Tinder Buket – 6

Merve’yi biraz tanıtmam gerekirse sarışın balık etli bir kızdı. Memeleri baya büyüktü ve genelde giydiği kıyafetlerden taşarlardı. Aynı şekilde götü de çok büyüktü ve dudaklarını şişirtmişti. Görüntüsü her zaman beni azdırmış ve onu siktiğimi hayal ederek Buket’i çok sikmişliğim vardı. Tipik ünili zengin kız modunda takılıyordu. Bizimkilerin evde olmadığı haftasonu yine Buket bizde kalacaktı cuma akşamı bir anda Buket arayıp “Merve çok kötü ya onu yalnız bırakamam bugün içmek istiyor sonrasında da onu bırakıp size gelemem o da bizle gelse sorun olur mu aşkım?” demişti.

Ben mutluluktan havalara uçmuştum yok askim sorun yok demistim. Merve ile Buket bara çıkmışlar ve beni de çağırmışlardı Merve’nin sevgilisini onu aldatmış ve kafa dağıtmaya gitmişlerdi. Bende yanlarına gittiğimde hafif çakır şekilde dans ediyorlardı biraz daha takıldıktan sonra onları bardan çıkarıp bizim eve götürmeye başladım. Merve bara bir mini elbise ile gitmişti göğüs dekoltesi de her zamanki gibi taşıyordu.

Biraz fazla içtikleri için alkolün etkisiyle Merve’nin sevgilisine sövmeye başladılar. Merve arkada yatar vaziyetteydi ve elbisesi sıyrılmıştı bacakları çok güzel gözüküyordu pembe külot giymiş olduğunu farkettim. Biraz bu sekilde gittikten ve küfürlerle Merve ağlayıp sakinleştikten sonra Buket bir anda sanki Merve’nin olduğunu unutmuş ve arabada bana dönerek “hep evde seks yapıyoruz ben seninle arabada seks yapmak istiyorum seni çok özledim” dedi. Bende geçiştirerek “tamam canım söz yaparız” dedim. Arkada Merve yatıyordu ve Buket bana bunları söylüyordu. Buket ellerini pantalonumun üstünden sikimim üzerine koydu. “Napıyosun aşkım” dedim Merve’yi işaret ederek.

B: Merveden mi çekindin aşkım nolcak o benden daha orospu deyip gülmeye başladı.
Merve de gülüyordu. Buket bana iyice yaklaşarak “bu gece beni götümden sikmeni istiyorum arkadan hiç yapmadım senin ilk olmanı istiyorum” dedi.

Merve bir anda konuyu tekrar eski sevgilisine getirip sövmeye başladı. Söverken “zaten sikemiyordu beni amına koduğumun beceriksizi 2 dk da boşalıyordu” diyip gülmeye başladı.

Ben neler oldugunu anlamaya calışıyordum ama çok da kafa yoracak birşey yoktu galiba ikisi de baya sarhoştu ve o rahatlıkla böyle konuşuyorlardı. Fakat benim aklıma Merve düşmüştü. Acaba Merve’yi sikebilir miydim bu gece? Merve için gece bir planım olacaktı tutarsa Merve’yi de sikecektim. Tutmazsa ve Buket’e anlatırsada alkole atacaktım suçu. Planım şuydu Buket’e biraz daha alkol içirip iyice sarhoş edecektim Merve’ye de alkol diye enerji içeceği verecektim ki hemen uyuyamasın. Daha sonrasında Buket’i odaya götürüp masaya yatırıp sert bir şekilde sikmeye başlayacaktım. Masaya yatıracaktım çünkü Merve’ye ayarlayacağım odaya en yakın yer masaydı ve Buket’i duymasını istiyordum.

Daha sonrasında boşalmadan Buket’i yatağa yatırıp su almaya gidecektim ve Merve’yi kontrol edecektim. Aklımda bu düşünce ile yolu bitirip eve girdik. Planımı uygulamaya koydum Buket’e vodka redbull yaptım ama vodka oranı %70-80 arasıydı Merveye de sadece enerji içeceği götürdüm.

Bende vodka redbull iciyordum. Merve sürekli konuşuyor ağlıyor sövüyordu. Bana bunu nasıl yapar triplerindeydi. Buket alkolü içememiş kafasi uçmuş vaziyetteydi bir yandan Merve’yi eylerken ellerini sikimin üstüne koymuş sıvazlamaya başlamıştı bu işime geliyordu Merve de azabilirdi veya sevgilisinden intikam duygusuyla onu sikmemi isteyebilirdi. Merve ayılmaya başlamıştı Buket’in ellerine ve sikime bakıyordu.

Sonra Buket’e “kızım odanıza geçsenize bende yatıcam hadi” dedi. Buket’i alıp odaya geçtim ve planım doğrultusunda Buket’i masaya yatırdım.

B: aşkım yatağa yatirsana beni burası çok rahatsız.

K: askim yatakta seksden şikayetçiydin al işte yenilik.

Hiç ön sevişme yapmadan kuru kuru yarrağımı amına geçirmeye başladım Buket amına giren her santimle beraber “ahhh” diye bağırıyordu. Benimde canım yanıyordu Buket’i son sikmemin üzerinden 3 haftaya yakın geçmişti ve anlaşılan bu sürede amı daralmış ve sikimi almakta çok zorlanıyordu. Bağırta bağırta hepsini soktuktan sonra sert bir sekilde sikmeye başladım. Düşmanımı siksem herhalde bu kadar sert sikebilirdim.

Buket bağırıyor inliyor çığlıklar atıyordu tam istediğim gibiydi. Yaklaşık 10 dakika sonra Buket alışmış artık o kadar çok bağırmıyordu arada inliyordu. Alkolün etkisiyle bayılmış gibiydi Buket’i yatağa yüzüstü yatırdım götü kabak gibi açıktı bu pozisyonda biraz amından siktikten sonra durdum ve su alma bahanesiyle altıma baksırımı ve şortumu giyip odadan çıktım. Mutfağa gittim su içip Merve’nin yattığı odanın önüne geldim. Kapı hafif aralıktı ve içerden ses gelmiyordu tam geç kaldım uyudu diye düşünürken kapıyı tıklatıp “Merve” diye seslendim. Merve efendim diyip kapıyı açtı.

K: seni kontrol etmek istedim bir şeye ihtiyacın var mı?

M: iyiyim teşekkür ederim.

K: sana da teşekkür ederim Buket ile konuşmuşsun galiba yoksa böyle salakça birşeyden trip atacaktı bana.

M: amaann saçmalamış gerçekten de seksde olur öyle şeyler fazla büyütmüş.

K: aynen öyle anlatamadım ki bir türlü. Bu arada dertleşmek istersen sevgilinle ilgili buradayım çok uykum yok benim Buket bayıldı resmen hahaha.

M: bayılması alkolden mi yoksa senden mi emin olamadım.

K: neden öyle dedin ki?

M: kızı baya hırpaladın ya gerçekten de anlattığı gibisin galiba.

K: ne anlattı ki siz böyle şeyleri konuşuyor musunuz?

O sırada salonda koltuğa oturdum. Merve de karşımdaki koltuğa oturdu.

M: tabiki konuşuyoruz siz nasil konuşuyorsanız.

K: ne dedi peki

M: seksde çok sert davrandığından bahsetti zaten boynunda resmen izin vardı.

K: evet bazen kendimi kaybediyorum bende sert sevenlerdenim.

M: farkettim onu zaten Buket de bundan yakınıyor aptal bunu bulamayanlar orgazm taklidi yaparak seks yapıp sonrasında aldatılanlar varken.

Bu son lafı kendisi için söylemişti ve aldatılmayı çok takmıştı Merveden bi yeşil ışık hissediyordum.
Bende Buket’in bana ayak uyduramamasından bahsetmeye başladım bir yandan da alkol koymuştum bize ve içmeye başlamıştık. Belki de Buket ile aramizda iyi bir ten uyumu olmadığından bahsediyordum ve bir yandan da Merve ile yol yapmaya calisiyordum.

K: mesela ikinize yan yana bakınca gerçekten bi insan düşünüyor. Buket bana hem ayak uyduramıyor hemde senin kadar çekici güzel ve seksi değil.

K: eski sevgilin gerçekten gerizekalıymış seni nasıl aldatmış anlamadım gerçektende.

M: siz Buket ile kütüphanede tanışmıştınız dimi?

K: ne kütüphanesi tinderda eşleştik

M: oha bana kütüphane dedi

K: demek ki söylemek istememiş. Yani tinderdan bulduğum için ne yalan söyleyeyim çok ciddi ilişki gibi bakamıyorum.

M: evet haklısın tinderdan sik geç tarzında oluyor dimi hahaha

K: evet öyle gerçekten de haha

Buket haklıydı Merve daha orospuydu.

M: Buket sana farklı gözle bakıyor ama söyleyeyim ciddi gözüyle bakıyor

K: ben Buket ile öyle düşünemem ya. Hele seni gördükten sonra hiç düşünemem.

M: nasıl yani?

K: sen çok güzelsin beni çok etkiledin ve senden hoşlanıyorum.

M: daha demin kızı bağırta bağırta sikiyordun amına koduğumun yavşağı siz tüm erkekler aynısınız.

K: sikerim tabi amına koduğumun orospusunu iyi sikmeseydim benle sevgili olmayacağını söyleyen karıyı sikmeyip napayım böyle orospuyu.

Merve duyduklarıyla şok olmuştu. Buket’e seslenerek odaya yürümeye başladı arkasından sarılıp tuttum ağzını kapattım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir