Tinder Buket – 4

Toparlanıp kalktık kahvaltı yaptık sonra biraz avm vs gezip geri gelmistik. Ben yine azmıştım mevsim yaz olduğu için millet mini etek crop giyip dekolte açıyordu ve bu beni fena azdırıyordu. Eve geldiğimizde Buket’i ateşli bir şekilde öpmeye başladım. Buket ilk önce duşa girmek istedi beraber duşa geçtik

Buket’i elliyor amıyla oynuyordum ama duş yeterince büyük olmadığı için duşun altında sikemezdim. Buket ellemelerimle azmış, zevke gelmişti. Duşun suyunu kapattım ve onu kucağıma alarak öpmeye başladım kızıl saçları ıslak muhteşem gözüküyordu. Sikimi amına hizalayıp ellerimi götüne yerleştirdim bacakları kolumun yukarısında kalmıştı amı kabak gibi açılmıştı bu pozisyonda, sikimi bastırmaya başladım biraz zorlanarak da olsa bir anda yarrağım Buket’in amına gömülmüştü.

Buket ahh kaan diye inlemişti. Amını sikmeye başlayarak yatak odasına doğru yürümeye başlamıştım. Bu pozisyondayken o da boynumu yalamaya elleriyle sırtımı okşamaya başlamıştı. Buket çok kilolu olmadıgı için bu pozisyonda rahattım tempomu hızlandırmaya başlamıştım hızlı bir şekilde amını sikmeye başladım Buket ahhh ahh harikasın aşkım diye inliyordu.

Bende götünü iyice ayırarak hızlı ve sert bir şekilde sikmeye başladım. Buket’in çığlıkları odayı dolduruyordu bu inlemeleri beni iyice gaza getiriyordu daha da sert sikmeye başladım komşulara ses gitmesin diye de Buket’i öpmeye başladım ateşli bir şekilde öpüşüyorduk. Buket inlemeye devam ediyordu bir anda hızlı hızlı nefes almaya başladı.

Boşalacağını anladım daha da sert sikmeye başladım. Taşşaklarımdan çıkan şap sesleri odayı yine doldurmaya başlamıştı. Buket’i yatırıp misyoner şekilde sikmeye başladım. Buket hala nefesini toplamaya çalışıyordu. Memelerini emerek çıldırmış gibi sikiyordum. Buket inliyordu 2. kez boşalmasıyla bağırmaya başlamıştı elimle ağzını kapatıp boğazını sıktım. “Off orospu gibi bağırıyorsun seni sikmeyi çok seviyorum orospum benim”.

Buket elimden tutarak boğazını ve ağzını kurtarmaya çalışıyordu ağzını açtım. “Nefes.. ala…mı..yorum” kesik kesik söylemişti bir anlık gazla çok sıktığımı farkettim ve boğazını bıraktım. Buket derin bir nefes aldı tam birşeyler söyleyecekken hızlanmaya ve sertçe sikmeye başladım yine inlemeye başlamıştı “çok iyisin aşkım oooff ayy ahh” boşalmaya yaklaşmıştım ve Buket’e boşalcam dedim.

Buket bacaklarını belime doladı ve ateşli bir şekilde beni öperek inlemeye başladı. Artık boşalmak üzereydim Buket’in içinden çıkmaya çalıştığım anda bacaklarını kitledi ve kollarıyla bana sarıldı resmen koala gibiydi. Bende o anın verdiği zevkle Buket’in amına boşalmaya başladım “off al orospum bütün döllerimi al amına orospum benim” Buket sessiz kalıyor gözleri kapalı inliyordu.

Çok yorulmuştum ve Buket’in yanına uzandım ikimiz de nefes nefeseydik Buket’in boğazında elimin izi vardı boğazını baya sağlam sıkmıştım şimdi anlayabiliyordum. Hayatım Buket ile çok değişmişti bir kaç hafta öncesine kadar en fazla bir kızla öpüşmüş memelerine dokunmuştum ama şimdi Buket ile bütü fantezilerimi gercekleştirebiliyordum. Sikiyordum sakso çektiriyordum ağzına yüzüne boşalıyordum ve hicbirşey demiyordu.

Yanyana yatarken Buket kendine gelmiş ve bana sarılarak beni öpmeye ve seksimizin ne kadar güzel olduğundan bahsetmeye başlamıştı. Içine boşalmamın bana nasıl hissettirdiğini sormuştu ve seks üzerine sohbet etmiştik. Yarrağımdan döl ve am suyu akıyordu ateşli bir şekilde öpüştükten sonra temizlenmek için ayağa kalktık bu sırada Buket’in amından bacaklarına ve yere dölüm akmaya başladı. Off benim için çok tatminkar ve muhteşem bir manzaraydı. Temizlendikten sonra en yakın eczanenin yolunu tuttuk ve ertesi gün hapı aldık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir