Değişimin Böylesi 99 – Final

Maç bitimine 2 dakika kala Gamze kalkıp mutfağa gitti. Son dakikalardan vazgeçebilirim diye düşünüp mutfağa gittim. Sadece tangası ile mutfakta kendine çay yapıyordu. Kapıdan ona baktım. Çok seksiydi.

B: Maç bitti artık seninle ilgilenebilirim.

G: çok uykum var geçti canım. Sen o şansı kaybettin.

Kapıdan döndüm koridora geçip çırılçıplak soyundum. Tekrar mutfağın kapısına geldim.

B: emin misin?

Dedim. Gamze dönüp bana baktı. Çırılçıplak olduğumu görünce bi dudaklarını ısırdı. Ama sonra

G: eminim. O şansı kaybettin.

B: yaaa demek öyle.

Gamzenin yanına geldim. Arkasındaydım. Durdu ne yapacağımı bekliyordu. Uzanıp raftan ben de bir bardak aldım. Aletimi kalçalarına sürterek geçtim ve kendime bi çay koydum. Bi yudum aldıktan sonra

B: yani eminsin demek. Peki

Dedim. Hala tezgaha yaslanmış duruyordum. Gamze bi bana baktı bi de yarı uyanık aletime

G: pis

Tekrar arkasına geldim. Omuzlarını okşadım. Sonra yavaşça boynunu öptüm. Göğüslerini okşayıp ellerimi vücudunda gezdirmeye başladım. Onu kendime çevirdim. Bardağı elinden alıp kenarı koydum.

B: seninle ilgilenmemi istemiyorsun yani öyle mi?

Derken göğüslerine ufak bir dil darbesi attım. Sonra boynuna yönelip dudaklarımı gezdirdim. Gamze kendini bırakmak üzereydi.

G: istemiyorum

Dedi. Nefesini verip yutkunurken.

B: tekrar soruyorum. Emin misin?

Dedim. Dudaklarımla boynundan aşağı doğru inip göğüslerine kadar inmiştim. Göğüs ucunu dilim ile çevirip emdim. Gamze derin bir nefes aldı. Dudaklarını ısırıyordu. Ama cevap vermiyordu. O cevap vermeyince diz çöktüm. Karnını ve uyluk bölgesini dilimle tatıp tangasını araladım. Vajinasına ufak öpücükler kondurdum. Sonra dilim ile tattım. Bacaklarını sanki dudaklarını öpermiş gibi öptüm. Sonra bir bacağını havaya kaldırdım ve vajinasını yalamaya başladım. Gamze kendinden geçiyordu. Aletim de iyice sertleşmişti. Gamze saçlarımı okşuyor bana bakıyordu. Kafamı kaldırıp ona baktım. Dilim ile vajinasını keşfederken gözlerimizi ayırmıyorduk. Zevke geldiğini bilecek kadar bir süre yaladıktan sonra doğruldum. Gamze nefes nefese

G: devam et ne olur.

B: daha iyisini yapıcam

Diyerek belinden kaldırıp onu tezgahın üstüne oturttum. Aletimi hafif tükürükleyerek vajinasına dayadım. Gamzenin içine ittim. “”Ohh””” diye derin bir inleme çıktı. Hızla girip çıkmaya başladım. Gamze dilini ısırıyor bi yandan da vajinasıyla oynuyordu. 1 dakika içinde kasılarak boşaldı. Ben ise sert darbelerin devamını getirmek için onu tezgahtan indirip domalttım. Hızla sikmeye devam ettim. Yaklaşık 4-5 dakika sonra ben de gelmeye yaklaşmıştım. Gamze nerdeyse 3 kez boşalmıştı ve sesli şekilde ah oh diyerek mutfağı inletiyordu. Boşalmak üzereyken onu döndürüp eğilmesi için tuttum. Gamze anlamıştı. Ağzını açtı ve göğüslerini sıktı. Ağzına yanağına ve göğüslerine bütün spermlerimi akıttım. Gamze spermleri ağzından aşağı salarak. Kalktı. Göğüslerinden akan spermleri parmağımla aldım ve tekrar ağzına koydum. Sonra dudaklarına yapıştım. Uzun süren öpüşmenin ardından ayrıldık. Göz gözeydik.

G: bakalım daha seninle neler keşfedicem.

B: benim sınırlarım yok aşkım.

Gamze gülümsedi.

B: aferin böyle itaat et

Diyip arkamı döndüm. Banyoya doğru yürüdüm. Gamze hala kendine gelememişti. Sonra arkamdan geldi. Banyoya girdik. Gamzeye bi sakso daha çektirip yine yüzüne boşaldım.

Banyodan çıkıp yatağa geçtik. Uzandım. Gamze gelip göğsüme kafasını yasladı.

G: itaat istediğini bilseydim bugün geyşan olurdum seve seve.

B: bazen isterim. Mutfakta ilk başta istememiştim ama baktım naz yapıyosun sazı elime almak zorunda kaldım.

G: peki hoşuna gitti mi?

B: bayıldım. Ya senin?

G: bende

B: sevindim. Hadi bakalım yatalım sabah erkenden yola çıkıcaz. İki gün boyunca havuzda sana yapacaklarımı düşünüp uyu. İyi geceler bebeğim.

G: iyi geceler erkeğim.

Uykuya daldık.

—-SON—-

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir