonsuz derinlik. Deniz: Öyleyse gel, sevda dolu dalgaların arasında kaybolalım, Cihan.

Deniz: Cihan, seninle geçirdiğim her an, içimde bir yangın gibi yanıyor. Cihan: Deniz, seninle olmak beni tutkunun doruklarına çıkarıyor. Deniz: Tenim senin dokunuşlarınla tutuşuyor, Cihan. Cihan: Ve senin nefesinle içimde bir fırtına kopuyor, Deniz. Deniz: Seninle olmak istiyorum, derinden, tutkulu bir şekilde, Cihan. Cihan: Ve ben de seninle, bedenlerimizin ateşiyle yanmak istiyorum, Deniz. Deniz: İkimiz birleştiğimizde, ateşimiz her şeyi yakıp geçecek, Cihan. Cihan: Evet, ve o zaman ikimiz de sonsuz bir aşkın içinde kaybolacağız, Deniz.

Deniz ve Cihan birbirlerine aşk dolu gözler ile bakıyordu o sırada annesi Sultan tam öpüşcekleri sırada hadi giyinin arsız ergenler diyordu gülerek cihanın koca yarrağı kazık gibi olmuş denizin göbek deliği delmek uzereydi resmen annesinin sesi ile irkildi ikisi de Deniz ve Cihan giyinip dükkanın ön tarafına geçtiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir