Ben Okan! ( Bölüm 11 )

Aslı ile sahilde gezinirken bir anda iç çamaşırcıya girmesiyle artık birşeyler yaşanabilceğini anlamıştım. Yanımda sürekli gülümsemesi ve ellerini kontrol edemeyip benle sürekli temas halinde olması hem ten uyumumuzu hem de bana olan güvenini olduğunun göstergesiydi. İçeri girerken elimi tutmuş beni içeri sürüklüyordu.

Rafların arasında gezinirken arada bana bakıp cilveli gülüşler atıyordu. O tangalara baktığı sırada ben ise fantezi iç giyim kısmına geçmiş Aslı’yı her gördüğüm takımda hayal ediyordum. Hayallerimin bazılarında hemşire oluyor bazısında hizmetçim oluyordu. Bunları hayal ederken karşıma siyah bir jartiyer takımı çıkmıştı ve gerçekten ağzımın suyunu akıtmaya yetmişti. Sanırım benim fetişim de buydu. Ben takımı izler ve Aslı’yı onun içinde hayal ederken yanıma geldi;

  • Aslı: “ Ne oldu çok mu beğendin ?” Derken eli aşşağı inmiş, şortumun üstünden sikimi okşuyordu. O kadar narin ve güzel elleri vardı ki kırmızı ojeli parmakları arasında yarrağım harika durucaktı. Elleri boyunun uzunluğuna rağmen küçüktü ve sikimi kavramaya yetemiceğini anlamıştım. Gerçekten kalın bi sikim vardı çünkü.
  • Aslı: “ Cevap vermene gerek yok, ben anladım.” Takımı askıdan alıp kabinlere doğru yöneldi bir yandan elimi tutarken. O kabinde giyinirken ben heycandan ölücektim resmen. Az sonra melek gibi bir kızı jartiyer takımı içinde görücektim. Perdenin açık kalan kısmından ara sıra göz atmaya çalışıyordum fakat yakalanmak da istemiyordum. Sapık gibi gözükmek en son isticeğim şeydi, ağır başlı olmaya devam edip beklemeliydim. Zaten Aslı çoktan kendini bana kaptırmıştı, dünden rağzıydı herşeye.

Bir anda perde açıldı ve Aslı çeşitli pozlar vererek bana kur yapıyordu. Arada önündeki aynaya karşı domalıyor, benim aydaki yansımamdan göz teması kuruyordu. Kur ve cilve yapmayı gerçekten çok iyi biliyordu bu hareketleri beni zıvanadan çıkarmaya yetmişti ve sikim şortumu zorlamaya başlamıştı bile. Bembeyaz tenine siyah kilotlu çorap ve transparan sütyen tanga takımı harika duruyordu. Pürüzsüz ve iştah açıcı gözüküyordu.

Sütyen ve kilotun ön kısmı transparan olduğu için içindeki diri göğüsleri belli olur turuncu uçları bana el sallıyordu. Az daha aşşağı inince amındaki hafif bıraktığı sarımsı ve turuncumsu kasık kıllarını görmüştüm. Genelde pornolardaki kadınlar hep temiz olurdu.

Annem ve Esra ablanın kadınlığı da öyleydi, ne zaman görsem kaymak gibi olurdu. Ama Aslı’nın amındaki hafif sararmış kıllar beyaz teninde harika duruyordu. İlk defa böyle birşey görmüş ve çok beğenmiştim.

  • Aslı: “ Test sürüşüne şimdi hazır mıyım ?”
  • Ben: “ Hazırsın hazırsın, peki bana ait olmaya sen hazır mısın ?” Aslı bu soru karşısında şaşırmıştı. Böyle bir kadınla tek gecelik düşünmek aptallık olurdu. Hem çok eğlenceli hem çok ateşliydi. Birlikte daha fazla vakit geçirmek istediğimi baştan belirtmiş oldum. Eğer benim kadınım olcaksa buna hazırlıklı olmalıydı. Hoşuna gitmiş olcak ki bıyık altı hafif hafif tebessüm etmeye başlamıştı.
  • Aslı: “ Hazırım, gel al o zaman.” Aslının kendinden emin cevabı çok hoşuma gitmişti. Lafı benim gibi dolandırmadan direk isteğini belitmesi ona olan ilgimi daha da arttırdı. Kabine doğru girdim ve bir elimde sımsıkı götünü avuçlamış bir elimle kuğu gibi boynunu eğmiştim. Kokusunu içime çekip ufak bir buse kondurduktan sonra takımın etiketini söküp kabinden çıktım.
  • Ben: “ İçinde kalsın çıkarma. Ben kasaya geçiyorum, üstünü giyip gelirsin.” Aslı yaptığım flörtlerden sürekli etkileniyor bana aşık aşık bakıyordu artık. Yüzü sürekli kızarık geziyordu resmen. Kasaya geçtim ve jartiyer takımının ödemesini yaparken kasadaki kızın gözlerinin sürekli sikimde olduğunu fark ettim.

Elimi sikime atıp şortumun üstünden kaşır gibi yapıp avuçluyor kızın gözüne iyice sokuyordum. Bu hareketimin üstüne kız yüzüme bakmış ama utanç yerine açlık hissi vardı. İstesem oracıkta müşterilerinin içinde ağzına versem hayır demezdi. Sürekli dudaklarını ıssırıyor, gerekli sinyalleri vererek gözlerimin içine bakıyordu.

Ama şuanda ilgilenmem gereken kadınım vardı zaten. Saat zaten 4 olmuştu bile, zaman kaybedemezdim. Ödemeyi yaptıktan sonra o sırada Aslı’ da yanımıza gelmiş durumun farkına varmıştı bile. O yüzden hemen koluma girmiş kıza imalı imalı sırıtıyordu. Kasiyerin yüzü düşmüştü fakat sikimde bile değildi.

Yanımdaki afeti sikmek için sabırsızlanıyordum. Dükkandan çıkıp tekrar sahilde yürümeye başladık. Aslı yürüdükçe bacakları yırtmaçtan dolayı kasıklarına kadar açılıyor, her adımında jartiyerin dantellerine kadar gözüküyordu. Hatta bir yerde oturmaya kalksak sanırım içindeki tanganın ipleri bile gözükebilirdi. Bu görüntü beni iyice azdırmıştı fakat ağır başlı olmam aklıma gelip kendime hakim oluyordum.

El ele tutuşup yürürken Aslı’nın gözü sürekli şortu zorlayan sikime gidiyor sanki iç geçiriyordu. Onun da benim kadar istediği çok belliydi artık. Aklımda sinemaya götürüp sakso çektirme fikri vardı ama ilk buluşmada çok bencilce olurdu. Çünkü onun şuanda içten içe yanıp tutuştuğunu biliyordum. Malesef kendime hakim olamamıştım artık;

  • Ben: “ Aslı yaa ben dayanamicam sanırım. Çok fena oldum. Sinemaya gidelim dicektim de sanırım kendime hakim olmam.” Aslı tekrar sırıtmaya başlamıştı.
  • Aslı: “ offff ben de dayanamicam. Yarım saatir içim içini yiyor ne zaman teklif ediceksin diye bekliyorumm.”
  • Ben: “ Ev şuan çok uzak o kadar bekleyemem, hem de Sedat gelmiş olmaz şimdi. O kadar samimiyetim yok daha tanışmadım bile.”
  • Aslı: “ İnan bana şuan benim için hiç önemi yok. Deli gibi yanıyorum şuan sadece seni içimde istiyorum. Kayalıklara domaltıp siksen bile ağzımı açmam şuan. O derece.” Diyip kahkaha atmaya başlamıştık. İkimizin de aynı duyguları beslemesi ikimizin de çok hoşuna gitmişti. Biraz daha beklersek benim sikim şortumu yırtıcak, Aslı’nın da bacaklarından sular süzülmeye başlicaktı. O sırada yaklaşık 50 metre ilerde gözüme Otel tabelası çarptı ve Aslı’nın kafasını işaret edip gösterdim. Aşırı heycanlanıp bir anda dudağımdan öpmüştü, o an Aslı’nın benim için doğru kadın olduğunu tekrar anladım.

Elimden tutup koşar adımlarla beni peşinden sürüklüyordu resmen. Onun heycanı beni de heycanlandırıyordu. Arkasından onu takip ederken tekrar top gibi seken kalçalarını seyretmeyi de ihmal etmiyordum. Otele ulaşıp girdiğimizde resepsiyonda yaşlı bir abinin olduğunu fark ettim. Güler yüzlü ve babacan duruyordu. Aslı hiç durmuyor hala beni peşinden sürüklüyordu. Aslı’nın heycanını gören abi de gülmeye başlamıştı.

  • ResAbi: “ Ne o kızım nereye yetişiyorsun ahahahh çocuğu da tutmuşsun çekiştiriyorsun.”
  • Aslı: “ hahahhah abi bize acil oda lazım. Var mı boşta ?”
  • ResAbi: “ kızım malesef elimde şuan oda kalmadı.” Aslı’nın yüzü aşırı düşmüş, resmen ağlicaktı. Dudaklarını büke büke bana bakıyordu birşey yapmamı istercesine. Tam o sırada;
  • ResAbi: “ Ama bu güzel çifte bir iyilik yapabilirim. En üst kattaki balayı suiti şuan boşta. Size normal fiyattan fazla kalmamanız ve dağıtmamanız şartı ile verebilirim.”
  • Ben: “ Fazla kalmicağımızın sözünü verebilirim ama dağıtmayacağımızın sözünü veremem.” Diyip sırıttım. Samimiyetim ve açık sözlülüğüm hoşuna gitmiş olcak ki tekrar kahkaha atmaya başlamış ve elindeki kartı bize uzatmıştı. Tam o sırada Aslı havada kapmış asansörlere doğru koşturarak beni peşinde koşturuyordu. Arkasına bile bakmadan;
  • Aslı: “ Teşekkürlerrrr abiğğğğğ” diye bağırıyor otelde yankı yaratıyordu. Asansöre binince Aslı’yı direk cama yazlamış boynunu öpüyor, ıssırıyor bir yandan da elbisenin dekoltesinden elimi sokuyor memelerini avuçluyordum. Kendini şimdiden bana teslim etmiş, derin derin nefes alarak ne yapıcağımı bekliyordu.

Elimi elbisenin yırtmacından içeri sokup amıyla oynamaya başlamıştım. Asansörün çıkmasına yakın elimi kadınlığından çekinde Aslı elimi sımsıkı tutmuş ağzıma götürmüştü. Gözlerime kısık kısık bakıyor kadınlığının tadına bakmamı istiyordu. Delimi parmağıma atınca inanılmaz bi zevk yaşadım. Hayatımda ilk defa am tadı alıyordum ve bu çok keyifliydi. Tadı aynı kivi gibiydi. Neden öyle olduğu hakkında bir fikrim yoktu ama önce ağzıma ekşi sonrasında da buram buram tatlı bir tad yayılıyordu.

  • Ben: “ Ben hayatımda böyle güzel birşey tatmadımmm.”
  • Aslı: “ Öyle miii? Madem çok beğendin az sonra suratına oturucam.” Benimle böyle konuşması çok hoşuma gidiyordu. Açık açık istediklerini belli ediyor ne yapmam gerektiği hakkında kuşku yaşamıyordum. Asansör 13. kata ulaşmış kapı açılmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir