Değişimin Böylesi 74

G: herşeyi tam olarak halletmedik ama Taner.

Onu öpmeye çalışırken yatağa yatırmıştım. Hala konuşuyordu

G: dur bi dakika yaaa şurda önemli bişeyler konuşuyoruz.

B: sen konuş ben seni dinliyorum

Diyip kafamı boynuna gömdüm. Göğüslerini okşuyordum ve yakasını aşağı çekiştirip göğüslerinin üstlerini öpüyordum.

G: dururmusun?

B: duramam. 3 gün oldu çok zaman kaybettik. Şimdi akışına bırakma zamanı

Diyip tişörtünü alttan kavrayıp çıkardım.

G: öfff konuşulmuyor seninle.

B: önce seviş sonra konuş

G: demek öyle ha

Diyerek bi anda üstüme çıktı. Sütyenini çıkartıp dudaklarıma yapıştı. Şortumu aşağı doğru çekiştirip baksırımla birlikte çıkardı. Aletimi ağzına almaya başladı. Artık onun olduğunu bildiği aleti istediği gibi yalıyordu. Saçlarını okşuyordum. Taşaklarımı emiyordu. Bacaklarımı kaldırıp deliğimi yalamaya başladı. Aletimin başından başlayıp deliğime kadar her yeri yalıyordu. Parmaklarını yaladı ve yavaşça deliğime baskı uygulamaya başladı. Zevk bütün vücuduma yayıldı parmağını ilk soktuğunda. Şimdi sakso çekerken deliğime parmağını sokuyordu. Aletim taş gibi olmuştu. Kan tavan noktasına ulaşıp kalınlığına kalınlık katmıştı. Yavaşça üstüme geldi. Aletimi bıraktı ve tişörtümü çıkarmama yardım etti. Boynumu göğüsümü emiyor baklavalarda dilini gezdiriyordu. Tekrar aletime geldi. Ağzına alıp ıslattı ve üstüne çıkıp yavaşça oturdu. İkimizden de derin bir inleme çıkmıştı. Kalçalarını çok güzel hareket ettiriyordu. Çok hızlı değildi. Sanki tadına varmak istiyordu. Üstüme yatıp dudaklarıma yapıştı. Şimdi alttan desteklercesine pompalayan bendim. Hızlanmıştık. Tekrar doğruldu. Koca göğüslerini elime aldım. O ise hızlı şekilde gidiş gelişlere devam ediyordu. Git gide penisimi sıkıştıran kaslarını hissediyordum. Kasıldı kasıldı ve bi anda bütün vücudu gevşedi. Ben ise zevkin doruğundaydım ama daha boşalmamıştım. Gamzeyi kaldırıp koltuğa yatırdım. Üstüne çıkıp ayaklarımdan birini koltuğa koydum. İçine sert girişlere başladım. Çıldırmıştı. Resmen bağırıyordu. Ağzını tuttum. Elimi çekip inlemeye devam etti. Sonunda dayanamadım ve patladım. Ve üstüne yığılıp kaldım.

Nefesimiz normale dönünce kalktım. Çırılçıplak şekilde göğsüme yattı.

G: ne oldu şimdi?

B: her ne olduysa müthişti

Göğsüme vurdu.

G: seksten bahsetmiyorum bea

B:ha sen aramızdaki diyosun.

G: şükür anladın.

B: ne olacak artık benim yavuklumsun

G: yavan

B: tamam tamam. Aramızdaki şey şu an birbirine arzu besleyen birbirine çekilen iki insanın arasında olan şey Gamze. Akışına bırakıcaz işte. Sevgilimsin artık. Bakalım neler olacak.

G: yiyiyoruz bi haltlar ya dur bakalım ne olacak.

B: şimdi sevdiceğin olarak ilk isteğimi söylüyorum sana. Ben çok acıktım kalk yemek yap hadi bakalım.

G: paşama bak sen yaaa. İki dakika da erkek mi oldun sen. Oğlum farkına var artık. İlişki de kadınların dediği olur. Sen ayvayı yedin. Tabi nerden bilecen hiç sevgilin olmamış ki adam gibi. Ama öğretecem ben sana.

Dudaklarını ısırıyordu. Ayvayı yedin sen der gibi. Çıplak poposuna bi tane şaplattım.

B: konuşma kadın kalk yemek yap bana açım

Dedim. Kahkahayı bastık ikimizde.

Kalkıp giyindik mutfağa geçip birlikte bişeyler hazırladık. Yedik sonra şarap içip mum ışığında sohbet ettik. Artık Gamze sevgilimdi ve dokunmadan duramıyordu bana. Sürekli kucağıma geliyordu. Sohbet ederken bile kedi gibi sevilmek istiyordu.

Gece yatma saatine yakın Kübradan mesaj geldi. Gitti mi misafirin diye. Gamze şans eseri gördü. Delirdi tabi.

G: kaltağa bak resmen aranıyor yaa.

B: oha dur daha bi kaç saattir sevgiliyiz kendine gel hayatım.

G: ama dedim sana bu karı yerinde durmaz diye.

B: yavrum sen kendin demedin mi aramızda bişey yok diye. O da dalıyor bodoslama işte.

G: cevap verecekmisin?

B: yok vermicem.

G: Neyse sakinleşeyim düşünür uygun birşey yazarım.

Gamze resmen eline sazı almıştı. Gerçekten ele geçirmek istiyormuş beni diye düşünmekten kendimi alamadım. Böyle mi olacaktı acaba hep. Yani kıskansın da bana saldırmasın. Ben güler geçerim diye düşünüyorumdum.

G: kıskandım. Biraz fazla oldu sanki. Ya şimdi ben bunu gördüm ya güzel de kız Allah var şimdi. Ee bi de sen şimdi seviştiğinizi söyledin benim cinler fırladı tabi. Normalde böyle olmam. Neyse uzatmıyorum. Daha ilk günden başlamayalım.

B: bence de. Anın tadını çıkaralım

diyip dudaklarına bir öpücük kondurdum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir