Sevgilimin Bilmediğim Yönü – 3

Derse gittikten sonra Ahsen’den mesaj geldi.

“Ben eve geçiyorum, sen de geçe kalmadan gel aşkım.”

Birkaç saat önce olanları düşündükçe sikim sertleşmeye başladı. Amfide arkada oturuyordum telefona bakmaya başladım. Hoca geldi, anlatmaya başladı. Derken Ahsen bir mesaj daha attı.

“Siyah mı, kırmızı mı?”

Gözümün önüne geldi hemen.

“Keşke ikisi de olsa.” dedim.

Bu sefer de fotoğraf attı. Aynadan çekilmiş ve karşımda iki tane kalçanın olduğu bir fotoğraftı. Bu gece olacakları düşünmeye başladım. Elimi sikime atıp okşamak istiyordum ama amfide olmaktan çekindim. Bacağımı sallıyor, ders bitsin diye hayal kurmaya devam ediyordum.

“Küçük orospunun seni bekliyor aşkım.” mesajını gördüm. Yine bir fotoğraf, Simay dizlerinin üstünde siyah takımla dilini çıkarmış, poz veriyor. Sevgilime göre daha büyük olan memeleri ve yüzündeki hatları gördükçe sınıftan çıkıp gitme isteğim artıyordu.

Ben resme bakarken herkesin ayaklandığını gördüm. Aldım çantamı, bindim otobüse. Ahsen’e haber verdim. Bir şey istiyor musunuz, diye de sordum. Sinsice gülen bir emoji attı. “Sen gel yeterli.”

O ana kadar anlamadıysam bile eve girdiğimde anlayacaktım. Hayatımız artık eskisi gibi olamayacaktı. Sadık sevgilim beni arkadaşıyla paylaşıp ikimizi mutlu etmeyi kafaya koymuştu.

Eve geldim, kapıyı çaldım. Ahsen üstünde gecelikle açtı kapıyı. “Hoş geldin aşkım.” diyip beni öpmeye başladı. Hoş buldum diyip ben de dudaklarına yumuldum.

İçeride hoş bir koku vardı. Ahsen’in kokusunu içime çekip öpmeye devam ediyordum. Bir an geri çekildi ve boynumu emmeye başladı. Elini kasıklarımda gezdiriyordu. Zevkle gözlerimi kapattım. Altımdakileri bir anda indirdi ve kazık gibi olmuş sikim ortaya çıktı. Sikimde bir ıslaklık hissettim. Gözümü açtığımda Simay yavaş yavaş sikimi yalıyor, taşaklarımı okşuyordu. Ahsen’e baktığımda Simay’ın saçlarını okşuyor ve bana bakıyordu. “Orospun seni dinlendirmek istiyor aşkım.” dedi.

Gerçekten erkekliğimi sonuna kadar yaşıyordum. “Ona sert davranmanı istiyor erkeğim.” diye devam ediyordu Ahsen. “Hadi onu kucağına al ve yatağımızda ‘yeter’ diyene kadar sik.” Ahsen’den böyle şeyler beklemiyor olmamın sebebiyle anlık bir şaşırdım. Sonrasında Simay’ı kucağıma aldım. Simay dudağıma gelirken Ahsen elindeki kumandaya bastı. Simay zevkle bağırdı ve çekildi. “Orospu, sadece siktir kendini. Öpmek yok. Sen sadece dölleri için kullanacağı bir aletsin.” Ahsen en iyi arkadaşına bunu derken ben durumu anlamaya çalıştım.

Simay’a yaptıkları bir noktada içime dokundu ama Simay’ı sikme şansını kaçırmak istemediğim için bir şey demedim. Yatağa fırlattım Simay’ı. Ahsen üstüne eğilip üstünden bir aleti çıkardı. Sanırım az önce bağırma sebebi buydu. Sonrasında onu kendine taktı. Simay’ın pembe amını yalamaya başladı. Ben olanları izliyor, sikimi okşuyordum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir