Özgür Ruhlar II/IV

Sabah kocasının hala dipdiri duran memelerini emmesiyle uyandı.

“Koca bebeğim acıkmış mı?, doyururum ben bebeğimi” diyerek memesini eliyle destekleyip Cenk’in dudaklarına dayadı. Karısını emmeye doyamayan Cenk, kadının tüm vücudunu öpüp yalamaya başladı.

– Ben sana hiç doyamam ki, her seferinde seni daha çok istiyorum ve görüyorum ki tek isteyen de ben değilim.

Selin zevkle kıvranıp “evet” dedi.

Cenk sikini Selin’in ıslak ve aralık deliğine yerleştirdiğinde Selin “ohh” diye inledi.

– “Artık bu amın başka yaraklar tatma zamanı geldi aşkım, amcığının tek sahibi bundan sonra ben olmayacağım ve umarım sayısını unuttuğun kadar sik bu güzeller güzeli ama girer” dediğinde Selin sarsıla sarsıla boşaldı.

Cenk’in karısına bir sürprizi vardı. Gece Demir’in ona verdiği telefon numarasını karısına uzatıp;

-Bu Demir’in numarası istersen ara bir yerlerde buluşun ve yüz yüze görüşün, bu sana onunla ilgili daha iyi fikir verir.

Hiç ummadığı bu teklif karşısında Selin hem şaşırdı hem heyecanlandı. Telefonu kocasından alırken çok da hevesli görünmemek için “bir ara ararım” dedi. Cenk evden ayrıldıktan sonra duşa girdi, akan suyun altında Demir’le birlikte olduklarını düşleyip askıda asılı vibratörünü alıp amına soktu. Bacaklarının arasında titreşen alet bir yandan klitorisine baskı yaparken bir yandan da deliğine girip çıkıyordu. Duşta seviştiklerini hayal eden Selin, vibratörü Demir’in iri siki gibi düşleyip orgazm üzerine orgazm yaşıyordu. Çığlıkları duvarlarda çınlarken Selin daha fazla dayanamayıp jakuzinin içine yığılıverdi. Deli gibi çarpan kalbi ve klitorisi sıcak suyun içinde rahatlayıp tüm vücuduna yayılan bir rehavet getirdi. Gözlerini kapatıp dinlenirken kendinden geçmişti. Gözlerini açtığında çoktan öğlen olduğunu gördü. Banyodan çıkıp yatağına uzandığında Cenk’in bıraktığı telefon aklına geldi, kalbi tekrar deli gibi çarpmaya başladı. Telefonuna uzanıp numaraları tuşladı ama hemen kapama tuşuna bastı. Bir süre bekleyip heyecanını yatıştırdıktan sonra numarayı tekrar tuşladı.

Birkaç çalmadan sonra açılan telefonda hoş bir ses “efendim” dedi,

Selin “Demir?” diye onay bekleyen bir şekilde seslendi.

“Benim buyurun” dedi karşıdaki ses

-Ben Selin.

Bir an bir sessizlik oldu. Selin “alo” dedi sesinin gitmediğini düşünerek.

-Selin sen misin gerçekten?

“Benim” dedi gülümserken Selin.

-Çok şaşırdım kusuruma bakma lütfen bir an ne diyeceğimi bilemedim heyecandan, çok teşekkür ederim aradığın için.

Hal hatır sormadan sonra Demir “uygunsan bir yerlerde bir şeyler yemek içmek ister misin” diye davet etti.

“Çok isterim diye cevaplayınca Selin, Demir’in sevinci neredeyse telefonun ucundan anlaşılacaktı.

– Seni almaya geleyim istersen?

-Zahmet etme lütfen, nereye gelmemi istiyorsan konum yolla ben gelirim” .

İki saat sonra buluşmak için sözleştiler. Selin gardırobunu açıp uygun bir giysi aradı. Sonunda dolgun memelerini sergileyen göğüs dekolteli diz üstü bir elbise giymeye karar verdi. Hafif ama hoş bir makyaj yaptı , parfümünden sıktıktan sonra aynada kendini baştan aşağı süzüp beğendi. Demir buluşmak için şık bir mekan seçmişti. Selin içeri girdiğinde bütün başlar ona çevrildiği için Demir’in dikkatini hemen çekti. Selin loş ortamda etrafına bakınırken Demir hızla yanına gelip gülümseyerek sıcacık bir “hoş geldin” dedi. Selin aynı sıcaklıkla hoş bulduk derken Demir uzanıp yanaklarından öptü. Masalarına geçerken Selin, düşündüğümden daha uzunmuş diye aklından geçirdi. Bir süre hiç konuşmadan birbirlerine baktılar.

Sonunda Selin dayanamayıp;

– “ee hep böyle birbirimizi mi süzeceğiz” dedi gülerek.

-“Seni bilmem ama ben sonsuza dek sana bakabilirim, ekranda çok hoş görünüyordun ama şimdi karşımda bambaşka bir güzelliktesin gözlerimi alamıyorum.

Mahçup bir şekilde “abartma lütfen ama yine de gururum okşandı” dedi Selin.

Baş başa derin bir sohbete daldılar, hayattan, aşka, sanattan kültüre ve tabiî ki ana konuları sekse kadar bir çok şeyden konuştular. İkisi de birbirlerini yıllardır tanıyormuş gibi içten ve sıcaktılar. Neredeyse dört saat olmuş ama onlar yeni buluşmuşcasına saatin nasıl geçtiğini anlamamışlardı. Selin’in gözü duvarda asılı saate takıldığında

-Ooo akşam olmuş farkında değiliz, Cenk gelmek üzeredir, ben kalksam iyi olacak.

Demir’in yüzü farkında olmadan düşmüştü. Selin gülümseyip Demir’in yüzünde parmaklarını gezdirerek,

-“Canını sıkma bundan sonra çok daha sık görüşeceğiz zaten” dediğinde,

Demir’in yüzü tekrar ışıl ışıl oldu. Doyamadım sana diye fısıldadı. Selin Demir’in elini tuttu, elele dışarı çıktılar.

Demir;

-Seni ben bırakmak istiyorum evine lütfen izin ver.

Olur diye başını salladı Selin. Arabaya bindiklerinde, akşamın karanlığı çökmüştü. Demir Selin’nin elini tutup dudaklarına götürdü.

-Hayatıma hoş geldin sevgilim.

Selin’in içi bu sözler karşısında kıpır kıpır olmuştu. Uzanıp Demir’in dudaklarına dudaklarını değdirdi. Uzun uzun öpüştüler. Aralarındaki uyum ve elektrik muhteşemdi. İkisi de bu ten uyumu karşısında hem heyecanlanmış hem de mutlu olmuştu. Demir’in uzun parmaklı hafif kemikli ellerini avuçlarının içine alıp öptü.

-“Başım dönüyor ve çok heyecanlanıyorum” dedi Selin.

-“Ben de öyle sevgilim”.

Bir süre öyle kaldılar ikisinin de mutluluktan ve duygusallıktan gözleri dolmuştu..

-Senden hiç ayrılmak istemiyorum sanki hep benim yanımdaymışsın gibi hissediyorum.

-Dedim ya artık çok daha sık görüşeceğiz ama artık beni eve bırakman gerekiyor.

Evin önüne geldiklerinde Selin arabalarını görmedi, içinden Cenk daha gelmemiş diye rahatladı. Her ne kadar Demir’den ayrılmak istemiyorsa da Cenk’in kendisini ihmal edilmiş gibi hissetmesini istemiyordu. Bir kez daha öpüştüler “gece görüşür müyüz?” diye sordu Demir, “ben seni ararım” dedi Selin arabadan inerken.

Selin üzerini değiştirirken stringinin önünün sırılsıklam olduğunu fark etti, içine yeniden heyecan doldu. Her an uyarılıyor olmak ve çok değer verdiği iki erkek tarafından el üstünde tutulmak, istenmek kadınlık gururuna zirve yaptırıyordu. Üzerini değiştirmişti ki Cenk’in sesini duydu; 

-Sevgilim ben geldim,

-Hoş geldin canım.

Kapının ağzında Cenk’e sarılıp uzun uzun öptü. Cenk karısının Demir’le buluştuğunu anlamıştı. Bu düşünce bir yandan onu heyecanlandırırken bir yandan da bu sarılmaların ve öpüşlerin Selin’e sunduğu özgürlüklerin bir teşekkürü mü olduğu huzursuzluğu ister istemez benliğini sarıyordu. Selin kadınlığın verdiği içgüdüyle kocasındaki en küçük değişimi seziyor ve farklı düşünmemesi için olabildiğince doğal davranıyordu.

“Sana bir şey itiraf edeyim mi” dedi kocasının kulağına fısıldayarak, “çok akıllı bir erkeksin sen ve beni çok iyi tanıyorsun”

“O da nereden çıktı” dedi Cenk

-“Bana farklı heyecanlar tattırarak aslında sana olan bağlarımın ne kadar güçlü olduğunu ve seni ne kadar sevdiğimi bana hep hatırlattırıyorsun”

-“Öyle mi oluyormuş” dedi gülümseyerek ve rahatlamış bir şekilde Cenk.

– Evet sevgilim Demir’le buluştum çok keyifli zaman geçirdik ama bir yandan da seni ne kadar özlediğimi ve arzuladığımı düşündüm. Ayrılırken öpüştük”

– “Ne hissettin” diye sordu Cenk sikinin zonkladığını hissederek,

-“Harikaydı, aramızdaki uyumu ve elektriği görecektin, eve koşup seninle paylaşmak için sabırsızlandım”.

Cenk içinde kalmış ufak tefek huzursuzluk kalıntılarını da geride bırakmanın keyfi ve heyecanıyla çok tahrik olmuştu. Fakat karısına hemen belli etmek istemedi.

– ”Hoşuna gitmesine sevindim canım” deyip karısının dudaklarına kapandı.

Yemekten sonra Cenk yarım kalan işlerine bakarken Selin “izin verirsen Demir’le telefonda sohbet edebilir miyim?” diye kocasına sordu. 

-Elbette sevgilim bunun için izin almana gerek yok paylaşman yeter.

-Çalışmanı etkilemezse yanında konuşmak isterim.

Selin kocasının düşüncelerini çok iyi bilse de ilk kez yaşayacakları bir deneyim için hem temkinli hem de olabildiğince doğal olması gerektiğini biliyor, bilmediği sulara yelken açarken, sağlam, mutlu ve özgürlüklerle dolu ilişkisini zedeleyebilecek hiçbir riski almak istemiyordu. Kocası onun her fırtına da sığınabileceği en güvenli limanıydı. Ne kadar aşk ve seks düşkünü olsa da kocasıyla ilişkisini zedeleyebilecek değerde hiçbir şey yoktu. Cenk Selin’in böyle demesine hem şaşırmış, hem de ne konuşacaklarını da merak etmekten kendini alamamış olmasına rağmen,

-Yok etkilemez ama sen nerede rahat hissedeceksen orada konuş.

-Senin yanında rahatım; dedi kocasına gülümseyerek.

Demir’i aradı. Cenk’in yanında olduğundan hiç bahsetmeden uzun ve keyifli bir sohbet yaptılar. İlk başta belli etmeden konuşmalara kulak kabartan Cenk zaman geçtikçe işine daldı ve sanki yıllardır sohbet eden iki arkadaşın alışık olduğu bir konuşmaya şahit oluyordu. Konuşma her zamanki gibi sekse gelmiş Selin ve Demir seksle, çıplaklıkla, swingle ilgili fikirlerini paylaşıyor ve Selin, Demir’in da tıpkı kendileri gibi tabularının olmadığını anlıyordu. Hatta zamanla fikirlerinin nerelere kadar uzandığını gördüğünde şaşırmasa bile çok hoşuna gidecekti.

Telefonlar, sohbetler buluşmalar derken, artık ikisi de birbirlerini çok arzuluyor ilk beraberliklerini yaşamak için uygun bir anı kolluyorlardı. Cenk bir iş seyahati için şehir dışına çıkacaktı ve teklif de ondan geldi. 

Selin’e “ben yokken Demir’i davet etsene, hem yalnız kalmazsın hem de artık seks yapmanızın zamanı geldi” dedi.

Selin Cenk’ten bunları duyduğu için çok mutlu olmuştu, “teşekkür ederim aşkım” diyerek kocasını öptü. Hemen Demir’i aradı ;

-Merhaba sevgilim.

Demir sevgilim sözcüğünü ondan ilk kez duyuyordu ve heyecandan öleceğini sandı.

-Cenk iş seyahatine çıkıyor ve birkaç gün şehir dışında olacak eğer senin için de uygunsa onun yokluğunda biz de kalmanı ve bana eşlik etmeni istiyoruz.

Demir duyduklarına inanamıyordu.

-Uygunsam mı? Ben böyle bir şey için her zaman uygunum aşkım.

-“O zaman akşam seni bekliyorum sevgilim diyerek telefonu kapadı.

Kocasına dönüp “tamamdır gelecek” dedi. Cenk’i yol ettikten sonra mutfağa girerek hünerlerini konuşturdu ve birbirinden güzel yemekler yaptı. Duşunu alıp üzerini değiştirdiğinde artık akşam olmuştu. Masayı hazırlayıp Demir’in gelmesini bekledi. Çok geçmeden kapı çaldı, Demir elinde kırmızı güllerden bir buket ve minik bir hediye paketiyle gelmişti. Kapıyı örter örtmez dudakları birleşti. Demir’in baş döndürücü kokusu ve kaslı vücudu Selin’nin aklını başından almıştı.

“Bana ne yapıyorsun böyle” sesi fısıldayarak çıkabilmişti.

-Sadece seviyorum aşkım, kadınım benim.

Selin artık sadece cinsel olarak değil duygusal olarak da Demir’e bağlandığını hissediyordu. Hediyesini açtığında Demir’in ince zevki karşısında çok etkilendi, iç içe geçmiş pırlantalarla süslü iki minik kalpten oluşan bir kolyeydi. Kolyeyi takması için Demir’e uzattı. Saçlarını kaldırıp arkasını döndü Demir kolyeyi taktıktan sonra eğilip boynuna bir öpücük kondurdu. Selini arkasından kucakladı. Elleri kadının belinden memelerine doğru uzanıp, dolgun memeleri okşamaya başladı, Selin zevkle ve heyecanla inledi, dönüp Demir’e sarıldı ve öpmeye başladı.

Demir “seni seviyorum” diye fısıldadı.

İlk kez Selin’de bu kadar açık aynı şeyi hissettiğini anladı “ben de seni seviyorum” dedi.

Birbirlerine sarılıp bir süre öyle kaldılar, daha sonra

Selin “sen acıkmadın mı sana çok güzel şeyler yaptım” dedi.

“Hem de kurt gibi” diye cevapladı Demir.

Yemeğe oturup hem sohbet edip hem yediler. Sohbet ve yemek o kadar keyifliydi ki Demir, Seline dönüp;

-Biliyor musun kendimi seninle evli gibi hissediyorum ve inanılmaz bir duygu bu.

-Bu üç gün için kocam olacaksın zaten.

Yeni evli bir çift gibi masayı birlikte kaldırdılar . Loş ışıkların altında romantik bir müzik açıp dans ettiler. Dans sırasında birbirlerine sokuluyorlar, öpüşüyorlar, nefeslerini nefeslerinde hissediyorlardı. İkisinin de gözleri yarı aralık aşkın ve hazzın doruklarındaydılar. Selin Demir’in elinden tutup yatak odasına götürdü.

İlk kez aynı yatağı paylaşacakları ve Selin yine ilk kez Cenk dışında bir başkasıyla birlikte olacağı için ikisinin de heyecanı had safhadaydı.  Demir Selin'in elbisesini sıyırıp kadınını soydu, dolgun memelerini zor tutan sütyeni, jartiyerleri ve altında bir kalp şeklinde kesilmiş simsiyah ipek kıllarını belli eden stringi, file çorapları ve yüksek topuklu ayakkabılarıyla Selin gerçekten de nefes kesici güzellikteydi. Boynundaki pırlanta  kolye güzelliğini daha da vurguluyor,  sevgilisinin başını döndürüyordu. Selin uzun boylu atletik erkeğin gömleğinin düğmelerini yavaşça çözmeye başladı. Demir kalbi deli gibi çarparken sevdiği kadının onu soymasından inanılmaz haz alıyordu. Gömleği ayaklarının dibine düşerken odayı erkeksi kokusu doldurmuştu. Selin ellerini adamın kaslı göğsünde gezdirdi, kalbinin üzerine avucunu koyduğunda, kalbinin nasıl hızlı bir şekilde attığını duyabiliyordu. 

“Senin için atıyor ” dedi Demir.

Selin Demir’in kalbinin üzerine bir öpücük kondurdu. “Teşekkür ederim”

Demir Selinin boynuna dudaklarını yerleştirip yavaşça öpmeye başladı. Başı kadının dolgun memelerinin arasına doğru kaydı. Elleriyle sutyenin kopçasını açtığında serbest kalan muhteşem memeler sallandılar, uçları heyecandan irileşmiş ve dikleşmişlerdi. Demir dudaklarının arasına aldığı meme uçlarını emiyor, yalıyor ve hafif hafif ısırıyordu. Selin heyecan ve hazla kıvranıyor kesik kesik inliyordu. Demir Selini yatağa yatırıp dudaklarını memelerden göbek deliğine doğru kaydırdı. Dilini kadının göbek deliğine sokuyor, Selin’in ta klitorisine vuran zevk dalgalarına yol açıyordu. Minicik stringi üzerinden sıyırdığında gördüğü manzara karşısında büyülenmişti. Selin kasıklarındaki kılları kalp şeklinde kestirmiş amının dudaklarını bir kadife yumuşaklığında pürüzsüz hale getirmişti. Sızan suları dudaklarını parlatıyor, kalçalarının arasına doğru akıp tüm deliklerini kayganlaştırıyordu. Demir dudaklarını Selin’in göbeğinden kasıklarına doğru kaydırdı, kılları mis gibi kokuyordu, belli ki Selin parfümünden kasıklarına da sıkmıştı. Dili ipek yumuşaklığındaki siyah ve yoğun kılların arasında dolaştıktan sonra pırıl pırıl parlayan dudaklara doğru indi. Demir’in dudaklarıyla Selin’in amının dudakları birbirine karışmış sanki öpüşüyorlardı. Erkeğin dili dudaklarının arasına girmek için zorladıkça ve klitorisine değdikçe Selin kesik kesik inliyor, zevk denizlerinde yüzüyordu. Demir’in elleri Selinin dolgun memelerinde, başı kasıklarında sevdiği kadına doyumsuz hazlar veriyordu. Sonra Selini yüzüstü yatırıp kalçalarını havaya dikti şimdi nefis amı ve sik yemeye alışık yarı aralık göt deliği bütün çekiciliği ile karşısındaydı. Demir başını Selinin kalçalarının arasına gömüp önce göt deliğini diliyle iyice yalayıp dilini içeri soktu sonra kadının ağız dolusu am dudaklarını, dudaklarının arasına alıp klitorisinden göt deliğine kadar hiç durmadan yalamaya başladı. Selin’in zevkten gözü kararmış artık dayanamayacak hale gelmiş ve orgazm üzerine orgazm yaşıyordu. Bu arada Demir’in iri siki daha da kalkmış ucundan sular damlar hale gelmişti.

“Yalvarırım sikini ver ağzıma” diye Demir’e seslendi.

Selin Demir’in sikinin iriliği ve kalınlığı karşısında müthiş keyif almıştı.

“Kocamın sikini istiyorum ben” dedi Demir’in gözlerinin içine bakarak.

Kocaman yarağı ve dölle dolmuş taşakları avuçlarına sığmıyor taşıyordu. Önce zevkten morarmış başını dudaklarının arasına aldı, diliyle etrafında daireler çiziyor uzun bir zamandan sonra kocasından sonra ilk kez tattığı bir başka erkeğin keyfini çıkarıyordu. Sonra alabildiğince boğazına kadar sokmaya çalıştı, izlediği pornolardaki kadınları taklit etmeye çalıştı ama Demir’in koca siki ağzına sığacak gibi değildi. Yalayıp emdikten sonra taşaklarını ağzına alıp onların da tadına baktı. Demir patlamamak için kendini zor tutuyordu. Selini domaltıp sikini kalçalarının arasına sürmeye başladı. Am sularıyla kaplanmış götü ve çevresi yağ gibi kayıyor Demir’in sikini içine almak için sabırsızlanıyordu. Selin’in amı da göt deliği de zevkten iyice açılmış değil Demir’in siki, iki sik daha olsa rahatlıkla alacak kıvama gelmişti.

Demir sevdiği kadını ilk kez sikmek için yüzünü kendisine çevirdi. Bacaklarını araladı ve gözlerinin içine bakarak seni seviyorum derken Selin’in amına girdi. Selin’in dudaklarından bir “ohhh” çığlığı döküldü. İçine giren koca yarağı bir vantuz gibi sardı. Demir Selin’in amının kasılmalarını sikinde hissediyor, müthiş bir uyum içinde birleşen amla sik tek bir vücutlarmış gibi hareket ediyorlardı. Birbirlerine olan çekimleri ve uyumları kusursuzdu. Demir ucundan sular damlayan sikini çıkarıp Selini bir kez daha domalttı. Elleriyle tuttuğu sikini Selin’in yarı aralık göt deliğine yerleştirip hafifçe itiverdi, önce zorlanan sik ;

Selin’in “devam et sevgilim durma sik götümü” demesiyle birlikte sımsıkı deliğe kayıverdi.

Demir inanılmaz keyif alıyordu. Selin’in deliği Demir’in sikini bir yüzük gibi sarıyor kocaman yarağı dibine kadar alıyordu. Bu acı ve zevk karışımı sikiş Selinin bir kez daha gelmesine yol açtı.

Yaşadığı orgazmlardan ötürü başı iyice dönen Selin “haydi sik amımı ve boşal içime” demesiyle birlikte Demir yatağa uzandı ve Selin ata biner gibi Demir’in sikine oturdu. Uzun ve kalın sik Selin’in rahmine kadar vuruyor sekse susamış kadına zevk üstüne zevk yaşatıyordu. Artık sikişin kontrolünü Selin eline almış adeta Demir’i o sikiyordu. Hızla sikin üzerine oturup kalktıkça Demir’i boşaltacak hale getirmişti. Biraz daha hızlanınca erkeği altında haykırarak boşaldı. Selin içine dolan sıcak dölleri hissediyordu. O kadar çok gelmişti ki sikin üzerinden hafifçe kalktığı andan itibaren amından akmaya başlamıştı. Kalkıp Demir’in yanına uzandı. Bitkin haldeki erkeği onu kollarının arasına alıp sarıldı. Gözlerinin içine bakıp “teşekkür ederim sevgilim beni cennetine aldığın” için dedi. Selin gülümsedi ve gözlerini kapadı.

Ondan sonraki üç gün de benzer şekilde geçti. Aşk ve seksle dolu geceler, sabahlara kadar süren  sevişmeler ve zevk çığlıkları arasında muhteşem anlar yaşadılar. Cenk’in yokluğunda geçen üç gün birbirlerine olan bağlarını daha da güçlendirirken, Selin, Cenk’in yokluğunu Demir’i her sabah yol ettikten sonra dibine kadar hissediyor hemen kocasını arayıp yaşadıklarını ve onu ne kadar özlediğini anlatıyordu. Cenk duyduklarıyla hem çok mutlu oluyor, hem Selin’i bir parça da olsa kıskanıyor, hem de zevkten deli oluyordu. Karısı tam bir seks düşkünü olmuş iki erkeğinin de yarağını yemeden yapamıyordu. Hayallerinin gerçeğe döndüğünü görmek tarifsiz mutluluklar veriyordu. 

Selin zaten güzel olan vücudunu daha da formda tutmak ve erkeklerine her daim beğendirmek için bir spor salonuna yazılmıştı. Zamanla, zaten ince olan beli daha da incelmiş dolgun memeleri ve kalçaları daha da sıklaşmıştı. Taytının üzerine giydiği ve götünün arasına girip kalçalarını olduğu gibi sergileyen mayosu, görenin başını döndürüyor salondaki erkekler etrafında pervane oluyorlardı. Selin beğenilmekten ve bakılmaktan ne kadar haz aldığını görmekten kendisi bile şaşırıyordu. Bu bakışlar onun içindeki teşhirciyi uyandırmış salondaki en seksi mayoları giyen kadınlardan biri olmuştu. Meme uçlarını ve amının yarığını belli eden taytlar ve mayolar giyiyor, hoşuna giden erkeklerin önünde domalarak çalışıyordu. Salonda yabancı bir şirketin yurt dışından geçici bir görevle gelen bir üst düzey yöneticisi Selin’in dikkatini çekmişti. Sadece şort giyen adamın kasları inanılmaz çekici, uzun boyu ve renkli gözleriyle Yunan tanrılarını andırıyordu. Selin adama baktıkça amının ıslandığı fark ettiğinde heyecanlanmıştı. Cenk’e adamdan bahsedince “neden sikişmiyorsun ki fırsat olursa bak tadına” dedi.

Selin “ciddi misin sen?” diye sorunca

-Tabi ki sevgilim bu dünyadaki her sik senin hakkın, hangisini istiyorsan tadabilirsin.

Bu teklif Selin’in içini gıcıklamıştı. Çalışırken adamla zaman zaman göz göze geliyorlar, birbirlerine gülümsüyorlardı. Hafta içi salonun sakin olduğu bir gün adam yanına gelip,

-Sizi burada görmek çok güzeldi ve beni çok motive ediyordu ama artık Türkiye’deki görevim sona erdi size veda etmek istiyorum” deyince, Selin aklından geçeni gerçekleştirmek için hemen plan yaptı.

-Öyle mi? Gitmenize üzüldüm ben de sizi görmekten hoşnuttum. Ama dediğiniz gibi görev, bizim buralarda bir adet vardır gidenlere bir hediye verilir.

Adam şaşırarak;

-Öyle mi hiç bilmiyordum güzel bir adetmiş ama hiç gereği yok inanın.

Selin etrafına bakınıp salonda pek kimsenin olmadığını görünce adamın ellerinden tutup duşlara doğru çekti.

Bir duşa birlikte girdiler ve adam “hediyenin bu olduğunu söyleseydiniz asla itiraz etmezdim” deyip Selin’in dudaklarına yapıştı. İri yarı adam Selini kollarının arasına almış ateşli bir şekilde öpüyordu. Adamın dili Selin’in diline değdikçe Selin kıvranıyor ellerini adamın kaslı vücudunda gezdiriyordu. Adamın dudakları Selin’in dudaklarından boynuna oradan da memelerine doğru inerken parmaklarıyla mayosunu kenara sıyırıverdi. İki kocaman dolgun meme kabarmış uçlarıyla adamın karşısına dikilince kalkan siki şortundan bile belli oluyordu. Memelerini uzun uzun emip yaladıktan sonra Selin’in üzerindeki her şeyi çıkardı. Yeni ağdalanmış am dudakları ve kıllı kasıkları adamın yarağını kazık gibi yapmıştı. Dilini kasıklarında kıllarında ve amının dudaklarının arasında gezdirirken Selin ilk orgazmını yaşamaya başlamıştı bile. Akan suyun altında çığlık atmamak için kendini zor tutuyor adamın iri sikini kavramış okşuyordu. Sonra adamın önünde eğilip kocaman yarağı emmeye başladı ilk kez sünnetsiz bir sik görüyordu ve çok hoşuna gitmişti.

“Sikini çok sevdim,kocamın ve sevgiliminkinden farklı” deyince;

adam “sevgilin mi var senin” diye sordu.

-“Evet ikinci kocam da denebilir”

“Nasıl yani” diye sordu adam,

-Kocam buldu bana sevgilimi” diye cevapladı Selin.

Adam offf diyebildi sadece ve Selini kucağına alıp sikine oturttu. Duvara yaslayıp deli gibi sokup çıkarmaya başladı. Selin adamın yarağını kocaman deliğinde eritti. Adam dipsiz bir kuyuda kaybolmuşcasına sikini sokup çıkarıyordu.

Selin, göt deliğinin de yarağı arzuladığını hissedince domalıp “götümü de sik” dedi.

Adam Selin’in sınır tanımazlığı karşısında hem çok şaşırmış hem de inanılmaz heyecanlanmıştı. İri sikinin hiç zorlanmadan göt deliğinde kaybolması karşısında muhteşemsin diyebilmişti. Selin adamın götündeki sikini deliğiyle sıkıp gevşetiyor iyice zevke getiriyordu. Adam çok dayanamayıp Selin’in götüne patladı. Fışkıran döllerin sıcaklığını içinde hisseden Selin yavaşça yarağın üzerinden kalktı ve iki muhteşem çıplak vücut akan sıcak suyun altına kendilerini bıraktılar. Bir müddet sonra ikisinin de arzuları tekrar tavan yaptı. Selin’in aklı adamın sünnetsiz sikinde kalmıştı. Yeniden sertleşmiş yarağı tekrar ağzına alıp başından köküne kadar emip yalamaya başladı arada yumruk kadar olmuş taşaklarını öpüyor, sonra tekrar sikle ilgileniyordu. Adam artık dayanamayacak hale gelince Selin’in ağzına akıtmaya başladı, fışkıran döllerini yutuyor, adamın sikinde kalan her bir döl damlasını tadabilmek için vantuz gibi emiyordu.

Nefes nefese kalan adam;

– “Ben sizin gibi bir kadın hiç görmedim ve hayatımda aldığım en güzel hediyelerden birini bana verdiniz ne zaman isterseniz ben de sizi ve kocanızı ağırlamak isterim”

Selin adamın dudaklarına bir öpücük kondurup “benim için zevkti” deyip kimseye görünmeden yandaki duşa geçip duşunu aldı. Duşta zonklayan delikleri ve memeleri bu macerayı Cenk’e anlatmak için Selin’i sabırsızlandırıyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir