Oedipus Savasi 2

Ertesi sabah saskinlikla uyansam da bozuntuya vermedim. Dun olan seyler gercekti ve ben bu gercege kesinlikle uyum saglayacaktim.

Mutfaktan gelen guzel kokuya cekildim ve kahvalti masasinda uykulu gozlerle kahvalti yapan ayi babami ve tezgahta islenen annemi gordum. Babam klasik olarak benimle hic ilgilenmeden yemegini tikinip telefondan kupon falan yapti. Annem de klasik pijamalarini giymisti ve bana hic pas vermiyordu.

Buna sasirmiyordum bu bizim yillardir devam eden kucuk oyunumuzdu. Annem bana ara ara sarilir operdi babamin yaninda ama asla abartmazdi. Babam da bizi birbirine soguk duz anne ogul sanardi ama cocuklugumdan beri o memelerin haritasini cikaracak kadar icine gomuldugumu hic bilmezdi.

Kahvalti masasinda ayi herifin suratina bakarken bunu dusunup guldum kendi kendime. Acaba dun gece karisinin coraplarina 2 kilo bosaldigimi bilse napardi?

Benim icin iyi olmazdi herhalde ama yine de bunu ona yapmak iyi hissettiriyordu. Duzgun bir herif olsa ona karsi cok sucluluk duyardim muhtemelen. Ama babam bok herifin tekiydi. Zorla kendinden kucuk bi kizla evlenmis ailesine pek bakmayan zar zor gecindiren gulmeyen etmeyen tum parasini arkadaslarina pavyona meze eden bi pezevenkti. O yuzden ona karsi hissettigim tek sey hirsti. Annemi onun elinden almak istiyordum. Zaten gonlu de ilgisi de bana aitti ama ben her seyiyle benim olmasini istiyordum.

Babam biraz daha tikinip kalkip gitti. Annem aramizdaki sozsuz anlasmaya uygun sekilde onu ugurladiktan sonra daha rahat bir seyler giyip kahvalti masasina oturdu. Birlikte kahvaltimizi bitirdikten sonra masayi topladik ve o salona gecti.

Olayin uzerine o pek konusmayinca ben de zorlamak istemedim. Bir seylerin dogal surecte ilerlemesi daha iyi gibiydi.

O cumartesiyi disarda arkadaslarla surterek gecirdim. Pazar sabahi da sedayla bulusup bakirkoy sahilde biraz dolastik. Sedanin annesinin bir sevgilisi vardi ve seda yakinda evleneceklerinden supheleniyordu.

Bu onu oldukca uzuyordu. Seda babasindan nefret ederdi ve annesi de ona oldukca ilgisizdi. Gencecik yasinda bu kadar rahat sevisebilmemiz evin altini ustune getirmemiz ve annesinin fark etmeyisi de bunun en buyuk gostergesiydi. Annesi evlenirse seda iyice ilgisiz ve tek basina kalacakti. Ama gorunen koy kilavuz istemezdi. Olacaklar belliydi.

Butun gun sahilde sarilarak, saclarini koklayarak ve pembe dudaklarina opucuklar kondurarak onu teselli ettim.

-Sen benim en degerlimsin askimm sana hicbir sey olmaz ben hep yanindayim. Dedim.

Bu cok hosuna gidiyordu.

-gercektennn en degerlin miyim yakisiklimm? Diye sordu sevgi arsizligiyla.

-yaani dedim gulerek.

Dudaklarini buzdu kizginlikla

-benden degerli kim var pislikkk.

-Eh annemin tahti biraz sarsilmaz askim kusura bakma. Dedim.

-ha öyle desene. dedi gülerek. Anneni nasil kiskanayim askim ona bir sey diyemem baska kizlara bakma da sen annenin gonlune girerim ben iyi gelin olucam diye.

-olucaksin zaten iyi gelin. Yalniz ben anneme cok duskunum biliyorsun. Ona hazir misin diye dalga gectim onunla.

-valla askim ben seninle herseye hazirim. Beni su bok evden al kendi evimiz olsun annenle falan da yasarim bendeki hic etkisiz belki seninki bana iyi gelir…

-yalniz annem biraz kiskanctir seda haberin olsun diye uzattim mevzuyu o anda. Yani sedayi cok seviyordum ama annem hayatimin zirvesinde olacakti hep. Eger bu iliski bir noktada patlayacaksa simdiden bunu gormek istiyordum.

Sanirim aklimdaki en duzgun plan sedayla evlenmek ve guzel normal bir hayat yasamak ama arada kacak gocek annemle olan guzel iliskimizin derinlerine inmekti. Ama sedanin guzelligine bakinca bir noktada ikisini ayni yatakta yanyana domaltmanin hic gercekci gelmeyen hayalini kurmadan edemiyordum.

-askim yanlis anlama senin gibi oglum olsa ben de kiskanirdim. Evde hep senin gibi bir sey olsun ister insan diye yurudu bana. Seda cesur kizdi bana baya tutkundu ve bunu hissettirmeyi hep biliyordu.

Ben de aptal degildim ve sedanin anahtarinin ne oldugunu biliyordum. Seda yalniz birakilmis bir kiz olarak sahiplenmekten baska hicbir sey istemiyordu. Onu sahiplendikce hayatimi onunla birlikte cizecegime ikna ettikce onu kendime bagliyordum. O da gitgide herseye razi bir kiz olup cikiyordu. Niyetim bunu kotu kullanmak onu koleye cevirmek degildi. Hatta aksine bir prenses gibi yasamasini istiyordum. Tek derdim kralicemle olan iliskimi patlatmamasi idi.

-öyle mi? dedim sasirmis gibi yaparak. O kadar iyiyim yanii.

-Askim sana bayiliyorumm. Beni kollarindan hic salma. Anneni de tavlariz herseyi de cozeriz dedi gulerek. Annemi tavlamak benim de en buyuk hedefim diye gecirdim icimden.

Butun o oynasmanin ve muhabbetin etkisiyle ereksiyon olmustum ve sarmas dolas oldugum seda da bunu iyice hisseder hala gelmisti.

Sikim oyle devasa bir sey degildi yaklasik 16cm falandi. Ama yamuk yumuk degil gayet duzgundu. Ben zaten isin estetiginden anlamiyordum. Firsat buldukca kondisyon calisan sportif bir velettim o zamanlar

bu da seksteki en onemli artimdi.

Seda kalabaliga pek caktirmadan elini sikime atti.

-Off bu ne boyle bunu indirmemiz lazim birazdan eve gideceksin yolda sana dert olurrr diye cilvesini yapti.

-sen hic azmadin yani sirf beni rahatlatmak istiyorsun… full merhamet diyip pic bi gulus attim.

Kulagima egildi. -hayir askimm kalkmamis olsa zaten kendim kaldiracaktimm benim de stres atmaya ihtiyacim varr diye inledi.

Onbes dakika sonra sahildeki portatif kadinlar tuvaletine kacak bir sekilde girmis. Kabinlerden birinde sikisiyorduk. Onu domaltmayi ozellikle cok seviyordum. Cok da dolgun olmayan kalcalari anneme kiyasla kucuktu ama resmen puruzsuzdu. Klozete dizlerini koymus, duvara dogru domalmisti. O an kondom yoktu o yuzden icine bosalamazdim. Mavi etegini kaldirmis, kilodunu birazcik asagi indirmis, daracik amina catir cutur cakiyordum resmen.

Ellerim eteginin bel seridindeydi. Bir ati dizginlerinden kavramis gibi simsiki tutmustum. Ben vurdukca ileri gidiyordu. Etegini kavradigim icin semsert cekiyor, uzaklasamadan geri aminin dibini boyluyordum ciglik atmamak icin iki eliyle agzini kapatmisti. Yine de inlemeleri tuvaleti yankilatiyordu. Onlar olmasa da şap şap sesleri ne yaptigimizi belli ederdi zaten. Ama sansimiza o pazar sabahi o tuvalette kimsecikler yoktu. İyice kudurmus bir sekilde hizlanmistim, bosalmaya yakindim ama seda bosalmadan bosalmak istemiyordum. Kasilmalarindan anladigim kadariyla o da cok uzak degildi.

Bir iki dakika sonra agzini tutttugu ellerini salip duvara yapisti.

-Askimmm kopegin olmak istiyorummmm sik beni bayiltana kadar sikkk keremmmmm diye diye bosalmaya basladi. Kasilmalari iyice arttigi icin benim zevk de doruklara ulasmisti. Yine de hizimi kesmeden vurmaya devam ettim. O da zevkin tepesinde yaklasik bir dakika daha suzuldu. Ama artik benim bosalma zamanim gelmisti. Belinden cekip, dizlerinin ustunde yere indirdim. Boyle davranmam cok hosuma giderdi. Iliskimizin icinde cok iletisim kuran eglenceli bir cift gibiydik ama seda benim emirlerimden pek cikmayan itaatkar bir kizdi. Herkes onunla cikmama biraz sans biraz yetenek gozuyle baksa da kiz benimle olan iliskisini hicbir seye degismezdi bunu biliyordum. Hicbir sey demeden karsisina dikildim o da ne yapmasi gerektigini cok iyi biliyordu zaten. Once sikimi bir kac defa kokune kadar bogazina aldi sonra da bosalmaya yakin en sevdigim seye basladi..

Dassaklarimi agzina alip emmeye bir yandan sikimi sivazlamaya ve kocaman gozleriyle gozlerimin icine bakmaya..

O keyfin dorugundayken, ellerimi saclarinda gezdirir oldum. O pozisyonda onun aslinda anneme ne kadar benzedigini fark ettim. Oedipus kompleksine uygun bir sekilde bilincsizce anneme yakin kizlari seciyordum demek ki. Bu onceden beni rahatsiz ederdi ama o an hosuma gitti. Annemin genc kiz hali gibiydi resmen. Annemin genclik halinin agzina terli tassaklarimi vermis yalatiyordum ve o da hayatinda daha iyi hicbir sey tatmamis gibi zevkle emiyordu sikimi. O an zevkim zirveye ulasti. Elektrik akimi her yerimi sardi. O da agzindaki hareketlilikten bunu anlamis olacak ki dassaklarimdan uzaklasip agzini acip sikimi yuzune nisanladi.

-Hadi askimmm hadi prensimm sevgilinin yuzunu dolle kaplaa diye kisik kisik inlerken sozlerinin de etkisiyle suratina attirmaya basladim. Doller resmen dalga gibi ipliklikler halinde suratina fiskiriyordu. Birazi agzina girse de cogu yanaklarini gozlerini ve saclarini kaplamisti. Gozlerini acamadigi icin kahkahalarla gulmeye basladi. Nefes nefese donumu toplayip onu ayaga kaldirdim. Kilodunu kaldirip, etegini indirdim. Sonra da yuzunu yikamaya goturdum.

Yuzunu yikarken gulmeye devam ediyordu.

-Askimm sende galiba prens fetisi de var presim diyince 3 kati bosaliyorsun resmen diye dalga gecti benimle.

-hosuna gidiyorsa 4 kati da bosaliriimm dedim suratini temizlerken

-korkma bu gidisle agzimdan eksiltmem

-agzindan baska seyleri de eksik etmiycem merak etme diyip, cikardim tuvaletten, kahkahalar esliginde el ele kactik sahilden.

Onu eve biraktigimda aksam cokmeye baslamisti. Evin yolunu tuttum. Sakin bir pazar aksamiydi. Anahtarla eve girdigimde babamin bir kac arkadasi eve gelmisti. Salonda demleniyo bir yandan da kagit oynuyorlardi.

Kapidan girer girmez babam

-siktir git odana diye kovaladi beni.

Senin killi dag ayisi arkadaslarinla oturcak halim yok dedim icimden ve memnuniyetle mutfaga kostum.

Babamin kiskanclik huyundan biliyordum ki anneme mezeleri hazirlatmis, servisi yaptiktan sonra da mutfaga oturtmustu. Cok korkuyordu bir arkadasi karisini gorecekte sikecek diye. Onda ki bu korkuyu annemi haketmedigini kendisin de bildigine yoruyordum ama zerre sikimde degildi. Arkadaslari degil bendim zaten tehlikeli olan. Ssdece o bunun farkinda degildi…

Annemi mutfak masasina dayanmis telefonunu karistirirken buldum. Babam elbette ki iyice kapali giyinmesini saglamisti. Su aksam vaktinde genis bir pantolon uzun bir bluz giydirmisti kadina. Kendi de pek dindar bi tip olmadigindan sacini kapattiramiyordu ama annem zaten o konulardan cok uzakti. Uzun guzel saclarini arkada toplamisti. Bu uyumsuz ve bakimsiz haliyle bile tanricamdi benim. Mutfak kapisini kapatip yanina kostum. Soyle bi kapiyi gozleyip babamlardan ses gelmedigini farkedince sulu sulu opmeye basladi beni. O beni yanaklarimdan ben onu yanaklarimdan optu sonra o durmayinca ben de durmadim opmeler devam etti.

Cocukluktan beri beni dudagimdan opmeye bayilirdi ama bu minik anlik bir opucuktu. Beline sarilip yapistigim dudagina normalde hemen oper birakirdim ama birkac saniye yapistim arsizca.

Birakinca urkerek kapiya bakip kizardi.

-Sapik cocukk napiyorsunn? Diye saka yollu azarladi beni. Ev kalabalik oldugu icin korkmustu muhtemelen.

-kralicem ozur dilerim dayanamadim napiyim… diye naz yaptim.

Bir kac saniye kizgin kalmaya calisti ama yapamadi… bu iki sene once arasira yaptigimiz rutin bir opusmeydi aslinda. Cinsel olamayacak kadar kisa ama masum olmaktan cok uzak…

Annem bu opusmeleri ozlemisti belliydi. Artik ondan uzak durmayisim hosuna gidiyordu. Sadece icerdeki ayidan korkuyordu.

Kucuk bi gulucuk atip, dudagima hizli bir opucuk kondurdu. -nasil gecti gunun? Otur sana yemek koyayayim diyip oturttu beni.

-senden uzak hayatin tadi yok tanricammm

-yavsama hemen kim bilir nereleri gezdin kizlarla

-hicbirinde senin guzellik yok annem

-hii tabi tabii

-niye inanmiyorsun annecim nasil kanitlayayim sanaa?

-kanitlama amann diye nazlandi iyice. Oyun oynuyordu benimle ama cok hosuna giden bir oyun. O dolgun kalcalarini sallaya sallaya bana bir seyler hazirlarken izledim onu. Yemek yerken biraz sundan bundan rutin sohbetimizi ettik.

Annemin ayaginda beyaz spor coraplar vardi. Gorunce biraz kudurttu beni. Butun bu kapali giyime ragmen duru bir guzelligi ve tas gibi vucudu vardi askimin. Ona saldirir gibi davranmak istemiyordum ama annemin benim arsiz hallerimi, onu arzulamami sevdigini biliyordum. Kendimi biraz geri cekeyim dogal akisina birakayim derken onu biraz ilgisiz birakmistim sanirim. Hafta sonunu sevgilimi sikerek gecirsem de annemi bu bogucu ortamda babamla bas basa birakmis kiskancligini arttirmis olmaliydim. Nazlanmasi normaldi. Cuma gecesi ikimizin bakislarindaki heyecani ve mutlulugu hatirlayinca ona biraz fazlasini vermem gerektigini anladim. Yemegi tikinirken, telefonuna dalmis gitmis anneme seslendim.

-tanricamm askimm

-Efendim oglusummm diye hevesle cevapladi. Ama sesimiz cikmasin diye ses tonuna yine dikkat ediyordu.

-bu gece de coraplarini alabilir miyim? Mumkunse ayagindaki beyazlari…

Ben boyle deyince gozleri alevlendi tekrar. Hicbir sey soylemeden coraplarini cikarip, kirmizi ojeli 38 numara cennet gibi ayaklarini cikardi ortaya. Bu sefer sakince verecek gibi degildi ama. Hafifce kaldirip yuzumun onunde salladi. Sonra oyuncu bir tavirla suratima atti. Yemege dusmesin diye coraplari havada kapip cebime attim. Annem bu cabam karsiliginda baya eglendi.

-oglusum. Beni yanlis anlama… asla yargilamayacagim seni. Ama ayaklardan coraplardan neden hoslaniyorsun bebegim, neresinden yani? Merakimdan soruyorum sadece yemin ederim.

Birkac saniye duzgun bir cevap dusunup durdum.

-Anne inan bilmiyorum sadece senin ayaklarinin dahi kokusuna bayiliyorum. Gercekten ortacagda falan yasasak tanrica diye tapardim sana. Ayaklarinin altinda surunsem bir gun sikayet etmem… diye yavsamami surdurdum.

Sozlerim anneme suh bir kahkaha attirdi ama icten ice cok hosuna gittigini biliyordum. Bu kadin cok guzeldi ve kimbilir kac yildir ne kadar guzel oldugunu baskasindan duymuyordu.

-hem ne bileyim oyle bir mutluluk salgiliyorum ki onlarla ilgilenirken harbiden cennet annelerin ayaklari altinda sozunu senin icin yazmislar sanirim…

-belli bellii.. diye imali tonda yanitladi beni. Yuzunden gulucuk eksik olmuyordu. -siyahlarin icini doldurmussun mutlulukla baya masallahh.

Butun arsizligima ragmen oyle diyince bir utandim… -gordun mu onlari?

-e tabi oglusum kim temizleyecek onlari baban mi? Elde yikayip, attim makineye.

Annem dollerimle dolu corabi elinde yikamisti demek ki, sedanin dollu coraplarimla gezmesi gibi bu fikir de iyice yukseltti beni.

-anne harbiden babam falan hic ayaklarinla ilgilenmiyor mu?

  • ay niye actin o herifin konusunu simdi diye bozuldu biraz.
  • kiskaniyorum cunku dedim durustce. -elindekinin degerini o kadar bilmiyor ki… sen benim karim olsaydin sabahtan aksama kadar sana tapmakla gecirirdim. Bir dedigini iki etmezdim…
  • simdi de bir dedigimi iki etmiyorsun annemm diyip guldu yine.
  • ama karim degilsin o kismi uzuyor diye uzattim mevzuyu

Gulup gecti bu dedigime ama bir sure imali imali bakistik.

Babamlarin oradan toparlanma sesleri gelemye basladi. Babam misafirlerini gecirip tekrar anneme saracakti… ikimizde bildigimizden kendimize ceki duzen verdik.

Annem masayi toplamaya basladi. Ben de coraplara bir guzel bosalmak icin odama yoneldim. Ama sonra seytan durttu. Bu yeterli degildi. Annemi daha da kudurtmak istiyordum. Sinirlarimi zorlamak istiyordum.

-anne?

-efendim prensim?

-gitmeden bir sey daha alabilir miyim?

-ne gibi?

-sütyen mesela,

-çoraplar yetmiyor mu sapik cocuk? Diye dalga gecmeye kalkti benimle ama hala isin oynama kismindaydi. Ciddi oldugumu gostermek istiyordum.

-memelerinin kokusuna asigim ve onlari koklarsam bu gece rahat rahat bosalir mis gibi uyurum… olmaz mi? Diye olabilecek en ciddi halimle konustum.

Annem butun yirtikligimiza ragmen bu kadar acik sozler duymayi beklemiyordu sanirim benden.

Bir kac saniye duraklayip icerdeki sesleri kontrol etti. Sonra tak diye elini buluzun icine sokup koca memelerini sallayarak sudyenini cozup elime verdi. Memelrini gormek icin iyice kessem de malesef goremedim.

-hemen odana kos ben de yenisini giycem yoksa baban boyle mi dolastin tum gun diye agzima sicar diyip kovaladi beni.

Iki gunde geldigimiz hale sasirmakla birlikte odama kostum mutlulukla. Isiklari kapadim corabini sikime takip sudyenin ic kismina suratimi yapistirip 31e basladim. Icerden annemin tabaklari toplama ve babamin huysuz homurtulari gelirken guzel annemin sut ve ter karisimli memelerinin kokusuyla sarhos olmus bir sekilde coraplarini dolle doldurup uykuya daldim.

Sabah uyaninca okula gitmeden coraplari ve sutyeni kirliye atip, kactim.

Tum gun okulda sedayla oynastim ve ders falan takildim ama aklim tamamiyle annemdeydi. Acaba bosaldigim beyaz coraplari da eliyle yikamis miydi? Tum utancim kayboluyor ona karsi gittikce deli bir arzuyla dolup tasiyordum. Her dedigimi yapmasi, sozumu dinlemesi ve zevk almasi o kadar hosuma gidiyordu ki…

Aksam eve geldigimde annem salonda oturmus dizisini izliyordu. Uzerimi bile drgismeden yanina atlayip, sirnasmaya basladim. Once minik minik optum sonra kucsgina dogru uzandim sarmas dolas yatiyorduk annem diziyi birakmis, benim saclarimla oynuyordu. Usul usul okul hakkinda sohbet ediyorduk. Memelerine yastik gibi uzanmistim ki dunyada o iki guzel memeden daha rahat bir yastik olamazdi.

-Afferim bu arada dun sana soylemeyi unuttum ama sutyeni hic kirletmemissin.. baban coraplara dikkat etmez ama sutyeni gorse belki bi el atardi.

-anlasilir miydi ya o kadar ?

-oglum normal bir sey birakmiyorsun ki coraplarin resmen icini dolduruyorsun her seferinde anlasilmayacak gibi mi? Iki damla bir sey birakmkyorsun ki..

-babam da o sekilde bosalmiyor mu? Normali bu diye biliyorum diye agzini aradim

Babamin adi gecince tadi kacmisti biraz. -yok yakisiklim nerde o iki uc parca bir sey atiyor seni bile nasil yapti sasiyorum dedi. Genelde bunu konusmazdi ama mutsuz oldugunu zaten biliyordum bu konuda da bana acilabilmesi iyiye isaretti.

-o onun sorunu ben senin adin gecince bile kotu oluyorum hayalin bana neler yaptiriyor bak diye dalga gectim onunla. Ama gururu oksaniyordu biliyordum.

Sirnasik bir sekilde yatmayi surdurduk bir sure daha sonra bir anda salonun kapisi acilinca irkildik. Babam bizi gorunca baya sasirdi. Biz de onun sesini hic duymadigimiz icin sok olmustuk. Allahtan uygunsuz bir pozisyonda degildik sadece sariliyorduk ama bu babami ibnelik yapmaktan ali koymadi. Beni odama kiskisladi bir bahane bulup, sonra da annemi azarlamaya basladi. Ne dedigini pek duymuyordum. Ama az cok tahmin ediyordum. Her zamanki haliydi. O gece kendimi riske atmamak icin daha da disari cikmadim. Annem de zaten ona hic itiraz etmedi. Bir manasi olmadigini biliyordu.

Gece saat 1 e 2ye kadar oyun oynadim psde yatmaya hazirlaniyordum ki annemin kapida bekledigini gordum.

-noldu askim? Diye sordum sessizce morali baya bozuktu.

-uyanik misin rahatsiz etmiyim.

-senin beni rahatsiz etme sansin var mi kralicem diyip ellerinden tutup, yatagima cektim yataga karsilikli oturduk kapiyi kapadiktan sonra.

-agzina mi sicti?

-serefsiz herif ya tat tuz birakmadi resmen diye yakindi annem

Uzerinde oldukca cekici bir gecelikl vardi. Corap vs hak getire bembryaz bacaklari ve ayaklari ciplakti. Gecelikten memeleri firlayacak gibi duruyordu. Oyle gorunce sasirmistim ama soramiyordum…

Annem saskinligimi fark edince:

-kiskancligi gecsin gonlu olsun diye giydim askim. Biraz surtundu bosaldi yatti ama oncesinde 4 saat kafami…

-sst tamam gecti annecim o ayi senin degerini bilmiyor, seni haketmediginin farkinda ondan kiskaniyor…

  • ay kerem yaa deliricem ben bu adamla oz oglusun ya bebekleginden beri kiskaniyor seni bile niye azarladi beni biliyor musun? cok buyumussun kucagima degince memelerime degiyormussun kiskaniyormus bu adam sen 3 4 yasindayken bile yaninda kucagima aldirttmazdi odana girerken dekoltemi kapattirirdi bana utanmasa emzirtmeyecekti annesi babasi ikna etti yemin ederim diye yakindi. Gozleri dolmustu. Yillarin baskisi ezilmisligi cok uzuyordu onu ve simdi disari tasiyordu.

Anneme yaklasim sarildim. Hem de simsiki sarildim memelri aramizda ezilse de aldirmadan kafasini kafama yaslayip biraz goz yasi doktu.

-anne… babam ayaklarinla falan ilgilenmiyor da göğüslerinle ilgileniyor mu? diye sordum.

Biraz teredutte kalmisti ama ofkesi agir basiyordu – yok annecim nerde ya en fazla eline alir biraz oynar… onun tek bildigi uste cik 2 dakka git gel yap bosal gec.

-o zaman hakli kiskanmakta. dedim

Bu dedigim annemi cok sasirtmisti.

-o ne demek?

-eh ilgilenmiyorsa bu memeleri bebekken ondan cok ben emdim demek… ondan cok bana aitler yani. O da bunu biliyor dokunmami istemiyor diye arsizca sirittim.

Annem buna baya bi guldu ama gulusu solarken yuzune ciddi ve cesur bir mimik oturdu.

Yuzume hafif hafif opucukler kondurdu. Sonra dun benim yaptigim gibi dudaklarimi bir kac saniye uzunca optu. Sonra beni dekoltesine, geceliginin patlayan yerine bastirdi. Koku sarhos edici seviyede guzeldi. Kafayi siyiricaktim.

-dogru diyorsun prensim. Sana ait oldugunu biliyor ondan kiskaniyor. O bunu yapamaz mesela diyip, beni soka sokacak bir sekilde geceligin askisini kaydirip sol memesini ortaya cikardi. Kocaman ve pembe meme ucunu beni hipnotize etmisti ki kafami usulca cekerek memesini agzima verdi.

Sok icindeydim ama belki de hayatimin en guzel anlarindan biriydi. Kendi odamda babam olacak ayi yan odada horuldarken annemin memesini emiyorrdum. Bedenimi oto kontrole birakip birkac saniye duzgunce emsem de sonra anin tadini cikarmaya karar verip annemin kucagina yan yattim.

Simdi annemin yuzunu duzgunce goruyordum. Yuzu kizarmisti. Cok zevk aliyordu. Iri gozleri kisilmis kirmizi dudaklarina kan dolmustu. Saclarimi oksarken surekli dudaklarini isiriyordu.

  • canim annem en buyuk hayalimi gerceklestiriyorsun suan bu gece delirmezsem iyi dedim durustce.

-canim oglum benim askimmmm sen yeterki iste seni mutlu edecekse her seyi yapabilirsin annene

Elimi arsizca sag memesine atip oynamaya basladim. Sonra da askisini indirip, meme ucunu sikistirdim. Resmen yoguruyordum annemin memesini digerini de resmen nefessizce somuruyordum ama ben icime cektikce annemin gozleri zevkten kayiyordu.

-bunu da yapabilir miyim? Diyip bosta kalan, saclariyla oynadigi elini alip sortumun ustunden sikime goturdum.

Kafasini sallayip sortun uzerinden sikimi oksamaya basladi.

-annem benim askimmm

-yakisikli oglum aslan parcamm annen kurban olsun sana hayatimin askii

-anne hayalimi yasatiyorsun bana istedigin her seyi yapabilirsin seninim

-hmm sunu yapsam olur mu diyip elini sorttan iceri daldirdi. Sikip disari firlamisti simdi. Normalden daha buyuk duruyordu ama oyle bir zevk aliyordum ki 3 katina ciksa sasirmazdim.

-off harika… diye ic gecirdi annem. Seslerimiz cogunlukla fisiltiydi tabi. Boyle yakalansak ikimiz de olmustuk ama o an sikimizde degildi resmen zevkten deliriyorduk.

Eliyle yavas yavas 31 e basladi annem, arada eli tassaklarima kayiyor hafifce oksuyordu. Bir yandan da sevgi sozleri tasmaya devam ediyordu guzel dudaklarindan.

-prensim, annesinin aslani, yakisiklim

-anne bu nolur tek gecelik bisi olmasinn

Gulumseyerek: -noldu sapik cocuk cok mu hosuna gitti annenin memelerini emmek?

-su gunden sonra her sabah kahvalti yasak olsa, sadece memelerini emecek olsam kabul ederimm

-ahh kudurtma beni, zaten bana biraksalar hic birakmazdim seni emzirmeyi, bebekken bile seni emzirmekten zevk alir sonra sucluluktan geberirdimm

-anne birakma artik beni emzirmeyiii

-bundan sonra sen reddetsen ben vericem zaten agzina kacamazsin

-kacmam zatennn keske sut olsa onu bile icerimmm

-ohh oglusummm erkegimmm ic istedigin kadar annenin sutleri memeleri sadece seninn

Sikim annemin pamuk ellerinde kaydikca patlamaya bir adim daha yaklasiyordum. Benim icin efsanevi bir geceydi. Annemin memelri agzimda annemin ellerine bosalmak harika olurdu ama annem kadar ben de kizgindim. O anda hem onu hem beni eglendirecek bir fikir geldi aklima. Memeleri iyice somurerek annemi cildirttim. Kadin resmen inliyordu.

-iz birakma annemmm lutfen

-Dur daha kotusunu yapicam anne birak sikimi diyip biraktirdim. Yatagin kenarinda ayaklandim hemen, tasakklarim resmen dopdolu bicimde bekliyordu. Annem saskinlikla yuzume bakiyordu. Ellerini birlestir diyip, kollarini birlesttirdim ve memelerini one cikarttim. Goruntu muazzamdi.

Annemin saskin bakislari esliginde sikimi birkac kez sivazladim ve resmen isercesine memelerine bosalmaya basladim. Sikimden fiskiran ip seklinde doller her memesine csrptiginda annem irkiliyor agzi aciliyordu. O guzel yuzune de bosalmak istiyordum ama simdi zamani degildi. Gunu geldiginde o da olacakti. Bosalmam bittiginde bacaklarim titriyordu kendimi arkamdaki bilgisayar sandslyesine biraktim nefes nefese.

Annemin memeleri resmen bembeyaz dollerimle kaplanmisti. Annem saskin bakislarla bir bana bir memelerine bakiyor, akmasin diye memelerini salamiyordu. O bakislarda saskinligin yaninda hayranlik da vardi.

Hemen pcnin yanindaki islak mendil kutusuna uzanip anmemin boynunu ve memelerinin ust kismini temizledim ama ucunda kalanlari biraktim.

-Biraz daha mendil ver annecim kaldi ucunda

-hayir

-ne demek hayir?

Ellerimi gecrligine atip askilarini cektim. Simdi dekoltesi tertemiz gozukuyordu ama dollerim annemin meme uclari ve gecelik arasina kismisti.

-onlari silmeyeceksin. Onlar benim izim. Simdi ne yapacaksin biliyor musun?

-ne yapicam oglum?

-bu sekilde o gavatin yanina gidip, uyuyacaksin. Memelerinde benim yani gercek sahibinin dölleri olacak ama o bilmeyecek aptal gibi uyuyacak, sen bileceksin o memelerin asil sahibinin sana neler yaptigini ve istese bile ona emdirmeyeceksin sadece ben emebilirim cunku ben sana aitim di mi? O memeler benim icinnn

Annem gozlerinde saskinlik ve korkunc bir azginlik dolu bakisla bana bakti. O da bu kadarini beklemiyordu belli ki ama suan sirilsiklam oldugunu biliyordum. Butun moral bozuklugunu ve uzuntusunu almistim onun icin intikam almis sonunda tipki beni yetistirdigi gibi, istedigi erkek gibi davranmaya baslamistim. Cok mutlu edecektim onu

-sen nasil istersen oglusumm

Ayaga kalkip toparlandi. Ayaktayken yiyisircesini opustuk birkac saniye, artik masumiyetin m si kalmamisti bu opucuklerde, karimi oper gibi emiyordum kirmizi dudaklarini.

  • sabah dus alirsin anne kotu kokmana gerek yok ama bu gece bu sekilde uyuyacsksin o gavatin yaninda soz mu?

-soz annecim. Hem ben senin kokundan rahatsiz olur muyum hicc… zevkle uyurum bu gece diyip, dudagima bir opucuk daha kondurdu.

-seni seviyorum anne

-ben seni sevmiyorum oglusum ben resmen sana asigimm

Annem odayi terk edip, yatsk odasina gecerken duru guzelligini izleyip tekrar kudurdum.

Tum hayallerim yavas yavas gercek oluyordu. Butun duvarlari yikacak, sinirlarimi zorlayacaktim. Bu bizim ufak baslangicimizdi sadece

Bir sekilde seda ve annemi benim yapacak omrumu bu iki kadina adayacaktim. Yeminler ederek, ve delice bosalmanin zevkiyle anlayamadan uykuya dalip gitmisim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir