Değişimin Böylesi 58

Bu pozisyonda şulenin canını yaka yaka bi süre devam ettim. Yine zevke gelmiştim. Biraz daha devam edersem boşalacaktım. Şulenin içinden çıkıp koltuğa oturdum.

B: yoruldum. Hadi ertan da bize katılsın.

Dedim. Ertan hazır bir şekilde bekliyordu zaten. Şule daha doğrulmadan üstüne çıktı ve benim bıraktığım boşluğu hemen doldurdu. Şimdi az önceki pozisyonda Ertan şuleyi sikiyordu. Sert darbeler vuruyordu. Yanlarından kalkıp karşıya geçtim. İzleme sırası bendeydi. Ertan şuleyi sert şekilde sikiyor bi yandan da “nasıl hoşuna gitti mi kalın yarak orospu seni?” Diyordu.

Ş: evet kalın yarak müthişti. Sen de harikasın hayatım sik beni doldur içimi. Taner boş bıraktı ama sen bırakma sert şekilde vur içime.

Diyordu. Karşımda canlı porno vardı. Hoşuma gitmişti. Bu cuckloadlar ne anlıyolar ki bunda diye düşünüyordum. İzlemek zevkliymiş ama kız başkasının sevgilisiydi ve bu çok daha kolay sindirilebilecek bişeydi. Heralde ben giç böyle bişeyi kabul etmezdim diye düşünürken Ertan şuleyi kaldır. Kucağına aldı ve içine girdi.

Ş: hadi artık yeterince dinlendin. Gel de şu diğer deliği doldur

Dedi bana. Kalktım ve şulenin arkasına geçtim. Aleti dayadım ama alması zordu. Götten yemişti ama bu kadar kalını ona fazlaydı. Aletimi ağzına verdim. İyice yalayıp ıslattı. Tekrar götüne geçtim. Zorlayınca başı girdi ama Şule çığlık atıyordu resmen. Ertan Şulenin içinden çıktı. Bana

E: sen şuleye önden gir ben arkadan girerim

Dedi. Hemen şuleyi kucağıma aldım. Ertan da şuleye kolayca arkadan girdi. Şimdi şulede zevk çığlıkları had safhadaydı. Ertan bi süre şuleyi sikti ve

E: tamam iyice genişledi sayılır gir şuna götten

Dedi. Arkasına geçip aleti tekrar soktum. Bu sefer daha çabuk aldı.

Derinlere ittikçe zorlanıyordu ama ses etmeyip daha çok istiyordu. Aletimi köküne kadar ittim. Ertan alttan çatır çatır sikerken ben götüne daha yeni girebilmiştim. Şimdi senkronize şekilde Şuleyi sikiyorduk. Git gide had safhaya ulaşmıştım be boşalma zamanı gelmişti. Son kez köküne kadar deliğine sokup içine ılık ılık boşaldım. Ve yığılıp kaldım. Şule benim kucağıma yattı. Ertan kafasını geriye atıp bekliyordu. O da boşalmıştı. Şuleye baktım.

Ş: bakma bana öyle delirttin beni.

Şuleyi izliyordum ama o peçete ile amını ve götünü siliyordu. Sonra yanıma gelip “bakma öyle” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir