Özgür Ruhlar III/IV

Eve gider gitmez önce Cenk’i arayıp yaşadıklarını anlattı. Kocası duydukları karşısında heyecandan yerinde duramaz olmuştu. 

-Seninle gurur duyuyorum aşkım, iyi ki benim karımsın,

-Senin eserinim kocacığım, beni bu hale sen getirdin, şimdi Demir’i da arayıp ona da yaşadıklarımı anlatacağım.

Kocasıyla konuşmasını bitirir bitirmez Demir’i aradı, Sevgilisi kadının sesini duyunca mutlu oldu. Yaşadıklarını Demir’e de anlatan Selin, anlattıklarından Demir’in bir parça keyfinin kaçtığını hissedince canı sıkıldı. Kendi kocası onu teşvik ederken erkek arkadaşının rahatsız olması tadını kaçırmıştı. Selin’in ses tonundaki değişimi hemen fark eden Demir;

-Sevgilim sakın yanlış anlama, böyle bir şeyi ikimiz yaşayamadık diye hayıflandım yoksa senin adına çok sevindim ve senin gibi bir kadınım olduğu için çok şanslıyım.

Bu sözleri duymak Selin’i rahatlattı ve keyfi yerine geldi. Bu konuşma Demir’e Selin’in ne kadar hassas ve kısıtlanmaya gelmeyen bir kadın olduğunu bir kez daha hatırlattı ve bir daha ona böyle bir şey hissettirmemek için kendi kendine söz verdi. Selin’in Cenk’le ve Demir’le olan üçlü hayatı zaman zaman  beğendiği, hoşlandığı erkekleri de tatmasıyla renkleniyor İnternetteki sohbetlerine devam ediyordu. Demir’le arkadaşlığı başladığı sıralarda, üye oldukları amatörler sitesinden başka erkekler ve çiftlerle de güzel arkadaşlıklar kurmuş kimileriyle yüz yüze görüşmüşlerdi. Aynı dünya görüşündeki bu insanlarla sohbet etmek ona ve Cenk’e iyi geliyordu. Özellikle onlarla aynı şekilde düşünen ve sıkı bir dostluk kurdukları Hakan’la zamanla her şeylerini paylaşmışlar, sadece seksten ve hazdan değil yaşamdaki her şeyden konuşmaktan keyif alır hale gelmişlerdi. Cenk, Hakanı Demir’le da tanıştırmış dört kafa dengi, sık sık bir araya gelip sohbet ediyorlar,  Ortak hobileri olan fotoğraf ve video konusunda da paylaşımda bulunuyorlardı.  Bu arada Hakan ve Cenk  Selin’in çok özel bir çekimini yapmak için fırsat kolluyorlardı. 

Cenk, Selin’le de konuşup Hakan’ı bir çekim yapması için evlerine davet etti. Hakan yıllardır sitede fotoğraflarını gördüğü güzel kadının çekimlerini yapmak fırsatını elde ettiği için çok mutlu ve heyecanlıydı. Seline çekimlerde giymesi için Cenk’in de onayı ve beğenisiyle seksi çamaşırlar ve seks oyuncakları getirmişti. Üç arkadaş önce her zaman yaptıkları gibi güzel bir sohbet yapmışlar ardından Cenk ve Selin, Selin’i hazırlamak için stüdyo olarak hazırladıkları odaya gitmişlerdi. Hakan yanlarına gidip vücudunun her kıvrımını bildiği güzel kadını şeffaf çamaşırlar içinde karşısında görünce heyecandan midesine kramplar girdi ve Selin’i o şekilde görür görmez Hakan’ın siki taş gibi oldu. Cenk çekim için ikisini baş başa bıraktı. Selin kırk yıllık modeller gibi birbirinden güzel pozlar veriyor, Hakan güzel kadının çıplak vücudunu en güzel açılardan fotoğraflamak için etrafında dört dönüyordu. Selin’in nefis memeleri, yuvarlak ve dolgun kalçaları, yeni ağdalanmış amı aklını başından alıyordu. Pantolonu içinde zonklayan siki artık onu iyice zorlayınca Selin’den izin alarak Hakan’da soyundu. Selin’in çırılçıplak pozlarını çekerken bir eli makinede bir eli sikindeydi. Selin Hakan’ın getirdiği dildoları amına sokup çıkarırken, amı zevk ve heyecandan sırılsıklam olmuştu.

 Dildoyu kaplayan am sularını Hakan’a gösterip;

-Bak ne haldeyim.  

Hakan makineyi bir kenara bırakıp dildoyu Selin’den aldı ve güzel kadının amına sokup çıkarmaya başladı. Selin hazzın doruklarına çıkmaya başlamıştı, Hakan bir yandan memelerini emiyor bir yandan da Selin’in amını okşuyordu. Selin’de Hakan’ın kazık gibi olmuş yarağını avuçlamış çekiyordu. Sonra birbirlerinin amını ve sikini aynı anda emmeye başladılar. Hakanın Selin’in am dudaklarını ve klitorisini yalaması güzel kadını zevkten zevke sokuyordu. Ağzının içindeki koca siki hünerli dudaklarıyla boşalacak hale getiriyordu. Selin’in amından o kadar çok su gelmişti ki Hakan adeta kana kana içmişti. Hakan Selin’i domaltıp arkasına geçti. Siki kaygan am deliğinde yolunu kendiliğinden buluverdi. Hakan’ın sikinin her santimi Selin’in amına girdikçe ikisi de çığlıklar atmaya başlamışlardı. Selin’in bir volkan gibi ateşli amı Hakan’ın sikini daha da sertleştiriyor sevgili arkadaşını sikmekten inanılmaz keyif alıyordu. 

Selin amına giren çıkan sikin darbeleriyle boşalmaya başladı ve “hadi sok götüme” diye inledi. 

Hakan yarağını amdan göte sokarken, Selin’in götünü siken her erkeğin yaşadığı şaşkınlığı yaşadı. İnanılmaz bir delikti. Siki adeta bir zevk denizinde yüzüyordu. Çok geçmeden Selin o bildik hissi yine yaşadı içine akan sıcak dölleri hissediyor “gel bebeğim, akıt tüm döllerini bana” diyerek erkeği azdırıyordu. İkisi nefes nefese yan yana serildiler ve birbirlerine gülümsediler. Cenk zevk çığlıklarını duyduğunda iki arkadaşın seksin doruklarına çıktıklarını anlamıştı. Hakan ve Selin çırılçıplak Cenk’in yanına gelip, Hakan’ın çektiği fotolara baktılar. Selin fotoğraflarda profesyonel modellere taş çıkartacak pozlar vermişti. Üçü de sonuçtan çok memnun kalmıştı. 

Selin duşa gittiğinde Cenk Hakan’a;

-Bir konuda senin fikrini almak istiyorum, biliyorsun sen, ben, Selin aşk ve seks konusunda aynı fikirlere sahibiz.

-Evet, öyleyiz” diye onayladı Hakan

-Demir’i biliyorsun, Selin’in Sevgilisi, onlara bir sürpriz yapmak istiyorum, senin yorumunu da duymak isterim

-Dinliyorum

-Selin Demir’e aşık oldu, ben de karıma aşığım ve onun mutlu olması için her şeyi yaparım.      –             

-Sen müthiş bir kocasın, ne gibi bir sürpriz yapmak istiyorsun?-

-Onlara temsili bir evlilik töreni düzenlemek ve balayına göndermek. 

” Vaoww” diye tepki verdi Hakan,  

-Dostum bu duyduğum en heyecan verici fikirlerden biri,

-Daha bende ne fikirler var ama hayata geçirmesi imkansız, 

-Neymiş onlar?

-Dur onları da anlatırım ama şu sözümü tamamlayayım, bu nikahı senin kıymanı istiyorum, yapar mısın?

-Onur duyarım.

-O zaman ayrıntıları konuşur organizasyonu yaparız ne dersin?

-Elbette ama şu diğer fikirlerini de duymak isterim sen bu konularda tam bir efsanesin.

 Cenk Hakan’ın bu yorumuna keyiflenmişti. 

-Biliyorum ki bunu başkasına anlatsam kesinlikle anlayamaz ama sen ben Selin biz başkayız o yüzden sana rahatlıkla söyleyebilirim, Selin’in benden ve Demir’den aynı anda hamile kalıp ikimizin çocuğunu aynı anda doğurmasını istiyorum.

-Dostum senin önünde saygıyla eğiliyorum sen seksin ve aşkın zirvesisin.

 Cenk duyduklarından memnun olmuş Hakan’la yapacakları organizasyonu konuşmak için sabırsızlanıyordu. Bu sırada Selin duştan çıkmış muhteşem vücuduyla çırılçıplak iki arkadaşın yanına gelmişti. Cenk Hakan’a sonra konuşuruz anlamında bir işaret yapıp karısını bacaklarının arasına alıp ağzına verdi. Selin Cenk’in siki ağzında Hakan’ın siki elinde iki arkadaşa bir kez daha zevk vermek için çoktan harekete geçmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir