Değişimin Böylesi 40

Kızları öyle bırakıp duşa girmiştim. Suyun altında rahatlamıştım resmen. Arda aklıma bile gelmemişti o ana kadar. Özüme döndüğümü hissediyordum. Kızları düşündüm. Hayatımda yaşadığım en ateşli sekslerden biri olabilirdi. Kızların sevişmesi gözlerimin önüne geldikçe aletimde kıpırdanmalar oluyordu. Çok yorulmuştum. İçerden gülüşme sesleri geldi sonrasında da kapı açıldı.

B: Aa burdaymış. H: bizsiz duşa mı girdin sen. Ben: eee siz de gelin.

Kızlar duşa girdiler. Şimdi daracık alanda 3 kişiydik. İkisi birden kollarıma girdi. Önce birinin dudağına yapıştım sonra diğerinin. Buketin eli aletimdeydi. Hülya ise karın kaslarımda elini gezdiriyordu. Buketin göğüslerine de dokunmadan duramıyordu. Aletim sertleşmeye başlamıştı. Eğilip Hülyanın göğüs uçlarını emmeye başladım. O sırada Buket çökmüş aletimi emmeye başlamıştı. Hülya saçlarımı okşuyordu. Hülyanın göğüslerini emerken kalçalarını sıkıyordum. Buket ise kalın aletimi ne kadar ağzına alabilirse o kadarını alıyordu. Hülyayı da aşağı ittim. Şimdi Buketle birlikte aletimi yalıyordu. Arada taşaklarımı okşayıp emiyorlardı. İyice sertleşmiştim. Buketi tutup kaldırdım ve arkasını döndürdüm. Aletimi dayayıp hızla soktum. Hülya Buketin önüne geçti. Göğüslerini yalatıp öpüşüyorlardı. Bi süre Buketi siktim. Sıra Hülyadaydı. Buketi bırakıp Hülyayı döndürdüm. Hülyanın göğüsleri çok güzel ve iriydi. O yüzden onu arkasına döndürmedim. bir bacağını havaya kaldırıp aletimi yerleştirdim. Buket yanımızdaydı. Bir Benle öpüşüyor bir Hülyanın göğüslerini emiyordu. Hülya iyice zevke gelmişti. İçine sertçe girerken Sessizliği bozdum.

Ben: Niye başta böyle nazlandın?

şlap şlap şlap

H: ımmm naz iyidir daha istenilir kılar

Şlap şlap şlap

Ben: Sence öyle mi Buket

B: bence öyle değil. Beni istiyordu.

Şlap şlap şlap …

H: Evet istiyordum hep istedim.

Diyerek buketin dudaklarına yapıştı. Uzun uzun öpüştüler. Hülyayı bıraktım. İkisi de diz çöktü ve sakso çekmeye başladılar tekrar. Arada öpüşmeleri devam ediyordu.

Ben: Bukete aşık olduğun belliydi.

H: nasıl anladın. Hıımmm (yarağın tadına varma sesi)

Ben: ben anlarım. Buketi de sen tuvaletteyken ben kışkırttım. O anlamamış. Yalaaaa

H: gerçekten bu zamana kadar anlamadı.

B: akıl okuyamam canım. Benim herşeye açık olduğumu biliyorsun söyleseydin keşke. Çoktan o büyük memelerini emerdim. Hep canım çekiyordu zaten.

Ben: kızlar hadi durmayın yalamaya devam

H: sen bunu seviyorsun zannediyordum

Dedi Buketin ağzındaki aletimi göstererek

B: onu da seviyorum seni koca memelerini de

Ben: kızlar dikkatim dağılıyor hadi ama.

H: iyi o zaman bundan sonra ne zaman istersen emebilirsin.

B: gel buraya

Diyerek aletim elinde olmasına rağmen Hülyanın dudaklarına yapıştı. Uzun uzun öpüştüler. Aletim inmeye başlamıştı hem de böyle zevk anında.

Ben: Gelin bakayım buraya

Diyerek ikisini de duştan çıkardım. Tekrar ilk başladığımız odaya döndük. Islak ıslak Buketi domalttım. Aletimi sert şekilde yerleştirdim. Öyle sert giriyordum ki ah sesleri odada yankılanıyordu. Hülya Buketin önündeydi göğüslerini emiyordu. Tekrar konuşmaya başladılar. Bu sefer ne konuştuklarına dikkat kesilmedim ama yine iştahım kaçıyordu. Sinirlenmeye başlamıştım. Hülya Buketi lafa tutuyordu. Bi hışımla Buketi itip Hülyayı önüme çektim. Yatağa iyice domalttım ve iki ayağım yatağın üstüne çıkardım. Aletimi göt deliğine dayadım.

H: Dur napıyosun yaa. Olmaz orası.

Ben: Çok konuşup dikkatimi dağıttın. Cezanı çekeceksin

B: Hülya onu da dene gerçekten çok zevkli

H: Hayatım denedim zaten. Hu çok kalın

Dedi aletime engel olmaya çalışırken.

Ben: Bişey olmaz alışırsın dedim.

B: bırak ben alıştırayım

Dedi. Koltuğa çöktüm. Hülya yattı. Buket dizlerinin üstüne çöküp Hülyanın amını yalamaya başladı. Parmaklarını da göt deliğine sokuyordu. 1-2-3 derken artık deliği alışmıştı.

B: Tamam hadi gel

Ben: Hülya yüz üstü yat

Hülya döndü. Şimdi bacaklarını hafif ayırmış kalçalarını da elleriyle ayırmıştı. Aletimi dayadım. Yüklendim. İlk başta bi kaçma refleksi yaşadık ama kaçamayacağını anlayınca yavaş yavaş almak için elini benle kalçaları arasına aldı. Ben yüklenirken eliyle dengeyi kuruyordu. En sonunda Buketin ağzına alıp tükürüklediği aletim kayarak Hülyanın içine tam girdi. Hülya kasılmıştı.

H: Dur Nolur Dur.

Ben: merak etme alışsın diye bekliyorum

B: hadi sabırsızlanıyorum. Ben de istiyorum

Dedi. Şimdi ufak ufak gitgellere başlamıştım. Alışıyordu. Bi süre bu şekilde devam ettikten sonra Hülya artık iyice gevşedi. Rahat rahat girip çıkıyordum. İyice hızlanmıştım. Gelmeye az kalmıştı. O sırada kendini okşayan Hülya kasılarak boşaldı. Aletim Hülyanın içinden kayarak çıktı. Hülya kasılıyordu. Kalktım. Hülyanın kasılması bitince Bukete göz kırptım. Anladı ve Hülya kalkar kalkmaz yattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir