Değişimin Böylesi 97

Eve girer girmez üstüme atladı. Gerçekten beni özlemişti. Yüzümdeki her noktayı öptü sonra biraz geri çekilip bana baktı. Gözlerimi kırparak açtığımda bana gülen o yüzünü gördüm.

B: böyle öpmeni çok seviyorum. Özlemişim

Dedim. Gülümsedi. Dudaklarıma arzulu bir öpücük bıraktı. Sonra elimden tutup beni yatağa götürdü. Valizleri kapının orada bırakmıştık. Yatak odasına girip yatağın yanına geldik. Yine arzulu şekilde öpüştük. Sonra üstünü çıkardı. Bende çıkardım. Sonra altındakini çıkarıp sadece iç çamaşırı ile kaldı. Bende altımdakini çıkarım aynı onun gibi kalmıştım. Elimden tutup beni yatağa çekti. Uzandı. Üstüne uzandım. Öpüşmeye başladık. Bi süre dudaklarımız ayrılmadı. Sonra boynunu omuzlarını ve yavaşça sütyenini çekerek göğüslerini öptüm. Saçlarımı okşuyordu. Beni kendine tekrar çekti. Dudaklarımız tekrar birleşti. Doğrulup sütyenini çıkarıp attı. Tekrar uzandı. Hiç konuşmuyorduk. Boynunu göğüslerini öptüm. Göbeğini öptüğümde derin derin nefesler alıyordu. Bacaklarının arasına kadar indim. Külotunu çıkarmadan önce bacaklarının arasındaki çukurları öptüm. Sonra yavaşça külotunu aşağı çektim. Çıkarıp kenara bıraktım. Bacaklarından başlayarak tekrar göbeğine göğüslerine boynuna ve sonra da dudaklarına ulaştım. Dilimiz birleşirken Gamze resmen beni tadıyordu. Altımda hareketlenip üstüme çıkmak için hamle yaptı. Üstüme çıktığında boynuma küçük öpücükler bırakıp kaslı göğsümü öptü. Sonra aşağı inip baksırımı aşağı çekti. Aletimi okşadı. Sonra tekrar göbeğime geldi. Diliyle kaslarımda gezip göğsüme sonra dudaklarıma kadar çıktı. Bütün vücudumu hissetmek istiyor gibiydi. Vajinasını aletimde gezdiriyor ama içine almıyordu. Biraz öpüştük. Sonra gözlerini gözlerimden ayırmadan aletimin üstüne yavaşça oturdu. Derin bir iç çekti. Yavaş hareketlerle gidip gelmeye başladı. Gamze sikişmek değil sadece beni hissederek sevişmek istiyordu. Amacı boşalmak değil beni bütün benliğinde hissetmekti. Sanki bu zamana kadar partnerim şimdi ise ruhunu bana veriyor gibiydi. Aletimi içinde yavaş hareketlerle hareket ettiriyor ve süreci erotik halde tutuyordu. Bundan çok etkilenmiş resmen ruhuma nüfus edişini izliyordum. Kan bacaklarımdan çekiliyorken dudaklarımız hiç ayrılmıyordu. Ayrıldığında ise nefesini nefesime katıp tekrar öpüşmeye devam ediyorduk. Gamzenin öpüşmelerimiz esnasında nefesi git gide hızlandı. Doğrulup iyice sarıldım. Yavaş yavaş üstümde hareket ediyor inip kalkıyordu. Kasıldı kasıldı ve nefesini tutup bi anda verdi. Boşalmıştı. Ben bacaklarımdan çekilen kanla birlikte Gamzenin titremelerine eşlik ederken gitgellerine ayak uyduruyordum. Çok yakındım. Hatta Gamzenin kasılmaları bitmeden aletimi vajinası ile son sıkıştırmasıyla içine tüm sıvılarımı akıttım. Nefes nefese kalmadık bu sefer. Sadece gözlerimizin içine baktık. Geriye doğru yattım. Gamze hala cowgirl de kafasını göğsüme yaslamış bekliyordu. Sanki kalbimi dinliyordu. Bi süre öyle kaldık. Sonra doğruldu.

G: hissettin mi?

B: Ruhunu bana teslim edişini mi?

G: hissetmişsin

Dedi. Evet hissetmiştim.

G: aşkım bunu öylesine söylemiyorum. Ama sana teslim oldum artık. Lütfen beni orta yerimden kırma nolur

Dedi.

B: seni kırmak aklımın ucundan bile geçmez Gamze. Sana aşığım. Tarif edecek en yalın hali bu.

Dudaklarıma öpücük kondurdu. Yanıma uzanıp kafasını boynumun altına koydu.

G: Taner gerçekten sana çok aşık oldum.

B: Gamze gerçekten sana çok aşığım

Gülümsedi.

G: sahiden mi?

B: sahiden sahi

G: seni seviyorum

Diyerek dudaklarıma öpücük kondurdu.

B: benden duymadan öptün

Dedim.

G: duymama gerek yok. Artık eminim

B: sevindim.

Tekrar öpüştük. Sonra tekrar. Uzun uzun birbirimizi sevdik. Saçlarını okşadım. Yatakta çırılçıplak şekilde belki 2 saat uzanıp sohbet ettik. Hiç seks düşünmeden. Sonra Gamze

G: hadi kalk beni avmye götür.

B: iyiydik böyle.

Gamze doğrulup kolumdan çekmeye başladı.

G: hadi kalk yaa.

B: peki peki.

Kalkıp giyindik. Avmye gittik. Gamze etrafa bakınıp biraz alışveriş yaptı. Bana da bi kaç bişey aldı. Üstüme doğru tutup bakıyor sonra “hadi giy bakalım şunları diyerek” kabine yolluyordu her seferinde. Gezme esnasında bir kaç iç çamaşırı da aldı. “Bunları ancak üstümde görürsün. Hadi sen yaylan bakalım” diyerek beni göndermişti. Gitmeden bikini bakmasını da söyledim. Meraklı şekilde bana bakmıştı. “Sonra anlatırım” dedim. Tüm alışverişi bitirip yorgunlukla restoranlardan birine çökünce

B: bikini de aldın mı?

G: aldım ama hayırdır?

B: hiiiiçççç. Sapanca da bi bungalov kiraladım. 2 günlüğüne gideriz diye düşündüm.

G: harikasın. Yol ve izmir yorgunluğunu atarım. İçimi okumuşsun. Bu keşmekeşte dinlenemedim hiç. Çok iyi gelecek. Parasını ödedin mi?

B: ödedim.

G: ne kadar tuttu?

B: napıcaksın ne kadar tuttuğunu?

G: aşkım ondan sormadım. Taşınma telaşı o şu bu derken sonra 20 günde aşırı para harcadık. Hatta harcadın. Paramızı dikkatli harcayalım

Dedi. “Paramızı” kelimesi beni duraklattı. Durakladığımı anladı.

G: bakma öyle paramızı diyorum çünkü benim ruhum senin maaşım senin olsa ne olmasa ne? Umurumda mı sanıyorsun.

Kalkıp dudaklarını öpmek sımsıkı sarılmak. İçime almak istiyordum resmen.

B: kalkıp seni şimdi öyle bir sıkarım ki görenler “ayı yavrusunu severken öldürürmüş” derler.

G: hahahaha.

B: acayip sarılıp öpesim geldi kız gülme

G: gel

Diyerek yerinden kalktı. Kalkıp karşıladım onu. Kollarıma aldım. Sımsıkı sarıldım. Sonra kafasını kaldırıp o kısa boyuyla cüssem altında kaybolmasına bakmadan yüzünü bana çevirdi.

G: hani öpücüğüm.

Dudaklarına ufak bir öpücük kondurdum. Devamı evde hanımefendi.

G: tamam tamam. Hadi acıktım bişeyler yiyelim.

Birlikte yemeğimizi yedik. Sonra eve geçtik. Gamze valizlerden birini açıp dolaba elbiselerini yerleştirdi. Boşalan valize sapanca için bir kaç eşya koydu. Daha sonra şort ve ip askılısıyla gelip kucağıma oturdu. Ben şort ile tv karşısında keyif yaparken o ise beni inceliyordu. Televizyonda maç vardı. Lig başlamış ben ise daha transferlere bile bakamamıştım. Takımda yeni oyuncular görüyordum. Gamze yeterince izlediğini düşünmüş olacak ki kumandayı kapıp kucağımdan kayarak koltuğa yerleşti.

B: hoppp sakın değiştirme.

G: beyim kusura bakma 22 deli bi topun peşinden koşturuyor sen de bunu bana izletemezsin.

B: kadın bi erkekle maç yayını arasına sakın girme.

G: Allah Allah.

B: aynen. Hadi bakalım. Şurada sessizce otur instagram falan takıl. Maç bitince sen ne istersen onu yaparız.

G: yani ben çıkıp izmirlerden geleyim sen şimdi açıp maç izle ve benim yüzüme bakma öyle mi?

B: yemezler. Maç bitince.

G: peki.

Diyip arkasına yaslandı. Telefonu eline alıp bişeyler yapmaya başladı. Göz ucuyla gerçekten kızdı mı diye baktım. Hiç oralı değil gibiydi. Umursamadan maça devam etmeye başladım. Bi süre sonra Gamze kıpırdanmaya başladı.

G: burası bayağı sıcak oldu

Diyerek altındaki şortu çıkarıp sadece tangasıyla kaldı. Ben 3lü koltuğun bi ucunda o bir ucunda oturuyorduk. Ben tvye dönüktüm o ise bana dönmüş ayaklarını da koltuğa uzatıp telefonuna geri dönmüştü. Yanımda seksi şekilde oturuyor. Ufacık tangasının arasından vajinası belli oluyordu. Aklınca beni tahrik etmek istiyordu.

B: Yemezler hayatım

G: hı anlamadım. Bişey mi dedin?

B: yemezler dedim. Aklınca beni maçtan almaya çalıştığını bilmiyorum sanki.

G: hiiiiçççç umrumda değil. İzle. Ben sadece gerçekten sıcakladım.

B: he he öyledir.

G: ister inan ister inanma. Öküz.

Dil çıkartıp tekrar telefona döndü. Sondaki “öküz” yaptığı numarayı yemememden kaynaklı gelmişti.

İlk yarı bitince hemen Gamzeye döndüm.

B: gel bakayım kucağıma.

G: hiiçç rahatımı bozamam. Sen maçını izle

B: devre arası.

G: haa devre arası gel 10 dakika eğlendir beni diyosun yani.

B: 15 dakika

G: öküz

B: gel hadi naz etme.

G: gelmiyorum.

B: bak pişman olursun sonra.

G: Allah Allah. Neden pişman olacakmışım?

B: bak sonra başını döversin Taner benimle ilgilenmek istedi de ben istemedim üzdüm erkeğimi der kafanı döversin.

Gamze arkasındaki yastığı kaldırıp yüzüme attı. Havada yakaladım tabi.

G: hiçte bile. Demem canım merak etme.

B: iyi sen bilirsin

Diyip bi süre zaping yaptım sonra tekrar maç kanalını açtım. Gamze kıpırdanıp duruyordu. Aklınca dikkat çekmek istiyordu.

B: naz ettt mee

G: ne diyon sen bea.

B: iyi sen bilirsin.

İyice kızdırdım ama dayanamazdı. Onunla ilgilenmem için şu an çırpınıp duruyordu ama burnundan kıl aldırmayan tavrı buna engel oluyordu. 2. Yarı başladı. Ben pür dikkat yine ekrana kilitlendim. Gamze de telefona döndü.

2. Yarının başındaydık daha. Gamze yine kıpırdanmaya başladı.

G: burası gerçekten çok sıcak

Diyerek bu sefer üstündeki ip askılıyı çıkarıd. Şimdi sütyensiz göğüsleri ortadaydı. Tamamen dikkatimi çekmek istiyordu. Çekti de.

B: aşkım hiç sırası değil. Bak bastırıyoruz golü bulmamız an meselesi.

G: sen bu gece bence yeterlnce gol attın.

B: maçtan sonra bir ya da iki gol hakkım var.

G: he canım he he.

Gamzenin dolgun göğüsleri ortadaydı. Aletim sertleşmiş baksırımı zorluyordu. Ama iş inada binmiş maçın bitimine kadar zorluyordum. Arada göğüslere bakıp enerji depoluyor sonra tekrar maça dönüyordum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir