Karaya Dönüş 3

Lale’nin oğlu Onur 21 yaşında 1.70’e 90 kilo, annesi gibi beyaz tenli, kısa saçlı, sakalsız, asosyal yetişmiş biriydi. İkimizde orgazmın doruklarına çıkmış, vücutlarımız terden parlayarak kasılmalarımız hala devam ederken Onur’u fark etmiştik. Lale panik ve korkuyla üzerini örtmeye çalışıyor, bir yandan da oğluna ne demesi gerektiğini düşünüyordu. Bense neler olacağını merak ederek ayakta dikilmiş Lale ve Onur’u izliyordum. Onur daha önce hiçbir kadını çıplak görmemiş, porno izlediği vakitler dışında. Sessiz, öfkeli ve şaşkın bir şekilde annesine bakmaya devam ediyordu.

Onur’a yaklaşmaya başladım ama gözleri hala üzerini yarım yamalak örten annesinin vücudundaydı benimle hiç ilgilenmiyor gibiydi. Arkasına geçip omuzlarından ittirerek annesine yaklaştırdım. Lale daha da gerilmiş ve kapanmaya çalışıyordu. Onur’u yere bastırarak koltuğun önünde diz çöktürdüm. Lale’ye yaklaşıp üzerindeki örtüyü almaya çalıştım. Ama Lale direniyordu. Kulağına eğilip bir sorun olmadığını bana güvenmesi gerektiğini fısıldayıp boynundan öpmeye başladım. Lale gevşeyince örtüyü alıp döllerimin sızdığı amcığını Onur’un önüne serdim. İkisi de sessiz bir şekilde hareketsiz duruyordu. Onur annesinin amcığını izliyordu. Gözlerindeki öfke şehvete dönüşmeye başlamıştı çoktan. Lale ise oğlundan bir tepki alamadığı için korkmaya devam ediyor ve merakla bekliyordu.

B: Onur tatmak ister misin?

O ve L: …………….

B: Eğer annende isterse bunu yapabilirsin, sadece birkaç santim önünde seni doğuran amcık.

Lale bana öfkeyle bakmaya başladı. Ama oğlunun korkusundan hala hareket edemiyordu. Onur gözlerini çıktığı amdan kaldırıp annesinin yüzüne onay istercesine baktı. Lale hiçbir şey söylemiyor veya işaret etmiyordu. Ortamdaki hava buram buram seks kokarken tüm duyularımız açık olayların nereye varacağını merakla bekliyorduk. Onur daha fazla dayanamayıp annesinin amına ağzını dayadı. Lale panikle oğlunun başını kaldırmaya çalıştı ama Onur kararlıydı. Lale de bu kararlılık karşısında çok fazla direnmeyip oluruna bıraktı.

Ben ikisini ayakta izlerken Onur’un şortu eğildi için hafif açılmış, çatalı görünüyordu. Sırtından ve kollarından anladığım kadarıyla Onur tamamen kılsızdı. Yere eğilip Onur’un şortunu dizlerine indirip, götünü biraz geriye çıkardım ve izlemeye başladım. Büyük beyaz bir götü, ufak taşakları ve siki vardı. Görüntü çok fazla davetkardı bende eğilip Onur’un götünü yalamaya başladım.

Onur hiç umursamadan annesinin amını ve içindeki döllerimi yemeye devam ediyordu. Lale alık alık suratıma bakıyordu. Oğlunun ses çıkarmadığını görünce bakmayı bırakmış kafasını amına bastırıyordu. Gözlerimi Lale’den ayırmadan Onur’un götünü yalamaya devam ediyordum. Onur’un götü seğirmeye başlamıştı, bir parmağımı içine sokmaya başladım. Acıyla ahlayıp deliğini kastı, deliğini gevşettiğinde parmağım tamamen içine kaydı. 10 dakika kadar bu şekilde devam ettik artık herkes zevk alıyor. Bakışlardaki öfke,şaşkınlık ve korku yerini şehvete bırakmıştı. Onur’un götündeki parmak sayım iki olmuş üçü zorluyordum artık. Sonunda sikimi iyice tükürükleyip Onur’un götüne dayadım. Lale yanakları al al nefes nefese bana bakıyor gözleriyle yapmamam için yalvarıyordu. Aldırış etmeden Onur’a yüklendim. Onur parmaklarımı sokmaya çalıştığımı sanıp götünü yine gevşetmişti ama parmaklarımın değilde sikimin olduğunu acı bir şekilde anlamış oldu. Onur aldığı acıyla annesinin amına kapanıp ağlamaya başladı. Lale sakince oğlunun başını okşayıp;

L: Tamam en zor kısmı atlattın. Bundan sonrası için acın yavaşça azalacak ve tamamen zevke dönecek. Sakin ol oğlum geçti artık geçti.

O: Annneeee çok can-canım yanıyor. A-ama vazgeçmek is-is-istemiyorum. L-lü-tfen devam et.

Onur’un sözleriyle birlikte hızlanmaya başladım. İlk defa sikilen bir göt kadar güzel ne olabilir. Elbette bunu annesiyle birlikte yapmak. Ve bende bu zevki yaşıyordum. Taşaklarım Onur’un küçük taşaklarına çarpıyor. Onur her defasında inliyor ve Lale oğlunun başını okşamaya devam ediyordu. Onur zevkle inleyerek çıktığı amı sömürmeye tekrardan başlamıştı. Lale’de oğluyla birlikte inliyor. Gözlerimin önünde anne oğul kendinden geçiyordu.

B: İkinizde bu gece benimsin. Sizi doldurmak ve doyurmak çok keyifli olacak.

L: Evet ikimizede erkekliğini göster, doyur bizi

O: Bu kadar zevk alacığımı bilseydim çoktan siktirirdim kendimi üniversitede, daha sert sik ve içime boşal, annemin amcığı gibi döllerinin götümden taşmasını istiyorum.

L: O zaman bende senin beni temizlediğin gibi götünle ilgilenirim ama şimdi çok konuşma ve çıktığın amcığı yalamaya devam et.

B: İkinizde harikasınızzz

Birkaç dakika sonra pozisyonumuzu değiştirdim. Onur’u sırtı üstü yatırıp yüzüne annesini oturttum.  Lale’nin göğüslerini emerken oğlunun içinde tekrardan yerimi alıp kaldığım yerden devam ediyordum. Onur’un erkekliğini tamamen söndürmek istemedim. Gerçi sikini bu zamana kadar asılmak ve işemek dışında kullanmamış biri ne kadar erkekse. Lale’nin ensesinden tutup kafasını oğlunun ufak sikine eğdim. Lale yapmasını gerekeni anlamış, oğluna oral sekse başlamıştı.

O: Anne bu çok güzel, ağzının ve amının sıcaklığı mükemmel.

L: Hoşuna gittiğine sevindim. Bundan sonrasında her fırsatta birlikte oluruz oğlum.

O: Gerçekten mi anne, bunu yapabilir miyiz?

L: Zaten yapıyoruz daha fazla neden yapmayalım ki.

O: Anne sen tanıdığım en ateşli kadınsın. Her zaman beni destekledin ve hala devam ediyorsun.

L: Elbette sen benim ilk göz ağrımsın, herşeyi senin ve kardeşinin iyiliği için yaptım. Bundan sonrada bu şekilde devam edecek.

O: Anne ben sanırım boşalıyorummm, evettt, geliyorum, daha sert sik lütfen, geliyorummmm

Anne-oğulun duygu yüklü bu konuşması ve götünün sikilmesi Onur’u boşaltmaya yetmişti. Lale ağzından çıkarmadan tüm döllerini yuttu oğlunun. Onur’un dölleri tükenmiş ama kasılmaları bitmemişti. Hala orgazm olmaya devam ediyordu. Lale şimdi doğrulmuş oğluna götünü yalatıyor kendiside amını parmaklıyordu. Çok geçmeden Lale’nin nefes alışları sıklaştı ve amını oğluna hizalayıp lezzetli am suyunu fışkırtmaya başladı.

Manzara karşısında iyice şişmiş sikimi Onur’un götüne kökleyip tüm döllerimi akıtmaya başladım. Onur’da annesi ve benim sayemde kalkmamış sikiyle döllerini kasıklarına doğru sızdırmaya başladı. Kasılmalarımız bittiğinde Onur’un götünden çıkıp manzarayı seyretmeye başladım. Açılmış bir göt deliği içi benim döllerimle dolmuş taşmıştı.

B: Hadi oğlunu temizle de, biraz nefes alalım.

L: Tamam, oğlum içinden sakın taşırma ben ağzımı dayayana kadar.

O: Anne acele etsen iyi olur çok fazla doldurdu içimi.

Lale ağzını oğlunun götüne dayadığı gibi Onur döllerimi annesinin ağzına ıkınmaya başladı. Arada ağzını çekip bana yediğin dölleri gösteriyordu. İzlemesi gerçekten keyif vericiydi. Bir kadeh şarap alıp elime muzaffer bir komutan gibi karşı koltuğa oturdum. Bu gece hayatımın en ilginç ve şehvet dolu gecesiydi. Anne-oğulu izlerken sikimi okşamaya başladım. Ama ikisine de (özellikle Onur’a) o kadar çok boşalmıştım ki hiç hareket yoktu. Durum biraz canımı sıksa da yaşanılanların hazzı yeterli diye düşündüm.

Lale oğlunu temizlemiş, dudaklarında kalan dölleri de bir güzel oğluna yedirmişti. İkisi koltukta birbirlerine sarılmış uzanıyordu. Şarap bitince ayağa kalkıp yanlarına gittim ve ellerinden tutup ikisinide kaldırdım. Yatak odasına gidip ikisinin arasına yattım. İkisi de göğsüme başlarını dayamış, ellerinide sikimin üzerine koymuş bir şekilde huzurla uykuya daldık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir