Değişimin Böylesi 42

Aldığım zevk müthişti. Kızlarla sevişirken büyük zevk almıştım. Ama kendimi düşündüm. Arda ile ya da güvenlikçi çocuk ile yaptığım seks ile kızlarla yaptığım seksi karşılaştırdım. Hangisi daha iyiydi. Hangisini daha çok sevmiştim. Ben ne istiyordum?

Lanet olsun nerden geldim Ankara ya.

Birilerine anlatmam lazımdı bunu. Ama lanet olası şehirde bi tane tanıdığım yoktu. Hem gecenin körüydü. Kimle konuşabilirdim ki?

Üstümü giyinip dışarı attım kendimi. Yürümem lazımdı. Bi erkekle seks yapmak istemiyordum. Hele ki bi erkeğin altında kadın gibi kıvranmak hiç istemiyordum. Ama aldığım zevk mükemmeldi ve vazgeçmek istemiyordum. Bunu az önce daha çok anladım. Herşey ne güzel gidiyordu Arda kafamdan çıkmıştı. Güvenlikçi çocuk kafamdan çıkmıştı. Bu karı niye yaptıki şimdi bunu diye düşünüyordum. Sinirlerim bozuldu. Yürüye yürüye güvenlik kulübesinin oraya geldim. Belki de güvenlikçi çocuğu görmek istemiştim bilmiyorum ama ayakalarım beni oraya götürmüştü. Kapıya yaklaşınca geçen gün azarladığım güvenliği gördüm. Yanına gittim.

B: İyi akşamlar.

G: iyi geceler Taner Bey

B: pardon iyi geceler. Yaaa söze nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Kusura bakma geçen gün çok kötü bir gün geçirmiştim. Seni de azarlar gibi oldum. (Yalan arkadaşı arabamdaydı ve sikişmek için onu gizlice içeri sokuyordum)

G: önemli değil Taner Bey

B: önemli. Nasıl önemli olmaz. Ne olursa olsun sana öyle davranmamalıydım. Kusura bakma.

O sırada kapı açıldı. İçerden seviştiğim çocuk çıktı.

G2: iyi geceler Taner Bey nasılsınız?

B: iyiyim dostum sen nasılsın?

G2: bende iyiyim. Sağolun. Gecenin bu saatinde bir sorun mu var?

B: yok. Yürümek istedim sadece.

G2: içeri girerken yalnız değildiniz sanki?

B: haa evet arkadaşlar vardı.

Yadırgadım. Sanki çocuk kameradan bizi izlemiş gibi imalı imalı konuşuyordu.

G2: hımm. Sizin için yapabileceğimiz bişey var mı?

B: haa yok sağolun. İyi geceler iyi nöbetler. Ben eve geçeyim artık.

Çocuk resmen siktir git dermiş gibi davranmıştı. “Sikişip sonra aramadın. Güvenlikçiyiz ya bizle muhattap olmazsın tabii” dedi içinden içinden. Ya da ben öyle anladım.

Yürüdüm. Tekrar eve döndüm. İçeri girdim kızlar uykuya dalmıştı. Telefonu elime aldım. Kişilere girdim. Kime anlatabilirdim sıkıntımı diye düşünüyordum. Aklıma Gamze geldi. Gamze beni anlayabilirdi belki. Ama bu saatte rahatsız edilmezdi kimse. Düşünmedim. Bencilce aradım telefonunu. Çaldı çaldı. Ama açan olmadı. Uyuyordu muhtemelen.

Telefonu fırlattım. Gidip yatayım dedim. Odaya girdiğimde iki tane afet yatağımda çırılçıplak uyuyordu. Soyundum. Aralarına girdim. Buket gözünü açtı. Yan yan bakıp tekrar kafasını yastığa koydu. Yüzümü Hülyaya döndüm. İnceledim onu. Nasıl anladı kaltak diye geçirdim içimden. Aptal kafa bırak bu düşünceleri. Yat uyu artık dedim. Hülyanın memesine bi öpücük kondurdum. Sonra elimle biraz okşadım ve emmeye başladım. Kıpırdandı. Kolunu hareket ettirerek göğüs ucunu ağzımdan çıkarttı. Arkasını döndü. Arkasından sarıldım. Aletimi de kalçalarına dayadım. Elimi memelerine koydum. Memelerini tutarak uykuya daldım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir