Değişimin Böylesi 54

Kemerimi çözdü. Aletimi ortaya çıkardı. Kökünden yalamaya başladı. Başını ağzına aldı ve emmeye başladı. Kendi aletini de okşuyordu. Pantolonumu kenarından tutup aşağı indirmek için uzandı. Kalçalarımı kaldırdım. Pantolonu çekmesine izin verdim. Artık pantolonum çıkmış aletim ve taşaklarım tüm ihtişamıyla ortadaydı. Taşaklarımı yalıyordu. Resmen aletime saldırıyordu. Çok azmıştı belliydi. Yaklaşık 5 dakika boyunca aletimle iyice ilgilendi. Ayağa kalktı bensa hala sandalyede oturuyordum. Devasa aleti göz hizama geldiğinde aldığım zevk geldi aklıma. Ardayı ittim.

B: arda sana yok dedim.

A: hadi ama sınır koyma

Diyerek yaklaşmaya çalıştı tekrar. Aletini ağzıma yaklaştırıyordu.

B: sınırları sen koydun arda. Yok arkadan vermeyle ilgilenmiyorum falan diyerek.

A: hatırlıyorsan ilk yapışımızda aletini bile ağzıma almamıştım. Zamanla alışıyorum sana. Banyoda nasıl boşaldığımızı hatırla. Az önce aletine yaptığımı hatırla

Diyerek dudaklarıma yapıştı.

B: istemiyorum Arda.

A: be istiyosun söyle bana.

Ardanın seksteki o özgüvenini kırmak istiyordum. Aynı onun benimkini kırdığı gibi.

B: seni sikmek istiyorum. Ben seni sikeceğim. Sen değil

Dedim. Arda geriye çekilip yüzüme baktı.

A: gerçekten bunu mu istiyorsun. Altta kalmamak mı sorun?

B: sorun o değil. Ben sikmeyi tercih ediyorum daha çok

Dedim. Aslında yalandı. Böyle bir tercihim yoktu. Ama Ardanın bana yaptığını yapmadan rahat etmeyecektim.

A: peki istediğin gibi olsun. Aramızdakini koparma yeter

Dedi. Ayağa kalkıp dudaklarına yapıştım. Duvara kadar ittim Ardayı. Aletini elime aldım ve okşadım biraz. Sonra arkasını döndürdüm. Kendime doğru çekerek domalttım. Eğiliğ deliğini yalamaya başladım. Alttan aletini okşamaya devam ediyordum. Kalçalarını ısırıyor ve deliğine dilimi sokuyordum. Uzunca bir süre yaladım. Çok zevk aldığı inlemelerinden belliydi. Ayağa kalktım. Aletimi tükürükleyip deliğine dayadım. Sokmaya çalışıyordum ama kendini kastığı için girmiyordu. Bastırdım. Başının girmesiyle öne doğru kaçtı. Ellerimi beline dolayıp kaçmasına izin vermedim. Aletimi itiyordum. Giriyordu. Hissediyordum. O da acıyla yavaş diye sesleniyordu. İyice ittim ve bir lök sesinin ardından köküne kadar yerleştirdim. Arda ayak parmaklarının üstündeydi şimdi. Ama kitlemiştim kaçamıyordu. Biraz öyle bekledim sonra gitgele başladım. Arda sanki benim egomu tatmin etmeye çalışır gibi hiç ses çıkarmıyordu. Sadece acıyla arada bir inliyor iç geçiriyordu. Derken kalçalarına daha sert vurmaya başladım. Şiddetle sikiyordum şimdi. Ardanın o özgüvenini kırdığım için resmen hormonlarım tavan yapmıştı. Ardaya bir hayvan gibi davranıyordum. Artık salmıştı kendini. Acıyla karışık zevk inlemeleri vardı. Sesi yüksekti. Sert darbelerle içinde git gel yapıyordum. Şiddetli bir şekilde böğürerek içine boşaldım. Bu resmen en keyifli boşalmamdı. Çünkü egosunu kırmış yerle bir etmiş gibi hissediyordum. Geriye sendeledim bi kaç adım. Arda duvara yaslanarak döndü. Yüzündeki ifadeyi okuyamadım. Sessizliği zil sesi bozdu. Telaşa kapıldım. Ardaya üstünü giy derken elbiselerini yüzüne fırlattım. Kendim de hemen kemerimi bağlayıp kapıya yöneldim. Arda banyoya girdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir