Bir iltifat 2

Ertesi gün uyandığımda eylülü aradım. O narin ve uykulu sesiyle konuşmak çok güzeldi yaklaşık 15 dakika konuştuktan sonra kapattık. Bugün güzel bir bulusmam vardı. Güzel şekilde hazırlanmam lazımdı. Duşa girmeye karar verdim ancak ondan önce 31 çekmem lazımdı. Bugüne kadar hep porno izleyip bosalmistim ama şu an eylülün bana yapışan göğüslerini ve sikmeyi hayal ettiğim götünü düşündüm. O zevkle güçlü bir şekilde boşaldım. Hiçte pişman değildim akan her döl eylül için değerdi. Umarım bir gün eylülün içine böyle akıtabilirim. İyice duş aldım ve buluşma saatini bekledim.

Buluşma saatimiz yediydi. Ben güzel bir smokin giymistim ve eylülü bekliyordum. O anda kapıdan siyah elbiseli biri girdi. O eylüldü. Çok seksi olmuştu. Geldi yanıma ve sarıldık. Hemen yemek yemeye koyulduk ikimizin karnida inanılmaz açtı. Yemeği yerken tatlı bir sohbet ettik ve ardından konu hiç beklemediğim bir yere geldi:Cinsellik.

“Biyolojide görüyoruz da cinsellik sence nasıl bir şey bence ilgi çekicii.”

“Güzell bencedee.” “Yaa utanmaa. İstersen hesabı ödeyip bana geçelimm.”

Kalbim tüm hızıyla atıyordu. Cinsellik ve ev. Bu iki cümle cidden bende tek bir kapıya çıkıyordu. Seks. Bende; “Olurr.” Dedim. Hesabi ödedik ve taksiyle evin önüne geldik. Kapıyı açtı ve evin içine girdik. Ablası da evdeydi. “AA abla gitmeyecek miydin sen ya.” Ablası eylüle göre ince bacaklı zayıf memeleri ve poposu küçüktü. Bu hikayede en can alıcı nokta ablasının benim takıntılı eski sevgilim olmasıydı. Ablası beni görünce şok geçirdi ve apar topar evden çıktı. Evet ablasıyla bir geçmişimiz vardı ve eylülün bundan haberi yoktu. Ablasıyla birkaç kez cinsel ilişkimiz olmuştu. Eylülle apar topar eve gelince o da anlamıştı bir şeyler yaşanacağını. Durup kardeşinin eski sevgilisi tarafından inleterek sikilmesini beklemeyecekti herhalde. Eski sevgilim olduğu için pek bir şey diyemiyorum çünkü seks konusunda çok yetenekliydi. Her pozisyonu dibine kadar zevkle yasatirdı. Büyük ihtimal eylül sadece yatacak ve bende sikecegim. Bu halimden mutsuz değilim eylülü sikmek benim için bir zevk. Hemde ne zevk. Eylülün odasına geçtik. Eylül iki dakikaya geliyorum diyip soyunma odasına gitti ve döndüğünde üstünde siyah iç çamaşırı vardı. İç çamaşırda siyah en sevdiğim renklerden biri olduğu için hemen sikim kalktı. Eylül yavaşça pantolonumun düğmesini açtı ve sikim ortaya çıktı. Eylül sikimin firlamasiyla gözleri açıldı. Iyice gövdesini yalayıp ağzına aldı. Çok güzel yaliyordu. Bu kadar kısa zamanda bunun olacağını düşünmemiştim. Birkaç dakika sonra eylülün ağzına boşaldım ve eylül inanılmaz şekilde tüm dölü yuttu. Bu andan sonra kıyafetlerimi çıkardım ve eylülü yatağa yatırdım. İç çamaşırlarını çıkardım ve amını yalamaya başladım. Ufak ufak inlemelere başladı. Bu beni çok tahrik etti ve sert sert yalamaya başladım. Hemen sonrada bosaldi zaten. Yanımda kondom vardı ama eylül istemedi takmamı. İkimizinde ilk deneyimimizdi. Yavaşça amına girdim. Bir derin nefes alisla inledi eylül. Nazikçe sikmeye başladım. Eylülün inlemeleri beni daha çok tahrik etti. Hızlıca ve sert pompaladim ve odayı inlettik. Bir dakika sonra eylül titreyerek bosaldi. Bende ondan sonra içine hafiften boşaldım. Sonrasında eylül üstüme geçti ve yüzünü bana döndü. Sikimi gotune soktu ve acıyla zevk karışık şekilde inlemeye başladı. O kadar zevkle sikisiyorduk ki aklimiz başımızda değildi. Ve ikimizde bosaldiktsn sonra yanıma yattı eylül ve kaşık pozisyonuna geçtik. Yavaşça yine soktum çıkardım ve yine bir bosalmadan sonra bitirdik. İlk önce ben dus aldım sonrada eylül. Ben üstümü giyindikten sonra ablası eve geldi. Kapıdan çıktım ve yuzyuze geldik. Tabi onun odası yandaydı. Ne tesadüf arkamda da eylül bornozlu şekilde duruyordu. “Hemen giyinip geliyorum aşkım.” Dedi Eylül

Ablasıyla baş başa kalmıştık. “Eskiden bizde böyleydik hatirliyor musun?” Dedi ablası. “Evet, belkide sen daha iyiydin.” Ablası gülümsedi ve bana döndü. “Beklerim bir gece bana.” “Bu eve gelirsem yan odadan kardeşinin inlemelerini dinlersin. Tabi üçlü yapabiliriz.” Dedim ve güldük “Saka yapıyorum ama zor bu aralar ama istediğimi bilmende fayda var.” Dedim. Sonra başka bir soru sordu “İyi siktin mi bari.” “Birkaç kez bosaldim bile ama senin kadar estetik değildi.” “Beklerim diyorum ya yeni şeyler deneriz.” Dedi ve içeri gitti. Odaya girmeden önce “Telefon numaramı biliyorsun.” Dedi ablası. Mesajı almıştım. Yani üçlü ya da sırayla olacaktı. Neden bir seksi kacirayim ki bununla ilgili düşünmem lazımdı. Tam o sırada eylül çıktı ve beni uğurladı. Güzel bir gün olmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir