Ablamdan Öğrendiklerim 3

Dinlediklerim karşınızda şaşkına dönmüş ve resmen azgınlaşmıştım. Burcu ile denizi hayal ederek lavaboya gitmiştim. Beni beğenmişlerdi ve benimle sikişmenin iyi bir fikir olacağına inanıyorlardı. Ayrıca ablamın yerimde olsalar bana sürtünerek boşalacaklarını dahi söylemeleri içlerinde gizli Ensest ortaya çıkarıyordu. Onları ileri de sikebilmenin planlarını yaparken lavaboda 1 posta mast yapıp uyumuştum.

O gece inanılmaz yağmur yağıyordu rüzgar fırtına sağanak hepsi bir arada bazen camı sallayıp titretiyor, evin çok yakınlarına yıldırımlar çakıyordu. Ses ürpertici idi ve bende ara ara kalkıp camdan dışarıyı seyrediyordum. Sallanan ağaçların yaprakları ve dalları sokak lambalarının ve yıldırımın saçtığı ışıkla evin içindeki odaya sanki canavarlar ve hayaletlermiş gibi gölgelerini salıyordu.
Ablamın seslenmesiyle kendimi geldim.

+Emre ablam neden uyanıksın.
-Bilmiyorum ablam uyku tutmadı çok gürültü var.
+Bende uyuyamadım ama dışarıya bakmayı keser misin canım.
-Neden abla ne oldu.
+Arkandaki duvara baksana gölgeler tam önümde beni rahatsız ettiler.
dönüp irkilmiştim.

-Korktuğunu fark etmedim abla (bu sırada aklıma sabah ki ses kayıtları geldi arkadaşlarının ablama ben hakkında bahsettikleri). ama merak etme bu güçlü kollarıma ve kaslı vücudumla seni kimselere kaptırmam ben. (hem bana aitsin dermiş gibi hem de gücümün yerinde olduğundan bahsettim)
+Herkesin senin gibi bir erkeğe ihtiyacı var aşkım ama lütfen şu perdeyi çekip uyu bak uyuyamıyorsan gel ben seni sallayayım ninni söyleyeyim (gülerek). Ayaklarını uzatmıştı bende üstüne yatıp ayaklarımı omzuna attım tabi ki 5 saniye bile dayanamadı ve ah ayaklarım ağrıyor çabuk kalk diye kısık sesle yalvardı sonra yanıma yat koca bebek dedi.

-Gel bakalım ablacım seni şimdi canavarlar göremez. deyip tamamen iki kolumla sarıp yatağına içinde kaybettim onu ve 1 2 dakika sonra derin derin nefesler aldım. aslında burcu veya denizden birini hayal edip ablam olsalar şimdi onlara sürtüne sürtüne ben boşalırdım hiçte bir şey demezlerdi galiba diye iç çekerken nefesim derinleşirken. +emre uyudun mu ablam. dediğini duydum. ve uyuyor numarası yapıp nefeslerimi bozmadan 1 2 dakika sonra da hafiften horlamaya başladım. Ablam önce onu tamamen sarıp sarmaladığım pozisyondan çıkmak istiyor sandım ama tam götünü sikime dayayıp kollarımı da kendi kollarıyla sarıp hareketlenmeye ufak ufak oynamaya başladı. Sesimi hiç değiştirmeden nefes ritmimi bozmadan devam ettim. Ara ara emre diye çok kısık seslenerek beni kontrol ediyordu daha sonra onu bu konforundan bozmak isteyip terse sırt üstü yattım.

15 saniye sonra göğsüme başını koyup bir bacağını da bacaklarımın arasına atıp bana sarıldı. Sikim inanılmaz sertleşti bu anda. Ablamsa diziyle benim aleti temaslandırmaya aletime dokunmaya başladı. Diziyle sürtüyordu aletimi yokluyordu. Benim tepkilerim iyiden iyiye olmadığını fark edince artık şok olduğum hayatımın değiştiği o an geldi. Diziyle temasa devam ederken şortumun üzerinden penisimi okşamaya başladı ve yerinde duramıyordu anlamıştım sağ eliyle benimkini tutarken sol eliyle kendini okşuyordu. böyle zaman geçerken boşalmaya neredeyse ramak kalmıştı. inanılmaz bir gürültü ile şimşek çaktı ve ablam ses çıkararak ürperdi. Perdeyi çekmiştik içerisi karanlıktı bende uyanmış numara yapıp noldu ablacım dedim. bir şey yok ablam çok kötü şimşek çarptı beni de uyanırdı uyurum şimdi sende yat sorun yok dedi.

-Abla üstümü çıkarabilir miyim çok terledim. diyerek sadece şort ile olacak şekilde yatakta kalacaktım fakat haber vermeden altımdan da şortu çıkardım yalnızca boxerım kaldı. Önü düğmeli olup aleti dışarıya çıkardığımız olanlardan. 1 2 dakika geçmeden yine uyuyor taklidine döndüm. Bu sefer göğsüme yatan ablam yanaklarıyla değil resmen yüz üstü yatar gibi suratını gögüşlerime gömmüştü. Biraz zaman geçer geçmez elini bacaklarımda gezdirirken şortumun olmadığını fark etmiş olmalı ki oha diye tepki gösterip göğsüme ağzından resmen su akıtmıştı. Boxerımın üstünden aletini okşamaya çalışıp oraları kurcalarken düğmeli bölümde ki boşluğu fark elini içeri atıp dalgamı tamamen tutup delikten geçirdi. Artık boxerım üzerimde ama sikim tamamen dışarıdaydı. 31 çekmeyeceğini yalamayacağına emindim en fazla nereye kadar bunu yapardı birazdan bırakırdı kendini okşuyordu az sonra boşalacaktı. Onun da boşalmasını istemediğim için ona doğru döndüm. birbirimize dönmüş vaziyette yatıyorduk. O beni uyuyor sanıyordu benim de onun uyuduğunu düşündüğümü sanıyordu.

Ve arkasını dönüp eşofmanını çıkarıp küloduyla başa başa bıraktı beni. Götünü de sikime sürte sürte 10 dakika beni çıldırttı. O sıra da allahım lütfen trendyoldan mesaj gelsin yada yıldırım çarpsın yada ablam korksun bir şey olsun falan diye düşünürken. ablam sürte sürte benim istediğim şey gerçekleşmeden ablamın külodunun üstüne boşaldım. Tazyikli giden dölüm sırtına da gelmişti. Boşalmam sırasında elini de sikime atıp eline de döllerimin gelmesini sağladı. ve boşalmanın, ablam tarafından boşaltılmanın keyfi ile derin derin sikim boxerdan dışarı çıkmış şekilde uykuya daldım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir