Değişimin Böylesi 93

Gamze içeri gitti. Yaklaşık 20 dakika sonra içerden bana seslendi.

G: kararımı verdim.

Kalkıp yatak odasına doğru yürüdüm. Kapı hafif aralıktı. Aralıktan kafamı uzattığımda gördüklerim karşısında öylece kaldım. Gamze yatağa yatmıştı. Çırılçıplaktı ama strapon beline takılıydı.

G: bu gece senin beni evire çevire sikmeni istiyordum ama anlattıklarından sonra galiba azdım ve seni arzuladım. Şimdi gelip bu kadını mutlu edeceksin. Senin tüm cezan bu olacak. Yeterince mutlu etmezsen ceza olarak beni sikmene izin vermeden izmiri gideceğim. Ve sen 10 gün kadar ya straponum ile idare edeceksin ya da elizabeth. Anladın ya.

B: anlamadım.

G: beni yeterince mutlu etmezsen diyorum. Yarın beni sikmene izin vermeyeceğim ve sonraki gün de izmire gideceğim için 10 gün boyunca kendini tatmin etmek zorunda kalırsın. Şimdi anladıysan eğer gelip benimle ilgilen. Bu gece seni anal seks kölem yapıcam.

İçim ferahlamıştı. Gamze erkeklerle birlikte olduğumu artık biliyordu ama kızmamıştı. Ya da kızmıştı ama beni sevdiği için görmezden gelecekti. Bunu onunla sonra konuşacaktım. Şimdi sevdiğim kadını mutlu etme zamanıydı.

Yatağın yanına gidip bana yan dönmüş ve kafasını eliyle destekleyerek beni izleyen kadının yanında dizlerimin üstüne çöktüm. Bu oyun onun isteğiydi ve boyun eğecektim. Gamzenin sahte penisini okşadım sonra yavaşça dil atıp emmeye başladım. Gamzeyi yavaşça döndürüp üstüne çöktüm. Aletini ağzına alıyordum. Gamze ise bacaklarını açmış sadece kafamı alete bastırıyordu. Saçlarımdan tutup arada sırada aleti ağzımdan çıkartıp ufak tokatlar atıyor sonra tekrar aletini ağzıma sokuyordu. Bi süre yaladıktan sonra aletini tutup yukarı çekti. Vajinasını ortaya çıkarmıştı. “Yala” dedi. Vajinasına yumuldum. Kafamı tutup “yavaş” dedi. Yavaşça dil darbeleri atmaya başladım. Kafamı tutup aşağı eğdi. Şimdi de arka deliğimi yala dedi. Bacaklarını kaldırdı ve deliğini iyice ortaya çıkardı. Anüsüne dil darbeleri attıkça dudaklarını ısırıyordu. Arada kafamı kaldırıp aferin diyip tekrar kafamı bastırıyordu. Uzun süre vajina ve anüsünü yaladım. Saçlarımı tutup tekrar aletine getirdi. Ağzıma köküne kadar soktu. Bi süre öyle bekledikten sonra “ayağa kalk ve soyun” dedi. Kalkıp bir çırpıda soyundum. Beni iterek yatakta domalttı. Aletim kazık gibiydi. Dizlerimin bi tanesini yatağın üstüne kaldırdı ve aşağı çöktü. Elini aletime atıp aynı bir inek memesini sağar gibi okşamaya başladı. Zevkten uçuyordum. Deliğime yumuldu. Anüsümü yırtarcasına vakumluyor ve yalıyordu. Aletimi de sağmaya devam ediyordu. Zevkten uçuyordum. Nerdeyse boşalacak kadar yaklaşmıştım. “Sakın boşalma” dedi. Ve altımdan kalktı. “Şimdi domal ve kalçalarını ayır” dedi. Dediklerini yapıyordum. Yatağa iyice yerleştim. Arkama geçti. Ve eğilip yerden bişey aldı. Anal plug denilen bir nesneyi deliğimin etrafında gezdirmeye başladı. Büyük değildi ama yeterince kalın bir nesneydi.

G: şimdi derin nefes al.

Derin bir nefes aldım ve o nesneyi anüsümden iterken ons yardımcı olmak için anüsümü dışarı doğru ittim. Alet “blup” sesi eşliğinde zorlanmadan girdi. Canım biraz acımıştı. Öne doğru kıpırdayınca Gamze “sakın kıpırdama cezana katlanacaksın” dedi. “Peki” diyebildim sadece. Gamze nesneyi içime sokup çıkarıyordu. Anüsüm iyice genişlemişti. Ayağa kaldı ve nesneyi anüsümden çıkarıp kendi aletini yavaşça soktu. Canım yine acımıştı öne doğru biraz seyirtince Gamze belimden tuttu. “Bu gece sert sikileceksin ve itiraz istemiyorum” dedi. Gamze aleti içimde hızlı hızlı git gel yapmaya başladı. Şimdi yatağın üstünde ben domalmış kalçalarımı havaya dikmiştim ve Gamze ayakta sert bir şekilde beni sikiyordu. Zevkten uçuyordum. Gamze eğilip arkadan saçlarımı yakaladı çok sert darbeler vuruyordu. Çok zevk alıyordum. İnlemelerim arttı. Ve istemsiz bir şekilde yatağa boşaldım. Gamze kasıldığımı anlayınca eğilip bana baktı. Boşaldığımı görünce “10 gün 31 çekmeye hazır ol” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir