Değişimin Böylesi 38

Kızlarla tanışmanın bir yolunu bulmalıydım. Bu kadar davetkar bakan iki kıza aslında çok da yol aramam gerekmiyordu. Gidip masalarına oturabilirdim. Öyle de yaptım. Kızlar hiç yadırgamadı “size katılabilirmiyim?” Diye sorduğumda. “Tabiki” dediler sadece. Adlarının Buket ve Hülya olduğunu öğrendim. Uzun uzun muhabbet ettik. Birbirimizi tanıdık. Akşam için sözleştik. İki kızı birden götürmeyi kafaya takmıştım. Bu gece onlarla kesinlikle seks yapmalıydım. Günü alışverişle ve gezme ile tamamladım. Ardayla olan şeyleri hiç düşünmek bile istemiyordum. Akşam saatlerinde kızlarla buluştum. Onlara yabancı olduğumu mekanı onların seçmesini söylemiştim. Birlikte bi gece kulübüne gittik. İçtik eğlendik. Gece 1 gibi artık eve geçme zamanı gelmişti. Kızlar buna kendilerini hazırlamıştı belliydi. Eve geçtik. Bi kaç kadeh içkiden sonra evde öpüşmeler, dokunuşlar başladı. Buket Hülyaya göre daha cüretkardı. Onu soymak kolay olmuştu. Hülya ise hala çekingen davranıyor kollarımı ona dolamama rağmen sadece öpücük veriyordu. Buket ise kemerimi çoktan çözmüş aletimi dışarı çıkarmıştı. Hülya manzara karşısında sanki utanmıştı. Tuvalete gitmek için izin istedi. O gittikten sonra Buket’e sordum.

Ben: Hülyanın nesi var. Pek eğlenmiyor gibi

Buket: Ya boşver onu.

Ben: Neden? Ne olduki?

Buket: Böyle sekse hemen atlamak doğru değilmiş. İlk gördüğüm erkekle sevişiyormuşum. Sırf bana engel olmak için gelmiş Falan filan.

Ben: pek engel oluyor gibi durmuyor

Buket: bakma sen onunda libido tavan. Azgınlıktan kuduruyordur ama tükürdüğünü yalamamak için cool görünmeye çalışıyor.

Durup düşünmeye başladım. Bu kızın çekingen tavrı sadece bundan olamazdı.

Ben: siz ne kadardır arkadaşsınız.

Buket: çocukluktan beri

Ben: kaç kez böyle seks yaptınız. 2 oldu. Daha doğrusu ben sık sık takılırım birileriyle Hülya takılmaz fazla. Sadece bi kere daha böyle bir ortama girdi. Orda da ben seviştim o izledi sadece dahil olmadı.

Ben: Niye ki?

Buket: Bilmem. Dahil olmadı işte. Beni yalnız bırakmamak için gelmiş. Başıma bela alırmışım falan filan işte. Artık bırakacakmısın şunu? Elimdeki şu devasa şeyi gırtlağımda istiyorum. Hülya ister katılır ister katılmaz.

Diyerek aletime yumuldu. Düşünmeye başladım. Bu kızın derdi farklıydı. Gece geldi gözümün önüne. Dans etmeye çıktığımızda Buket aramızda oluyordu ve gayet seksi dans ediyorduk. Sonra otururken Buket benim yanımda otururken o ise yine Buketin yanında oturuyordu benim diğer tarafımda değil. Yemekte de Buketin yanındaydı. Söylediklerine gülümsüyor ve ona bakışı hep sevecendi. Dikkat etmemiştim ama galiba Hülya Bukete aşıktı. Bi anda şimşekler çaktı kafamda. Gerçekten de öyleydi. Buketin ağzından aletimi çıkardım.

Ben: Buket siz Hülya ile takıldınız mı hiç?

Buket: Nasıl takıldık mı? Seks mi diyorsun.

Ben: evet.

Buket: Saçmalama. Küçüklükten beri birlikte büyüdük. Birbirimizin vajinasına ağda bile yaptık. Birbirimizin her yerine dokunmuşuzdur gençken ama hiç sekssel bişey düşünmedim.

Ben: Düşünmeliymişsin.

Buket bu sözümden sonra durakladı. Galiba o da bişeyin farkına varıyordu.

Buket: yani sence…

Ben: bence bu kız sana aşık. Seni arzuluyor. Senden bişey göremeyince de seni görebilmek için sancılı şekilde başkası ile sevişmeni izliyor.

Buket: yok daha neler. O kadar değildir yaa.

Derken bile bunu daha önce düşünmediğini anladı. Gülümsedi muzurca.

Ben: Denemesi bedava. Bence anlamak kolay.

Buket: Nasıl olacak?

Ben: Dudaklarına yapışacaksın. Bakalım ne yapacak.

Buket: Ben öyle bişey yapamam.

Ben: o zaman ben yapmanıza yardımcı olurum. Ortamı ben yaratırım sen yeterki uy.

O sırada Hülya tuvaletten çıktı. Buket ağzına aldığı penisimi çıkarıp sıvazlamaya başladı. Hülya gelip karşımıza oturdu.

Ben: Buket bak Hülya tavrını belli etti katılmayacak bize bence.

Buket: Nasıl yani. Hülya gerçekten katılmayacak mısın? Kaçırdığına pişman olacağın bir alet var burda.

Hülya: siz devam edin ben böyle iyiyim.

Buket: Hadi ama. Gel bak ben bu canavarla tek başıma başa çıkamam.

Ben: Buket bence arkadaşın teşvik ve ilgi istiyor. Bence onunla ilgilen ki bize katılsın.

Bu sözümden sonra Buket ayağa kalkmıştı. Hülya ya doğru yürüyordu.

Hülya: ne saçmalıyorsunuz siz?

Buket Hülyanın ağzına parmağını koydu.

Buket: şşşşttt. Çok konuşma

Diyerek dudaklarına yapıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir