Oedipus Savaşı 3

Güne gözlerimi actigimda bekledigimden daha aydinlikti, bazen olur da anlarsiniz ya havanin aydinligindan okula gec kaldiginizi. Oyle gunlerden biriydi. Uyaninca sedaya biraz bitkinim diye mesaj attim ve uyumaya devam ettim. Ozel okulda burslu olmama ragmen, devamsizlik bizim icin pek dert degildi. Seda gibi aileden zenginlere zaten dokunamiyorlardi, ama benim gibi burslular da onlarin en buyuk reklam malzemesiydi…

Annemle babamin kipirdanmalarini duydum hayal meyal, annem okula gitmedigimi fark edince sasirdi ama bir sey demedi. Babam ise yine basladi soylenmeye

-it oglu it bi sik yapsa sasarim zaten vs diye

Uzerimde dunun mutlulugu ve agirligi vardi bu yuzden o ne derse desin kalkmayacaktim. Zaten ayi herif, yemegini tikinip siktir olup gitti isine. Sonrasinda annemin etrafi toplama sesleri geldi. Uzerinde dunku gecelik vardi goz ucuyla baktigimda, hatta babam ortaliga boyle cikma kari diye azarlamisti onu laf arasinda ama annem bir bahane uydurmus olmaliydi. Memelerini kaplayan dollerimle babama kahvalti hazirlamak, evde oyle gezmek cok hosuna gitmis olmaliydi. Korkacak pek bir sey yoktu zaten cocuklugumdan beri babamin annemi optugune elledigine falan sahit olmamistim hic. Anca yatakta ne olursa iste.

Biraz sonra iceriden dusun sesi geldi ama ben de tekrar uykunun derinliklerine dalmistim. Gozumu tekrar hafifce araladigimda annem yatagin kenarina oturmus basimi oksuyordu. Uzerinde genis bir tisort altinda incecik penye sortu vardi.

-oglusummm hadi askim uyann annen kahvalti yaptirsin sanaa. Neden okula gitmedin bakiyim sen?

-dunden sonra evden gidesim hic gelmediii diye muzipce guldum uykumun arasinda.

-sapikk cocukk diye saka yollu azarladi beni yine. Kalk hadi askim diye cekistirdi biraz beni.

-yok anne kalkmicam valla cok rahatimmm

-olmaz oyle askimm kahvaltini yapp, sonra uzanirsin genee

-yokk

-hadi annem hadi aslan oglumm kalk diye opucukler kondurup, yavasca gidikliyordu beni.

-anne hic kalkasim yokk, kahvaltiyi yatakta yapsam olmuyor mu? Diye sordum

-nasi olcakmis o?

-soyle diyip, bir cirpida yanima cektim annemi, pikenin altina aldim ve belinden kacamayacagi sekilde simsiki kavradim. Sonra arsizca tisortunu yukari kaldirip, tahmin ettigim gibi sudyensiz olan memelerine saldirdim

-oglum durr mhhh yavas diye inliyordu annem ama kacmak icin pek mucadele etmiyordu. Saldirganligimi yavasca azaltip sakinledimm iki memesini de esit bir bicimde sakince emmeye basladim, bir birine bir otekine kayiyordu dudaklarimm, mis gibi sabun kokuyordu annemin memeleri ama bu sabunun bile bastiramadigi kendine has dogal bir koku vardi. Teni sut gibi bembeyaz oldugundan ben bu guze kokuuya sut kokusu diyordum

-ohh bundan daha iyi hicbir kahvalti olamaz iste keske her sabah su memeleri emerek uyusam onlarin arasinda uyansamm

-cok mu seviyorsun memelerimii? Diye sordu annem, kafami kaldirdigimda mutlu ama utangac bir ifadeyle beni izledigini gordum. O bakislar benim icin askin gercek anlamiydi iste, memeleri birakip annemin kirmizi dudaklarini usulca opmeye basladim. Usulca basladigimiz opusme yiyismeye dondu. Annem dudaklarimdan oyle zevk aliyordu ki, isira isira yalaya yalaya opuyordu beni.

-ohh canim askim benimm annesin tum hayallerini gerceklestirirmis aslan oglumm

-opusmek miydi hayalin?

-senin gibi bir erkek tarafindan duzgunce sevmek sevilmekti askim ama ben bile senin gibisini hayal edemezdimm

-ohh diyip dumduz dudaklarina daldim tekrar, orada belki bir saat dudaklarimiz kuruyana kadar opustuk

-anne ozur dilerim dedim opusmemiz bitince

-ne icin askimm?

-babamla ben hayatini mahvettik senin, soyle bir guzelligine bakiyorum da bizden cok daha iyi bir hayat hakediyormussun hep. Sevmekeyi sevilmeyi ozgurce dolasmayi… babam gardiyanin oldu ben de ayagina bag oldum. Uzuluyorum bazen buna

-sacmalama keremmm! Diye sertce cikisti bana. Sen kendini nasil babanla kiyaslarsin? O serefsiz benim icin bir nok parcasi kadar degerli degil ama sen? Sen benim hayatimin anlamisin… asil karnimda seni hissetmeden once gercek mutsuzlugu tatmistim ben. Beni o mutsuzluktan cikaran ve yasatan tek sey sensin.

-yine de suclu hissediyorum kendimii, o adamin ogluyum sonucta.

-sen ondan cok benim oglum benim parcamsinn! Diye itiraz etti annem.

-yine de sucluluk duygusu var ama affetiricem sana kendimi, seni oyle bir mutlu edicem ki aklin sasacakk.

Annem bu soylediklerime masumca guldu

Ama benim planlarim baskaydi. Opusmekten bile bu kadar zevk alan kadin nelerden mahkum kalmisti kim bilir. Ona tanrica muamelesi cekmemin vakti gelmisti. Memelerini ope ope assagi indim tekrar, yatagin kenarina oturtup, onunda diz coktum. Dumduz karnini ve gobegini koklayip operek, yalayarak assagi ya inmeye basladim… kasiklarina yaklasiyor onu titrettikten sonra bacaklarina kayiyordumm.

-keremmm keremmimmm napiyorsun askimm? Diye hipnotize olmus bir sekilde soruyordu annemm

-tanricama tapiyorum sadecee

Bacaklarini boydan boya yaladimm purussuz, sutun gibi ve seksi bacaklarinda opmedik yer birakmadim. Daha sonra da cennete, yani annemin ayaklarina geldi sira. Kirmizi ojeleri hala duruyordu. Resmen secde eder pozisyonda ayaklarinin ustunu ve kirmizi tirnaklarinin her birini tek tek optum.

Sonra ayaklarini kaldirip uzun uzun purussuz pembe tabanlari kokladim ve yaladim. Annem her dil darbemde irkiliyor ve zevkten dort kose oluyordu. Gecen gece bana sordugu sorunun cevabini biliyordu artik. Bir insanin ayaklardan ne zevk alabilecegini ogretiyordum ona. Belki de yarim saat kendimi alamadan yaladim tanricamin ayaklarini, ama sira altin sona gelmisti.

Bacaklarindan tekrar yukari cikip kilodunu buldum dilimle, kilodun uzerinden sakin sakin opuyordum once ama kulotunu kaydirip amina attigim ilk dil darbesiyle annem beni hafiften ittirerek irkildi.

-bir sey yok kralicem saclarimi kavra ve kendini bana birak diyerek tekrar yanastim amina. Bu sefer dedigimi yapti ve irkilmedi

Hayati boyunca kimsenin ona oral seks yapmadigina o kadar emindim ki simdi ilkini unutulmaz kilma zamaniydi. Sedanin aminda uzun saatler calistigim tum taktikleri annemde uygulamaya basladim. Tum duvarlari ve klitorusi dilimle kesfediyor. Dokunulmadik yer birakmiyordu.

Annem bilincini kaybetmis gibi inlemeye baslamisti artik, saclarimi cekistiyor, evde tek olmamizin etkisiyle sesini kismadan icinden geceni soyluyordu.

-aslanimm napiyorsun anneneee askimm, oglummm annen sana iyice asik olsun kulun kolen olsun diye mi yapiyorsun bunuuu, annemmm prensimmm icini parcaladin annenin oldureceksin beniii.

Bir 5 dakika daha yaladiktan sonra klitorisine yapisim deli gibi emmeye basladim. Annem bir eli sacimda bir eli kendi memesinde sarsiliyor ama altimdan kacamiyordu.

-annemmm cekill bosalicamm oglummm cekill diye inlese de dinlemedim onu sertce emmeye devam ettim.

Saniyeler sonrasinda annem tiz cigliklar atarak ve kasilarak bosalmaya basladi, resmen iser gibi sivilarini dolduruyordu agzima. Igrenecegimi sanmisti muhtemelen ama o sular benim icin resmen sifa iksiri gibi bir etki yaratmisti.

Annemin nefesi duzene girene kadar yaninda uzandim ama bir elim bos durmadan memesiyle oynuyordu.

Annem nefesi yerine gelir gelmez, -pisti annecim o niye yuttunn? Diye sordu

-pis degildi ayrica seni seviyorum senin hicbir seyin beni igrendiremez dedim.

Annem gozleri dolu dolu yuzumu inceliyordu.

-ilk kez bosaldimm nasil bir sey oldugunu sayende ogrendim. Cok tesekkur ederim askim.

-benim icin serefti dedim gulerek. Daha cook bosalticam seni en buyuk hedefim o.

Annem dudaklarima yapisti tekrar bir sure daha beni oksadi ve opustuk. Eli sikime geldiginde celik gibi oldugunu anlayip basini kaldirdi.

-prensimm ozur dilerim 2 saattir seni unuttukk canin cok yaniyordur, napsin annen sana diye samimiyetle sordu. Bir eliyle hafif hafif sikimi sivazliyordu. O bunu yaparken ben de zevkten delirmenin esiginde oldugumu fark ettim.

Ergenlige girdigimden beri hayal ettigim seyleri dusundum. Annemin saksolarinin, daracik aminin ve minik gotunun haayaliyle bosaldigim yuzlerce 31 i dusundum ve bunlarin hepsini isteyebilirdim ondan gunu geldiginde isteyecektim de ama suan baska bir hayali gerceklestirmek istiyordum. Yataga uzandim.

-anne bacaklarimin arasina gec dedim. Dedigimi yapip uslu bir kiz gibi karsima oturdu. -ayaklarini uzat dedim.

Bir cirpi da altimdakileri atip sikimi ortaya cikardim. Annemin ciplak ve purussuz ayak tabanlarini birlestirdim ellerimle sonra da sikimi arasina soktum. Sonra da ellerimle anneme footjob cektirmeye basladim.

Annem once sasirdi ama sonra hemencecik uyum sagladi ritmime, zevk aldigimi gordukce dudaklarini isiriyordu. Bir noktadan sonra ellerimi biraktirip kendi yapmaya basladi. Karsilikli oturmus goz goze bakiyorduk.

-ohh aslan oglumm hosuna gidiyor mu?

-COOOK

-Belli… annen sen ne kadar istersen o kadar yapar bunu sana. Istedigin zaman sik annenin ayaklarini

-ohh annee

-sik oglusummm sik guzelce annenin ayaklarinii bi guzel bosal her yerineee

O boyle konustukca delirmeye basladim. Annem de bunun farkina varip arttirdi ritmini.

-dolle annenin ayaklarini prensimmm sik ve bosalll annenin ojelerini beyaza boyaaa

O hizlandikca ritme kaptirip son bir gucle bosalmaya basladim. Birikmisligin de etkisiyle deli gibi bosaliyordummm. Annemin once ayaklari sonra bacaklari havaya firlayan bembryaz dollerimle kaplandi. Ayak parmaklari resmen dol icinde yuzuyor gibiydi.

-oyhhj olucemmm diye bogure bogure bitirdim bosalmami

Annem de -ohhh afferin aslan ogluma diyip elini kicina atti. Bir an ne yaptigini pek anlamasam da etrafimizda bir pecete olmadigini ne cok bosaldigimi o an fark ettim. Annem kilodunu tek hamlede cikardi ve once bacaklarini sonra ayaklarini sildi. Vicik vicik olan kilodu daha sonra sikime sarip sikimdeki dolu toplamaya basladi.

-ohh minik bebegim benimmm annenin kilodunu dolle kapladinn bunu temizlesek bile kurtarmaz artik baban anlamasin diyr cope aticaz diyip yanagima bir opucuk kondurdu. Sonra ayaga kalkip toparlandi. Egilip dudaklarimdan uzunca optu.

-iyi ki dogurmusum seni gercek kocammm diyip kivirta kivirta banyoya gecti. O soz aklima kazindi resmen. Hayallerimin gercek oldugunun en buyuk kaniti gibiydi.

O gun aksam olana kadar duzgun durduk annemle daha fazla yaramazlik yapmadik. Ama aksamustu yatakta uzanirken dis kapinin caldigini duyunca sasirdim babamin grlmesi icin erken bi saatti. Once kapinin onunden biraz konusma sesi geldi sonra odamin kapisinda seda belirdi.

Onu gorunce cok sasirdim. Annem de ev kiyafetleriyle yaninda duruyor gulumsuyordu. Ikisini ilk kez yan yana goruyordum ve benzerlikleri boyle cok bariz ve etkileyici geldi bana. Cidden ayni kadinin 18 ve 36 yasindaki versiyonu gibiydi. Annem daha dolgun seda daha citi piti idi sadece. Annemi kiskanc gormeyi bekliyordum ama gulumsuyordu. Sedanin hasta oldugumu dusundugu icin elinde eczane posediyle okuldan aonra hemen kapimizda belirmesi hosuna gitmisti sanirim. Bir de seda istedigi zaman cok kibar olabiliryordu. Onu oyle hanim hanimcik goren saksonun kralini cektigini hayal bile edemezdi.

Annem -kiz arkadasin gelmis bak seni dusunuyo hasta beyimiz diye kucuk yalanima uyum saglayarak goz kirpti bana, sonra da bizi yanliz birakmak istercesine mutfaga dogru yol aldi.

Seda uslu uslu gelip yanima oturdu. Dudaklarima okkali bir opucuk kondurdu kacak gocek. Evin adrssini biliyordu ama daha once hic gelmemisti. – habersiz geldim insallah kizmazsin dedi.

-niye kizayim prensesimm diyip optum onu. Neler getirdin bana bakalim.

Boyle diyince tek tek getirdigi ilaclari icirdi bana. Ben de biraz bitkin taklidi yaparak tek tek yuttum hepsini.

Asil ilacinsa burada diyip, etegini kaldirip kilotlu corabini gosterdi. Lise uniformasi onda hep tas gibi dururdu. Bugun cok sey kacirmisim derdim ama annemle yasadiklarimiz onu cook iyi telafi etmisti resmen.

Kapiyi kapatip geldi yanima, tirnagiyla kulotlu corabinin ayak tabanina bir yirtik acip sikimi o delikten iceri soktu. O ayagini kipirdattikca sikim pamuk gibi corabi ve mis ayagi arasinda git gel yapip sertlesiyordu. Sikimin iyice sertlestigine kanaat getirince bunu birakip beni yatagin kenarina cekerek onume diz coktu. Her zaman yaptigi gibi direkt olarak sikimi bogazlayarak hardcore basladi saksosuna. Bogazina degdikce kendimden geciyor tekrar guc kazaniyordum resmen. Bu kiz benimle oynamayi cok iyi biliyordu.

-ben seni azdirir, moralini yerine getiririm diye gelmistim ama sen de boyle anne varken hic gerek yokmus askim diye pic gulusu atti

-o ne demek

-neden anana duskunsun anladim demek askim

-guzel kadin di mi?

-ne guzeli kerem ya kadin sanat eseri resmen, senin fetisler fanteziler nereden olustu belli boyle anne mi olur ya.

Guldum ben de bu dedigine bu sirada sikimi somurmayi da birakmiyordu. Bazen kenarlarini bazen iri pembe basini bazen de sarkik tassaklarimi emiyor, arada bir dilini boylu boyunca gezdiriyordu.

-cok 31 cektin mi anneni dusunurken ergen pislik

Gulerek soyluyordu ama bunun tuzak soru olma ihtimali de cok yuksekti. Annemi cok seviyordum ama mumkunse sedayi da kaybetmek istemezdim. Birsure duzgun bir cevap dusundum ama seda sikimi oyle bir saksoluyordu ki beynim degil sadece sikim calisiyordu.

-cook diye kacirdim agzimdan

Yuzune pic gulusu oturdu tekrar

-kizamam ya boyle bir kadina kimse karsi koyamaz herhalde

-anneme benziyorsunn biliyor musun?

-hmm oyle mi? Bunu iltifat sayarimm.

Bir sure daha saksosuna devam etti.

-peki beni sikerken anneni siktigini hayal ediyor musun arada?

Bu sefer gozlerinde daha ciddi bir bakis sezdim

– hayir askim dedim. -ikinizi birlikte siktigimi cok hayal ediyorum ama…

Sedanin pic gulusu yerine geldi. -Afferin serefsiz sevgilim benimmm. Eger senin yerine annemi hayal ediyorum deseydin sikmistim belani ama beni ayri onu ayri seviyorsan kiskancliga cok gerek yok… diye eglendi kendi kendine.

Sedanin cilgin bir kiz oldugunu biliyordum ama hic konu buralara kadar gelmemisti. Ama suan ciddi duruyordu. Cok ince bir buz uzerinde yuruyor gibi hissettigimden bir sure bu konuyu acmamaya karar verdim. Seda da sessizlesmis saksosuna odaklanmisti ki kapinin sertce calisiyla acele toparlanmak zorunda kalmistik.

Seda ustunu basini topladi. Iceriye girdigimizde babamin is kiyafetlerini cikarmadan kanepeye yigilmis oldugunu gorduk. Seda basiyla selam verdi ama babam siklemedi bile. Orospu evladi diye gecirdim icimden. Sevgilim oldugu belli amk. Insan bir hassasiyrt gosterir tanisir. Ama tabiki bizim ayi oylr biri degildi. Annem sedayi kapiya kadar gecirdi. O ara coktan kapali kiyafetlerine geri donmustu. Ikisi de garip bir begenmislikle suzdu birbirini sonra normal bir anne ve gelin gibi yanak yanaga opusup, vedalastilar. -cok memnun oldum seher teyzecimm diye cilvesini yapti guzel sevgilim

-ben de kizim, hep bekleriz…

Babam icerde bir yarim saat kadar televizyon izledi ama o ayiligi, kizi gormezden grlmesi cok sinirlendirmisti beni. Ustelik saksom da yarim kalmisti. Bosalamamanin da ofkrsiyle birlesince iyice kudurmuslukla annemi bir cirpida koridora cektim. Banyoya soktum. Annem saskinlikla bana bakiyordu.

-oglusum yemek yapmam lazim baban evdeyken cok risk almayalimm

-diz cok anne

-oglumm birazdan yemrgi sorar baban aksam gelirim ben

-anne senin gercek kocan kim?

Bu soru onu duraklatmisti. -sensin askim dedi fisildayarak.

-o zaman diz cok karicim, kocanin sozunu ikiletme.

Annem bu sefer dizlerinin uzerine cokup beni izlemeye basladi. Kapali kiyafetleriyle bunu yapmak nedense bana daha cok zevk verecekti. Kilodumu siyirip, zaten semsert olan sikimi ortaya cikardim. Annem sikime bakarak yutkundu.

Yanina yaklasip, sikimi annemin suratina hafifce vurdum birkac kez. Gulumsedi sadece, ses cikarmaya korkuyordu. Sikimin annemin yuzunu kaplayisi, o guc hissi beni iyice tepeye cikarmisti. Sert davranmak istiyordum ama annemi korkutmaya da niyetim yoktu. -agzini ac anne

Usulca araladi dudaklarini, ben de sikimi sakince o kiraz dudaklara hizalayip yavascs girmeye basladim.

Annemin saksosunun gelismesi gerekiyordu. Disleri ara sira batiyordu ve acemiydi ama bu bile cok hosuma gidiyordu. O benim guzel annemdi ve hayallerimi gerceklestiriyordu. Annemin kafasi sikiminin uzerinde gidip geldikce zevkim artti ve yarim kalan zrvkimle birlesip beni iyice ucurdu. Annemin siyah saclarini kavrayip- sikimi yanaklarina dogru zorlamaya basladim. Sikim agzindaykrn o kadar tatli duruyordu ki tekrar asik oluyordum ona.

Ama simdi bosalma zamaniydi. Sikimi cok zorlamadan hizli hizli annemin agzinda git gelle costurduktan sonra agzindan ciktim. Annem agzini acip, yuzunu sikime yaklastirdi ve dollerimi beklemeye basladi ama bu yeterli degildi. -Anne elini kaldir dedim

Annem bir an sasirdi ve ne yapmasi gerektigini anlayamadi ama sonra hangi eli oldugunu anlayinca muzirca gulumsedi. Alyansli elini yuzune yaklastirip beklemeye basladi. Birkac saniye sonra, neredeyse sabahki kadar yuklu bir dol bombasini annemin suratina ve ince parmaklarindaki eski ve ucuz alyansa bosaltmaya basladim.

Dollerim mermi gibi annemin suratina ve elline carpiyor hatta biraz da fayanslara fiskiriyordu. Isim biter bitmez annem kalkip lavoboya kostu. Bosalmanin etkisiyle benim de kafam yerine gelmis ne kadar tehlikeli bisi yaptigimi anlar hale gelmistm.

Yine de yavas yavas yaklasip, lavobada trmizlenen anneme arkadan sarilip nefeslendim.

-canavarim benim, sen de az bosalma diye bir sey yok di mi oglusumm diye guldu sessizce.

-sen varsan az bosalma yok annecim dedim ben de…

Arkasindan o yumusacik memelerine ve genis kalcalarina yapismisken, doymadigimi fark ettim ama bugunluk yeterli olmak zorundaydi.

-Anne bu hafta sonu babami evden kovmanin bir yolunu bul tamam mi?

-niye oglusum noldu?

-artik seni catir catir, bagirta bagirta sikip karim yapma vaktim geldi. Yoksa sabredemeyip, bu gavatin yaninda sikicem seni…
-annem sozlerim karsisinda biraz sasirsa da hayran bakislari geldi tekrar suratina. Ayni boyda oldugumuz icin dudaklarimiz direkt kenetleniyordu.

-merak etme oglusum bir yol dusunurum… diyip gulumsedi. -fayanslari sil, bir dus al yemege gel diyip son bir opucuk kondurdu dudagima. Sonra da banyoyu terk etti.

Dusun altina saldim kendimi, sicak su vucudumu gevsetirken, gelecek gunlerin zevkiyle kafamda planlar donmeye baslamisti bile…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir