Ablamdan öğrendiklerim 4

Sabah uyandığımda ablam yanımda yoktu. Kalkıp duş alıp üstümü değiştirip kahvaltı yapmayı planlıyordum. Duşa girdiğimde ablam marketten alışveriş yapıp gelmiş. Mutfakta bir şeyler hazırlamaktaydı. Yanına yaklaşmakta çekindim. Dün yaşananların farkında olduğumu anlarsa durumun kötü bir vaziyet alacağını düşünüp duraksadım. Daha sonra ise hiç bir şey olmamış gibi davranıp

+canım ablam neler hazırlıyorsun diyerek mutfağa daldım

-günaydın ablacım. Omlet yapıyorum başka bir şey ister misin.

+Hayır ablacım zahmet etme ben ne hazırlarsan sana eşlik ederim
.
deyip odamıza geçtim. Bir şeyler yaşanabilme ihtimaline karşı keşif yaptım. Kamera veya ses kaydedici ile odayı sürekli gözlem altında tutma fikrim vardı.

İnternetten araştırma yaparken ablam odaya gelip kahvaltının hazır olduğunu söyledi. Birlikte kahvaltımızı yaptık ve sonra spor salonuna doğru çıktım. Öğlen civarlarında da bir kaç micro gizli kamera alıp ablamın evde olmadığı bir zaman monte etmek için eve dönüp zulaladım.

Geldiğimde Ablam duştan yeni çıkmış saçını yapıyordu. Nereye gitmek istiyorsa bırakabileceğimi söyledim. Deniz ve gizemle buluşacağını ama buralarda olacağını sonra belki biraz muhabbet için eve gelebileceklerini odayı dağıtmamamı söyledi ve bırakmama gerek olmadığını söyledi.

Tamam dedim ve ablam gittikten sonra kameramı kurdum. bir analog oda saatindeki numaralardan birisine gizlenmiş pille çalışan hem saat hem kameraydı. İçinde sd kart’a yükleme yapıyordu. Çalıştırıp ablamın ben yokken ki zamanlarını yada gece hareketlerini beklemeye başladım.

Biraz evde vakit öldürmekten sıkılıp dışarda bir şeyler yemeliyim diye düşünüp evden ayrıldım. 1 saat sonra döndüğümde odamda sesler vardı. Deniz gizem ve ablam odamda takılıyorlardı. Geldiğimi fark edip seslerini kıstılar ama konuşmaya devam edeceklerdi tabi. Yine bir bahaneyle ses kaydedici bırakmak istedim ama bu sefer riske girip kuşağını dayayarak dinlemeyi istedim. Kamera kaydında video sesle birlikte oluyordu ama anlık olarak ne yaşandığını duysam daha iyiydi.

Kulağımı dayadığım da geçen konuşmalar şu şekildeydi. birbirlerine ağda yapıyorlardı.

Ablam : Kızlar ben amıma ağda yapamam tüy dökücü kremle hallediyorum ağda kararma yapıyor ve yanakları tahrip ediyor.

Deniz : Ben ara ara ağdacıya gidip yaptırıyorum ama tüy dökücü krem de güzel.

Gizem : Ben hep ağda yaptım annem yüzünden kendi giderken beni de götürüp zorla bacaklarımdan tutup yapıyorlardı oradaki ağdacılarla. Bir de şakadan okşuyorlardı amımı iğrenç pislikler resmen travmaymış. Kapkara oldu onlar yüzünden beyazlatma yaptırıcam parasını da anneme ödeteceğim.

Deniz : Her şeyi zaten çıkardık külodunu da çıkar kız bakalım ne kadar kararmış istersen ağda da yaparız.

Ablam : kızlar emre içeri de hem sessiz olun hem de kapıyı kitleyelim.

Gizem : Al işte bak şu karartıya

Deniz : yok be kızım abartma gayet normal pespembe değil bizim ki de

Ablam : Ahahaha sizi bilemem ama benimkisi pembe ya

Gizem : Aç bakalım göster o zaman (gülerek)

Deniz : Aç bakalım hadi
Kısa süreli bir sessizlik

Deniz : Oha hiç mi dokunmadın kızım bu ne ergen kukusu gibi

Gizem : Seni alan koca yaşadı. Kızım sen bakiresin de hiç mi okşamadın okşatmadın

Ablam : Kızlar ben mast yapmam ki eskiden ergen iken elektrik çarpılmış gibi orgazm oluyordum şimdi o his yok yada ben yapamıyorum odaklanamıyorum. Kendi odam yok müsait olamıyorum vs. Emre küçükken anlamıyordu yanında yapabiliyordum şimdi yapmam çok zor.

Deniz : neden bu kadar ıslaksın (deniz ablama dokunuyordu galiba)

Ablam : Bbilmiyorhmm (aldığı keyiften konuşmakta zorlanıyordu)

Gizem : Kızım sana içeri de herkül gibi çocuk var kullan diyoruz yok diyorsun. Deniz sadece yanaklarına bakabilmek için dokundu nerdeyse kızın eline boşaldın şu kızın eline akıttığın sıvılara bak. Deniz şuna bir iyilik yapta boşalt şu kızcağızı senelerdir orgazm olmamış belli ki.

Deniz: Tamam emre’ye gidipte veremezsin ama ben bir çok bahane bulurdun ona sürtünmek için yada kendimi boşalttırmak için ne kadar kafasız bir kızsın sen (Ablamın amını okşayarak)

Ablam : Ahhh. Nolur yavahoh dur fena oluyorum. (İniltileri yükselerek)

Gizem : Ben emreyi kontrol edeceğim sesini alçaltın ve fazla ileriye gitmeyin.

hemen kaçıp mutfağa gittim ve kendime ton balıklı salata hazırlamaya başladım oyalanıyor gibi.
Gizem ne yaptığımı sordu ben de salata hazırlıyorum dedim ve önümde ki kabarıklığı fark etmiş olacak ki gülerek peki dedi.

Daha sonra beni yalnız bırakıp içeri geçti. 2 3 dakika geçmeden de ablam ve kızlar kapıda belirdi. Ablam kızları yolcu edip içeri de odaya geçti. Ve kulaklığını takıp uyudu. Kontrol etmek için yanına gittim abla bir sorun mu var bu saatte uyuyorsun. Salata yaptım yer misin dedim. Yok dedi. ve 15 20 dakika sonra kulaklığını da çıkarıp tamamen uyudu. Sessizce ninja gibi saati yerinden alıp sd kartı söküp saati tekrar yerine koydum.

Bilgisayarıma takıp izlemeye koyuldum. Kapıdan kulağımı dayayıp dinlediğim yerler artık görüntülü olarak laptobumdaydı. Kızlar önce soyunup bacaklarına ağda yaparken sonra benim kulaklarıma şahit olduğum yere geldik. Önce gizem amını açtı sonra deniz ile ablam ve konuşmalar sırasında denizin ablama dokunduğu kısım çok etkileyici idi.

Deniz ablamına arkasına geçip ona bir erkek gibi arkasında dayanarak vajinasına dokunuyor ve aşırı ıslandığını söylüyordu. Daha sonra gizemin söylemiyle sol eliyle memelerini avuçlayıp sağ eliyle amına masaj yapıyor ve kalçalarını bir erkek gibi sikercesine önüyle vuruyordu. Ablam eridi bitti resmen daha sonra mutfaktan yani benim yanımdan dönen gizem. Onlara hadi kızlar bokunu çıkardınız emre fark edebilir toplanıp gidelim geç oldu dedi.

Şimdi anlamıştım ablam uzun süre sonra orgazm olmasının verdiği keyif ve rahatlıkla derin bir uyku çekiyordu. Kızların ablama sürekli beni kullanmasını söylemesi. Ablamın bu konuda hiç sert tepki vermeden duymamış gibi davranması ve geçen gece sürtünerek onun sırtına götüne ve elime boşalmış olmam beni bir domuz gibi azgın hale getiriyordu. Akşam üzeri bizimkilerin de gelmesiyle ikimizde odamıza kapanmış. Ben üstümü değiştiriyordum. Boxer ile kaldığım bir anda. Sırt ve göğüs bölgem iyidir bu arada ablam yorumda bulundu. Sırtın ve göğsün çok gelişmiş kız arkadaş yapmayarak bu vücudu heba ediyorsun dedi.

Geçen geceye atıfta bulunarak. Bu vücut heba olmuyor ki. Geçen gece seni koruduğum gibi senin koruman olarak görevini tamamlıyor bu vücut dedim. Şimdi kay kenara da ben da yatayım diye yüzsüzlük ettim. Üstüme boxerımı giyip uzandım. Hava hiçte kötü değildi ablamın korkmasını gerektiren durumda yoktu. Geçen gecenin aksine şuanda beraber yatmamız gerekmiyordu bile.
5 10 dk sonra terledim deyip tshirt çıkardım. o hep üşürdü yaz kız fark etmez. ben üşüyorum nasıl terledin sen diye şaşırdı. Üşüyorsan gel deyip kolumu beline sarıp kendime çevirdim ve göğüslerime yatırdım bir dizini de üstüme attı. Diz kapağı tam aletimin üstünde kaldı.

3 günde geldiğimiz duruma şaşırıyorum ama bu gece artık her şeyin olması gerektiğine inanmıştım. Kameranın kayıtta olması da benim için süperdi bu anlam ölümsüzleşecekti fakat yorganın üstümüzde olmaması gerekiyordu. Yoksa yorgan altından ne anlaşılabilirdi ki. Biraz sonra ablam gerçekten kaslı olman çok güzel malesef ki kardeşiminsin dedi.

-Kardeşin olmadığımı düşünelim o zaman dedim.

+Bu göğüslerini yalamam gerekirdi der demez. Kafasını göğüs ucuma bastırıp emmesini sağladım. sol elimle külodunu çıkarıp kalcalarını sıktırdım. üstümde ki yorganı atıp boxerımı da bir çırpıda çıkardım. Şok olup ne yapacağını şaşırdı. Bu kadarını beklemiyordum dedi cevap dahi vermeden ve ona dokunmadan hadi cümlesini bitirir bitirmez. diz üstüne geçip sikimi suratına doğru getirdim. Hamleyi kendisinin yapmasını bekliyordum. O ise üzerine tükürüp 31 çekmeye başladı. Bozuntuya vermedim. ben elimi yalayıp amına götürdüm. okşamaya ve içine doğru parmaklarımı ittirmeye başladım.

Olmaz bakireyim dedi. onu susturup dudaklarını emip sikimi üstünden amına sürtmeye başladım. Dudaklarımı ısırarak boşalıyordu. Boşalma anı bittiği anda klitorisini emmeye başladım. Sesinin çok çıktığını anladığım an külodunu onun ağzına tıktım. Domine edilmekten zevk alıyor olsa gerek külodu ağzından hiç çıkarmadan saçlarımı yolmaya başladı. Ağzıma boşalıyordu. Çok kızla bir şeyler yaşadım ama bunun orgazmı bir tuhaftı gerçekten. Tuzlu tuzlu tüm sıvılarını bana yutturmuştu. boynunu öpmek için yukarı çıkıp sikimi de amına nişanladım. Başını sokmaya yeltendim eliyle sikimi tuttu.
Iıı ııı diye hayır dedi. ağzında külot varken ve yine de elimle ağzını kapattım ve kaygan amından götüne doğru kökledim. 18lik aletin 5cm i girmişti ama yine de can çekişiyor gibi tepkileri vardı.

çıkarıp tekrar götüne kökledim biraz daha girmişti 12 13 cm civarındaydım. az hareket edip tekrar çıkardım bu sefer 18 in tamamını içine soktum ve az önce göbeğimden beni itmeye çalışırken şimdi tırnaklarıyla sırtımı çizip bacaklarımı belime sarıyordu. sert sert basmaya başladım çok uzun süreler dayanabilen ben 2. dakika da çok yaklaşmıştım. İçinden çıkıp göbeğinin üstüne akıtmaya başladım çok uzun sürdü. Bu süreçte sadece aletime ve döllerime bakıyordu hiç bir tepki vermiyordu. boşalmam bitince üstüne yığılıp kaldım ve üstüne uyudum.

sabah olduğunda altıma hareketsiz kalmış beni uyandırmaya çalışıyordu.

+Emre ablam kalk üstümden çıkamıyorum deyip bana vuruyordu.

Uyanıp kenara uzanmıştım ve ablam çırıl çıplak duşa giderken sallanan götünü seyrediyordum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir