Adel 1

Adel rustemin kucağında zıplatıyordu koca götü ve memeleri sallanıyordu, Rüstem sikini çıkardı ve Adelin salvarini indirdi ve sikini Adelin götüne soktu Adel deli inliyordu Rüstem nenesi duymamasi Adelin ağzını kapatıyordu Rüstem çok geçmeden Adelin içine boşalttı tüm döllerini o gece Rüstem ve Adelin beraber uyudular Adel ertesi sabah kalkmış mutfakta kahvaltı hazırlıyordu rustemin nenesinin uyanması ile çığlık atması bir olmuştu ölmüş kızının kıyafetleri içinde gördüğü için ve 60 yaşına merdiven dayamış bir koca karı olduğu için Adeli kızı sanmış ve anlık korkmuştu.

Nenesinin çığlığı ile mutfağa koşan rustem nenesine seslendi dürttü ve kendine getirmeye çalıyordu nenesi annen ölmemiş sana söylemiştim diyordu Rüsteme, Rüstem anlatmaya çalışsa da anlamıyordu Adeli kendi kızı sanıyordu ona Ayşe Ayşe diye sesleniyordu.
Adel ve Rüstem nenesini inandiramamis ve onun dediği gibi olduğu söylüyordu nene Adele sarılmıştı adelde ona sarıldı ellerini opturdu Rüstem.

Nenesini içeri odaya götürdü rustem ve mutfağa geri döndü Adel o sırada tezgahta idi Rüstem tezgahın arkasında Adelin götüne dayanmış sikini bastırıyordu.

Adel ise götünü Rüsteme dayamış kivirtiyordu Rüstem memelerine ellerini attı ve okşamaya başladı Adeli kendine döndürdü ve dudaklarına yapıştı Rüstem sikini çıkardı ve Adelin salvarini indirdi Adeli tezgaha dayadı götüne soktu göt deliğini alev alev yandı Adelin Rüstem acimidan sikiyordu Adeli.

Rüstem son bir kaç git gel yaptıktan sonra Adelin içine akıttı tüm döllerini. Adelin götüne sağlam bir şaplak atmıştı Adel kikirdiyordu haline alışmıştı artık.
Rüstem içeri geçip oturdu Adel kahvaltı tepsini getirdi ve hepsi birlikte yemek yemeğe başladılar nene Adele kızım beni yıka diyordu Adel bu istek ile önce afallamis ve Rüsteme dönmüştü Rüstem olayı anlamamış ve yıka ne olur ki diyordu.

Kahvaltı bitmiş Adel tepsiyi mutfağa götürdü Rüsteme seslendi Rüstem gittiğinde banyo da nenenin Adelin küçük penisini görürse ne yapacağını sordu rustemin beyninde şimşekler ancak çakmisti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir