Sevgilim Melike 4

Onu çıplak yemek yaparken görünce sikim bir daha kalkmıştı. Onu izleyerek sikimi sıvazlamaya başladım. Kalcası ve baldırınin dolgunluğundan gözümü alamıyodum. Deliler gibi seviştik ve boşaldım ama sikim onu gördüğüm an yine taş kesiliyodu. Arkasına gectim. Kalkık sikimi kalçasına sürtmeye başladım. Dershanenin başlamasına 45 dakika gibi bi süre vardı. Kahvaltı hazır sayılırdı. Şimdi yeseydik anca çıkabilecektik. Melikenin devamsızlık hakkı sınırlarda olduğu için de sexe benim kadar istekli değildi. Kahvaltımızı yapıp dershaneye doğru yola çıktık. Benim aklım hala sikimdeydi. Dershaneye girdik sadece edebiyat dersinde aynı sınıfta oluyoduk. O da son dersti. Yanağından öpüp kendi sınıfıma girdim. Matematik dersiydi Betül hoca da 167 boylarında modern tesettürlü bi kadındı. Kalçasi ve memeleri ideal boyutta tatlı bir hocaydı. Matematikteki başarımdan dolayı beni çok severdi ama ben şu an o modda değildim. Her zamanki yerimin aksine sağ arka sıraya gećtim ve ders boyu Melikeyi sikme fantezileri kurmaya başladım. Betül hocanın bana seslenmesiyle irkildim ve ona baktım. Dibime gelmesini bile fark etmemistim. Tahtadaki soruyu çözmemi istiyodu ama benim sikim o sırada şahlanmış masayı zorluyodu. Betül hocayla göz göze geldik. Normalde katı bi hoca olmasına rağmen bana olan sevgisinden şakalaşarak benimle uğraşmaya başladı. Bende bu dalgınlıkla sırada yan döndüm ve kalkık sikim sıranın altından gün yüzüne cıktı. Betül hocanın gözleri sikime kaydı ve birden gülmesi kesildi. Anlıyorum Ali dedi ve derse devam etti. Aşıri utanmıştım kadindaki itibarım iki paralık olmuştu. Dershane bitene kadar nasıl yüzüne bakıcam derken tenefüs arasında beni odasına çağırdı. Odasına girdiğimde masada oturmuş beni masanın yanındaki sandalyeye davet etti.

B: bak Ali derste beni izleyip erekte olman çok yanlış. Buranın okuldan bi farkı yok ve ben senin yaşıtın değilim (tahmini 35 yaşlarında) bana diger kızlara baktığın gibi bakamazsın.
A: hocam ben size değil..
B: anlıyorum senin yaşindaki gençlerde gayet normal bir şey ama ben seni o gözle görmüyorum sınıfina git derslerine odaklan bir daha böyle bi manzara ile karşılaşmak istemiyorum. Derslerden sonra muhakkak bana gözük konuşucaz dedi.

Bi açıklama yapmama bile izin vermemişti. Kendisiyle alakası olmayan bi konu oldugunu soyleyememistim. Üstüne her gün yanina uğramamı istiyordu. Betül hoca aynı zamanda rehber hocasî olduğu icin garipsemiyordum yardımcı olmak istediğinin farkındaydım ama bu Melikeyle olan zamanımdan çaldığı için sinir olmuştum. Ders edebiyattı sınifa girdim en arka sırada Melike beni bekliyodu yanina geçtim ve ders başladı. Azgınlığım geçmemiş üstune bir de melikeye sinirliydim. Elini bacağının arasîna atıp yavaşça okşamaya başladim. Sakince okşamamdan ve bunu sık sık yapmamdan dolayı bir şey demedi ama benim derdim daha fazlaydı. Baldırını daha hızlı okşamaya başladım. Sikim şişmişti ve sırada duramıyodum. Elimi yavaş yavaş amına doğru yaklastırdim. Yavas yavas gözleri gidiyodu zevke geldiğini anlayabiliyodum. Bi elimle de masanin altindan kendin sikimi sıvazlamaya başladım. O kadar uçtaydım ki pantolonun ustunden sivazlamama ragmen aldigim zevkin haddi hesabı yoktu. En son elimi Melikeninin külodunun içine soktum. Içerisi sıcak ve ıslaklıktan òyle bi hal almıştı ki içine girmemek için kendimi zor tuttum. Melikenin artık kafasını taşiyacak hali kalmadı. Kafasını sıraya doğru koydu. Bende elimi amından çıkartıp kalcasıni elmeye başladım. Üstune oturdugu icin kenarlardan elleyebiliyodum ama beklenmedik bir şey oldu. O kadar azmıstı ki birden kalçasıni hafif yukarj kaldırdı. Resmen elimi sokmam icinnyer yapıyordu. Elimi birden içeriye daldırdım ve bi parmağımla gotunu diger parmagimla amini parmaklamaya başladım. Kendisi de sanki yarragin ustune oturuyo gibi hafif hafif zıplıyodu. Biraz boyle devam ettikten sonra elime fazladan bi ıslaklik geldi. O an Melikenin işinin bittiğini anladim. Kafasini siraya gömdü ve öylece bana baktı. Hem sikim semsert kalmisti hem de Melikeye sinirli olmama ragmen onun isini halletmiştim. Zil çaldı Melike hala kafasini kaldirmiyordu biraz oyle oturduk son ders oldugu icin guvenlik hademe ve mudur disinda kimse kalmamıstı. Benden destek alarak kalktı ve cikisa dogru yuruduk. Cikisa yaklaştıkça melike hizlanıp önüme gecti. Koridorun sonundaki kizlar tuvaletine doğru gitmeye basladi bende onu takip ettim. Onu beklemek icin yavaslarken elimden tutup kendine çekti ve beni tuvalete soktu. Cok heyecanliydim ama aklimin bi ucunda guvenlik kameralari vardı. Melikenin indir pantolonunu demesiyle guvenlik kameralari aklimdan cikti. Hizlica pantolon ve boxeri indirdim. Sikim kalkik durumdaydı. Bana arkami donmemi emretti. Emir veren tavırları sikime giden kani daha da hizlandiriyo beni kendimden geciriyodu. Kalcama yavaş yavas dokunmaya basladi.

M: betül hocanin odasinda ne isin vardi
A: derste sikimin kalkik oldugunu gordu odasina cagirdi.(sozlerim melikeyi sinirlendirmisti kalcama tokat attı)
M: sikini benden başka birine mi kaldiriyosun
A: hayır aşkım seni dusunuyodum (inanmamış gibi bi tokat daha attı. Sikim her tokatinda daha da kalkiyodu ve bu da onun farkındaydı)
M: betül hocayı sikmek istemiyosun o zaman dedi ( ne diyecegimi bilemedim. Betül hocayi cok begeniyodum. Cevap vermedigim icin bi tokat daha yedim)

Melike parmaklarinı göt deligime çok yakın gezdiriyodu. Bu bi yandan hoşuma gidiyo bi yandan da beni utandırıyodu. Demek Betül hocayı sikmek istiyosun diyip sikimi sertçe avuçladı. Onun amı benimki kadar dar deĝildir ama kocası onu her gece sikiyodur dedi. O ara sikime öyle bi 31 cekiyodu ki koparmasina çok az kalmıştı. Birden ağzimdan olsun istiyorum gibi bi laf çıkti. Melike bu lafimla parmağını deliğime doğru bastırdı. Sikimi elleyen eli yavaşladı ve o zaman sen onu sikerken bende seni sikicem. Bu söz basimi dondurmustu. Elim arkamda duran Melikenin kalcalarina doğru gitti onu kendime doğru cekmemle got deligime parmaginij girmesi bir oldu. Kafamı cevirdim ve onu o kadar sert sikicem ki kıskanicaksın dedim. Melikenin iki eli de hızlanmaya başladı. Kendimden gecerek egilmeye başladım. Parmagini gotumden cikardi ve beni arkadan yalamaya başladı bi eli hala sikimde bana 31 cekiyodu. Daha fazla dayanamayip ona dondum. Pantolonunu indiricekken bana izin vermedi ve Betülü sikebilirsin beni değil dedi. Betül dediği eliydi. O kadar azmiatim ki elini sikime geri goturdum. Arkama gecip sarildi ve 31 cekmeye devam etti. Bosalmama az kalmisti. Meike birden kocası da beni siker belki dedi. Ne olduğunu anlamadim. Nerden cikmisti. Degisik bi duygu icine girdim. Fikir hem azginligimi korukledi hemde sinirlendirmisti. Hicbir sey diyemedim. Melike bundan cesaret alıp sende karşımizda boyle 31 cekersin dedi. Sevgilim ne zaman boyle birine donuşmüştü. Temiz yüzlü tesettürlü bi kadindan beklenmeyecek gözlerdi ama icten içe beni azdiriyordu.
M: Beni kucağına alirken mi yoksa altinda ezerken mi izleyeceksin.
A: kucağında (Birden ağzımdan cikti) ne diyodum ben. Sevgilime bunu diyerek ipleri eline vermistim.)
M: sikine dokunmani istemiyorum. Bizi öylece izle yoksa cabucak boşalırsın eglencesi kalmaz.
Erken boşalmamama rağmen bunu soylemesi yetersiz hissettirmisti.
M: beni saatlerce sikicek ve sen sikine dokunur dokunmaz boşalacaksın.
Melike 31 i o kadar sert cekiyodu ki aciyla karisik bi zevke doğru kaymıstım
M: belki bizi izlerken benim sana yaptigimi Betül yapar. Ya da kocası ikimizi birden siker dollerini paylaşırız.
Daha fazla dayanamadim ve oluk oluk bosalmaya başladım. Ben boşalırken Melike boşal sevgilim rahat rahat boşal bizi başkası sıkicek diyodu. Kendime gelmem birkaç dakika surdu. Melike yeri temislemişti bende pantolonumu giydim. Tuvaletten cikarken yanagimdan optu ve çok zevk aldım dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir