Değişimin Böylesi 41

Buket daha istekliydi. Zaten Hülyanın göt sıvılarına karışan aletim yeterince kaygandı. Bukete hemen girdim. Başını sokmam ile Buket de öne kaçtı.

H: Nasılmış?

Dedi gülerek.

B: Offf çok acıdı. Daha yavaş. Bu kadar kalını alabilirim zannetmiştim.

Ben: Alırsın bebeğim Alırsın merak etme.

Tekrar dayadım. Göt deliğine ve aletimin başına tükürdüm. Arasında kaydırıp aletime iyice yayılmasını sağladım. Başını tekrar soktum. Yavaşça itmeye başladım. Buket elini aramıza koymuş hızla itmemi engelliyordu. Hülya yanımızda diz çökmüş girişini net şekilde izlemek için Buketin kalçalarını ayırmıştı. Buket acı çektikçe Hülya dudaklarını ısırıyordu. Artık yarıdan fazlası içindeydi. Üstüne kapandım. Yavaş yavaş gitgellere başladım. İyice alışıncaya kadar gitgel yaparak köküne kadar sokmuştum artık. Şimdi hızlanmıştım. Hülya arkama geçti benim taşaklarımı kaldırıyor ve giriş çıkışını izliyordu. Kalçalarımı okşuyordu. Parmaklarını benim kalçalarımda deliğimin etrafında ve taşaklarımda gezdiriyordu. Bi anda hissizleştim. Sanki ruhuma zarar vermiş gibiydi. İsteğim gidiyordu. O anın heyecanı ile kıza da bişey diyemiyordum ama yaşadıklarımı atlatmama yardımcı olan bu seksteki en zarar verici şeyi yapıyordu. O bunu yaptıkça aklım düşüncelere dalıyor ve boşalmam gecikiyordu.

Buket: hadi artık boşal yalvarırım

Diyordu. Benim ise tam tersine boşalma isteğim gidiyordu. Lanet olası kaltak ellerini çeksene diye düşünürken Hülya hiç beklemediğim bişey yaptı. Sol elini omzuma koydu ve

H: Buket ben şimdi onu boşaltırım

Diyerek bi anda parmağını yalayıp deliğime bastırdı. Parmağın deliğime girişiyle bütün vücudumu kıvılcımlar çaktı. Zevk resmen vücudumu ele geçirdi. Hala dünkü zevkin deliğimde durduğunu anladım.

H: vay. Hiç zorlanmadan aldı.

Bütün vücudum zevkten titriyordu. Hülyanın parmağı hızla içeri girip çıkıyordu. Derine daha derine giriyor beni benden alıyordu. Kasılmaya başladım.

Ben: Geliyorum

B: Şükür

Diyerek kalktım. Daha kalkarken bi kere fışkırdım. Hülyanın parmağının çıkışı da ayrıca zevkime zevk kattı ve dönüp Buketin yüzüne doğru boşalmaya başladım. Hülya da hemen Buketin yüzünü yalamaya başladı. Çok şiddetli boşalmıştım. Sanki yarım saat önce boşalan ben değildim. Ama bu seferki gerçekten çok iyiydi.

Yığıldım tekrar koltuğa. Öpüşmelerini dölleri birbirlerinin ağzına vermelerini izledim.

En sonunda Hülya bana dönüp

H: Sen biseksüelsin değil mi?

Dedi.

Ben: o nerden çıktı

Dedim. Buket şaşırmış şekilde bizi dinliyordu.

H: çekinmene gerek yok. Gördüğün gibi ben de Buket de biseksüeliz

Dedi.

B: Hayır öyle bir şey yok

Dedim.

H: hahaha. İnandıramadın. O delik açılmış canım

Dedi. Hemen bir yalan bulmalıydım. İtiraf edemeyecek kadar hem zevk düşkünüydüm hem de utanıyordum.

B: Hayır değilim ama bi sevgilim vardı. Onla takılırken o severdi böyle parmaklamayı

Dedim.

H: sevgilin erkekmiydi

Dedi gülerek. Kahkaha atıyordu. Sinirlenmiştim.

B: Kızım sen ne saçmalıyorsun Bazen sevgilim parmağını sokar prostatımla oynar sıvazlayarak beni boşaltırdı

Dedim. Hülya muzur şekilde yüzüme bakıyordu

H: yemedim ama yedim say

Dedi.

B: ister inan ister inanma.

H: bunda utanılacak bişey yok. Seni ayıplamam merak etme. Sonuçta yıllarca en yakın arkadaşını arzulamış biriyim. Ve en sonunda onunla seviştim senin sayende

Diyerek buketin dudaklarına yapıştı.

Ben: öyle bişey yok tatlım. Olsa söylerdim

Diyip kestirip attım.

B: aman boşverin ben çok yoruldum. Yatalım mı?

Dedi.

Ben: Siz içeri geçip yatın. Ben de gelirim birazdan

Dedim.

H: üç kişi yatağa sığarmıyız?

Ben: sığarız merak etme. Yatak normalden daha geniş

Dedim. Kızlar kalkıp lavaboya gittiler. Ellerini yüzlerini yıkadılar ve yatağa geçtiler. Ben yerimden kalkmadım. Hülyanın beni parmakladığı anı düşünüyordum. Zevk bütün vücudumu sarmıştı. Resmen delirmiştim. İstemiyordum bunu yaşamak ama olmuştu işte. Sanki sevmediğin ot burnunda bitermiş derler ya öyle olmuştu işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir