Değişimin Böylesi 77

Dışarıda güzel bir yemek yedik. Sonra eve geçtik. Birer kadeh şarap açıp tv de film izledik. Gece iyice geç olmuştu.

B: aşkım geç oldu. Yarın işin var unutma. Ben de iş yerine gidecem.

G: tamam 1 saate yatmış oluruz. Bekle geliyorum.

Gamze yatak odasına gitti. Büyük ihtimalle gündüz aldığı kutudaki gizemli şeyi giyecekti. Tvyi duvar kağıdı moduna aldım. Şömine vardı ekranda. Bir iki mum yaktım. Loş bir ortam oluşturdum.

G: hazırmısın?

Gamze içerden sesleniyordu.

B: hazırım hayatım süprizle beni

Gamze içerden topuklu ayakkabı ile geliyordu. Ses netti. İlk önce ayaklarını gösterdi. Üstünde bir file çorap vardı. Daha sonra kafasını uzattı. Gotik bir makyaj yapmıştı. Saçları at kuyruğu topluydu. Sonra komple çıktı üstünde bir etek ve onun üstünde de dantelli ve bir bralet vardı. Tanrım çok seksiydi. Gözlerim kırbaç ve tasma aradı. Açıkçası bunu kabul etmezdim ama Gamze sanki bdsmciler gibi giyinmişti.

B: vay canına. Aşkım müthişsin. Kırbaç ve tasma nerde?

G: hahaha. Onlar yok. Yoksa severmisin?

B: açıkçası denemedim ama hiç sevmem

G: bende sevmem hayatım.

B: peki gel yanıma bakalım.

G: acele etme.

Elimden tutup kaldırdı. Ayakta öpüştük uzun uzun. Daha sonra aşağı eğilip pantolonumu çıkardı. Baksırın üstünden aletimi yaladı. Yavaşça baksırımı indirdi ve yarı ereksiyon halindeki aletimi elleriyle kavradı. Kaldırıp taşaklarımdan başlayarak en tepesine kadar aletimi yaladı. Sonra ağzına alıp yavaşça emmeye başladı.

Biraz yaladıktan sonra arkanı dönermisin dedi. Arkamı döndüm. Ayağımın birini koltuğa koymamı söyledi. Ayağımı kaldırıp koltuğa koydum. Şimdi arkam gamzeye dönüktü. Gamze elini taşaklarıma attı. Diz çökmüştü. İlk önce taşaklarımda dilini hissettim. Kalkmış ama aşağı bakan aletimin ucuna dilini değdirdi ve aletimin alt kısmını yalıyordu. Taşaklara kadar yalayarak gidiyor sonra tekrar aletimin başına kadar diliyle geri geliyordu. Sonra ellerini kalçalarıma attı. Yine diliyle aletime kadar yalayarak gitti ve yalayarak geri döndü ama bu sefer taşaklarımda bırakmadı yalamayı. Kalçalarımı ayırıp deliğime kadar geldi. Dilini şimdi deliğimde hissediyordum. Hafif inlemelerim şimdi derin iç çekişe ve iniltilere dönüştü. Gamze deliğimde biraz oyalandı. Sonra tekrar taşaklarıma ordan da aletimin ucuna kadar geldi. Zevk inanılmaz derecede yüksekti. Bu şekilde biraz daha devam etse boşalacaktım. Ellerimi koltuğun başına doğru uzattım. Kalçalarımı daha belirgin şekilde geriye çıkardım. Gamze tekrar deliğime ulaştı. Ve şimdi daha derin şekilde deliğimi yalıyordu. Gözüm eteğine ilişti. Sanki bir şey varmış gibi kabarmıştı eteği. Gamze deliğimle daha çok ilgilenmeye başladı. Deliğim genişliyordu hissediyordum. Bir süre yaladıktan sonra parmağını deliğime bastırmaya başladı ve kendi ağzının sıcaklığını taşaklarımda hissettim. Gamze deliğimi parmaklıyor taşaklarımı da yalıyordu. Zevk suları aletimin ucundan damlıyordu. Aletime kadar uzanıp başındaki zevk sularını diliyle aldı. Parmak sayısı ikiye çıktı. Sonra üçe. Gamze deliğimi iyice genişletmişti. İyice genişlediğinden emin olduğunda beni çevirdi. Ayağa kalktı. Dudaklarıma bir öpücük kondurup

G: hazırmısın hayatım?

B: neye hazırmıyım aşkım.

Elimi tutup aşağı götürdü. Ve ilk o an farkettim. Gamze strapon takmıştı.

G: buna.

Dedi. Elime gelen strapon gayet iyiydi. Yaklaşık 15 cm civarında damarlıydı ama çok kalın değildi.

B: gamze bu ne?

Dedim şaşırmış bir vaziyette.

G: süprizim buydu. seversin sanmıştım

Dedi. Aslında sevmiştim. Denemek istiyordum. Zaten arkadan yemeyi de özlemiştim açıkçası. Dudaklarına bir öpücük kondurdum.

B: seninle her şeyi severim ben.

Dedim.

G: madem seversin o zaman şuraya uzan bakalım

Dedi koltuğu göstererek. Tam Yüz üstü uzanacakken.

G: hayır sırtüstü yat. Gözlerine bakmak istiyorum

Dedi. Uzandım. Bacaklarımın arasına girdi. Bir bacağımı yukarı kaldırdı ve koltuğun altına uzanıp kayganlaştırıcıyı aldı. Onu oraya ne zaman sokmuştu anlamadım bile. Straponun üstüne biraz döküp etrafını iyice kayganlaştırdı. Yavaşça deliğime getirdi.

G: hazırmısın?

B: yavaş ol aşkım.

G: dur dediğinde duracağım merak etme.

Gamze deliği üstüne biraz sürttü ve yavaşça aletini içime itti. İlk önce başı girdi çok zorlanmadan. Ne de olsa Ardanın aleti girmişti bu deliğe. Sonra yavaşça itmeye devam etti. Gözlerini gözlerimden ayırmıyordu. Resmen dudaklarımı yiyiyordum. Canım biraz acımıştı. “Bekle” dedim. Durdu. Biraz bekledi. Sonra tekrar ilerlemeye başladı. Nerdeyse yarısı girmişti. Artık daha rahattım. Yavaş yavaş git gele başladı. Deliğim daha çoğunu almaya hazır hale geliyordu. Gamze de daha çoğunu itmeye başlamıştı. Nerdeyse tamamı içerdeydi artık. Derin derin nefesler alıyordum. Dudaklarımı ısırıyor zevkten kıvranıyordum. Penisimin ucundan akan zevk sularını görebiliyordum. Gamze bir müddet bu şekilde yavaş yavaş sikti beni. Artık deliğimin iyice alıştığını anladığında hızlanmaya başladı. Giriş çıkışlar daha sertti ve en sonunda aletimi eline alıp okşamaya başladı. Bi yandan bana mastürbasyon yaparken bi yandan da sikiyordu. Dayanamayacak hale gelmiştim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir