Değişimin Böylesi 52

Sabah erkenden uyandık. Hemen bi duş tuvalet faslından sonra evden çıktık. Site kapısına yaklaşınca Okan kendinden emin bir şekilde inip görüşürüz dedi. Demekki dediği gibi arkadaşları kapıdaydı ve sorun yoktu. İşe giderken yolda durup kahve ve sıcak poğaça aldım. Bu aralar beslenmeme çok dikkat etmiyordum. Sporu da salmıştım. Seksle kalori yakıyordum ama spor gibi değildi 😃

İş yerine geçip günlük rutinleri yaptık. Bağlamamız gereken işler vardı. Arda ile oralara gittik. Arda da artık müşteriler ile rahat konuşuyordu. Bugünü çok iyi geçirdik. 4 yeni müşterimiz olmuştu. Kutlama yapmaya karar verdik. Gün bitiminde iş yerine dönmeden iş arkadaşlarını da çağırıp Ankaranın meşhur pavyonlarından birine gittik. Yedik içtik eğlendik. Gece geç saatlerde herkes evlerine dağıldı. Arda ile araçlara binmeden önce kısa bir sohbetimiz oldu. Daha çok nasılsın iyimisin tarzındaydı. Bişeyler bekliyormuydu acaba. Ya da ben beklemesini mi istiyordum bilmiyorum ama yoğun geçen günün ardından eve geçip uyumak istiyordum. Nitekim öyle de oldu. Eve geçtim. Bi duş alıp yatağa uzandım. Gamze napmıştı acaba. Kısa bir mesaj yazdım.

B: hey güzellik nasılsın? Eee hani bilet ayarlıyorduk seninle. Gelmekten vaz mı geçtin yoksa?

G: selam. Ne vazgeçmesi? Yoksa sen gelmemi istemiyorsun da ondan mı böyle yazıyorsun?

B: yok ya saçmalama. Dört gözle seni bekliyorum.

G: şaka şaka. İzin zamanını hallettim. Ayın 23 ünde izne çıkıyorum. Bugün izin aldım. Yarın bilet bakıcam.

B: vahoyyyy. Çok sevindim. Ben alıcam biletini diye sözleşmiştik. 23 gecesine alıyorum biletini. Olur mu?

G: sen onu 25 gecesi yap. Çünkü burda halletmem gereken şeyler var. O iki günde o işleri hallederim. Dönüş biletini gelince hallederiz.

B: ok. Sen şu bilgilerini yolla bana.

G: ne zaman döneceğimi sormadın?

B: dönmeni isteyen kim?

G: Taner böyle yapma. Gerçekten kendimi duygusuz gibi hissediyorum.

B: ne yapıyorum ki?

G: sen beni bu kadar yanında isterken ben sanki senin kadar istemiyormuşum gibi hissediyorum. Bu da beni sana karşı mahçup ediyor.

B: tatlım bak ben sana daha önce de söyledim. Sen gerçekten benim için önemlisin. Ve ne kadar önemli olduğunu anlayacaksın. Ayrıca kendini benim kadar istekli görmemenden dolayı alınıp kızacak bir ergen değilim. Senin de bana aynı değeri göstermen için aramızda o kadar çok şey geçmedi. Ben bunu anlıyorum ve hiç sorun etmiyorum. Rahat ol lütfen.

G: peki. Sen nasıl diyorsan. Neyse gelince bunları uzun uzun konuşuruz. Sana ilginç bir süprizm olabilir. Gidişata göre anlatıp anlatmayacağıma karar vereceğim.

B: çok merak ettim.

G: dediğim gibi gidişata göre

B: peki sen nasıl dersen. Öpüyorum. İyi geceler.

G: öpüyo musun? 😍😍

B: hem de ne öpmek 🤭

G: 🤭🤭🤭😘😘😘 ben de öptüm iyi geceler

Konuşmanın ardından huzurla uyudum.

Ertesi gün işler o kadar yoğun değildi. Biraz işyerinde biraz da dışarda geçti günümüz. Ardayla bayağı sohbet etme fırsatımız oldu. Ama aramızda geçenleri hiç konuşmadık. Konuşmayı çok istiyordum ama konu açmıyordum. Gün bitip evlere dağılırken Arda bir teklifte bulundu.

A: Taner şurda bi kahve içelim mi?

Acaba konuyu mu açacak?

B: Olabilir aslında bugün hiç kahve içmedim.

A: ok. Gel yürüyelim. Araçlar kalsın yerinde.

Biraz yürüdükten sonra bi kahve dükkanına girdik. Sakin bir yere oturup sohbet ettik. Konu açılmıyordu. Müşterilerden işten falan bahsettik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir