Değişimin Böylesi 37

Gözlerimi açtığımda hava yeni aydınlanmıştı. Etrafı süzdüm. Yerde 2 tane havlu vardı. Üşümüştüm. Çarşafı çektim. Arkamda bir hareket hissettim. Döndüğümde Ardanın sessizce ve çırılçıplak uyuduğunu gördüm. Dün gece geldi aklıma. Ne yaşamıştık öyle biz. Kendimi rahatsız hissettim. Daha 10 gün öncesine kadar tamamen kadınlardan hoşlanan biriydim. Tamam libidom çok yüksek dar görüşlü ve homofobik bir insan da olmadım hiç bir zaman ancak kendimi bir erkek ile hiç hayal etmemiştim. 2-3 gün önce güvenlikçi çocuk ile yaptığımız sekste bile erkekliğim değişmemişti. Evet biliyorum bir erkekle seks yapmıştım ama siken tarafta olduğum için hiç bir değişik duygu yaşamamıştım. Peki ama dün gece olanlar neydi? Kendimi resmen bir kadın gibi hissetmiştim. İşin kötü tarafı aynada yüzümdeki aptal gülümseme ile durup bundan çok hoşlanmıştım. Üstelik Egosu ve karizması ile beni ezen bir çocuğa karşı bile değildi bu. Pısırık, kendi halinde, süt kuzusu birine karşı koyamamış ve resmen beni, ruhumu ele geçirmesini uzaktan izler gibi izlemiştim.

Arda kıpırdandı. Sırtımı döndüm tekrar. Ne yapacaktım böyle. Ben böyle biri değildim. Kadınları düşündüm. Onlara hükmetmek, onlarla sevişirken sahip olmanın verdiği özgüven geldi aklıma. Kendi kendime; çok aşırı azdığım için, Ardaya da sahip olabilirim umuduyla olmuştu herşey diye düşündüm. Yoksa rahatlıkla ona sahip olacağım ışıltısını alsaydım onu kadınım yapardım. Altımda bir kadın gibi inletirdim. Resmen ele geçirirdim. Bende ki seksapellik, konuşma ve ikna becerisi, özgüven kimde vardı ki?

Yok yok kesinlikle bir seferlik bişey olduğunu, onun da bana vermesi gerektiğini, yoksa bi daha asla böyle bir şey olmayacağını söyleyecektim. Bu düşüncelere dalmışken elini omzuma koydu. Sonra omzumu öptü. Beni kendine doğru döndürdü.

A: Uyanmışsın.

Diyerek dudaklarıma yapıştı. Karşı koyamadım.

B: Günaydın. A: Günaydın.

Sessizlik oldu. Dudağıma ufak bir öpücük kondurup kahvaltı hazırlamaya gideceğini söyleyip yataktan kalktı. Çırılçıplaktı. Devasa aleti sallanırken gözüm çarptı. Bunu nasıl almıştım böyle. Deliğimdeki sızı bana nasıl alabildiğimi hatırlattı. Tam kapıya vardığında “Arda!” Diye seslendim. “Konuşmamız gerek”

A: Kahvaltı yaparken konuşalım mı? B: Olur

Kalkıp giyindim. Traş oldum. Mutfağa gittim arkası dönük ıslık çalarak kahvaltı hazırlıyordu. Çırılçıplaktı. Yanına gidip yapabileceğim bişey var mı diye bakacaktım ancak gerek olmadığını masayı görünce anladım.

B: eline sağlık A: deneyimliyim. Kahvaltıyı evde hep ben hazırlarım. B: Annesini yormayan bir evlat. A: bu zamana kadar hep o yoruldu. Birazda dinlensin. B: aferin sana.

Oturup kahvaltıya başladık. Lafa nasıl gireceğimi bilmiyordum. Böyle düşünürken o lafa girdi.

A: düşünüp durmana gerek yok. Ne söyleyeceksen direk söyleyebilirsin. Az çok ne diyeceğini tahmin edebiliyorum. B: ne diyecekmişim? A: ben böyle biri değilim, bir seferlik oldu, ben de seni sikmek istiyorum ki bu şu durum için en mantıksızı ya da buna benzer şeyler söyleyeceksin bence B: hayır. Yani evet. Ama bu kadar kolay değil. A: bu tarz konuşmaların kolayı olduğunu bilmezdim. B: bak daha 10 gün öncesine kadar tam bir heteroydum. 2-3 gün önce bir erkekle ilk seksimi yaptım. Bundan aşırı keyif aldım itiraf ediyorum ama bu ona sahip olduğum içindi. Sen bana sahip oldun. O an karşı koyamadım ama ben de o kadınsı duygular yok. Sen daha bana sakso bile çekemiyorsun. Ben sekste karşımdakini sikmek isteyen biriyim. Sikilmek istemiyorum.

Dedim. Nerdeyse bağırır bir ses tonuyla.

A: hayatın tadını çıkar, boşver demeyi öğren neden bu kadar takıyorsun ki. Bunlar senin sözlerin. B: evet ama ben…

Diyebildim sadece. Sustum. Haklıydı. Daha dün böyle nasihatler veren biri gece sikildiği için şimdi artistlik yapıyordu. Sanki kendi istememiş gibi.

B: düşünmem lazım Arda. A: sen düşün ben giyinip çıkıyorum.

Diyecek sessizce kalktı masadan. Giyinip çıkması 3 dakika almıştı.

Yalnız kalınca tüm olanları süzgeçten geçirdim. seksi sikilmeyi ben istemiştim. Hatta Ardayı baştan çıkartan da bendim. Şimdi çocuğa yaptığım haksızlık değil miydi? Peki ne yapmalıydım.

En sonunda bi karar veremeden çıktım evden. Bir cafeye gittim sabah kahvesi içtim. Acaba bir psikoloğa mı gitsem diye düşündüm. Yok ya abartma dedim kendi kendime. Bi daha ardayla seks yok o kadar. Peki erkeklerle. Bak güvenlikçi çocuğu abaza kaldığım zamanlar sikebilirdim. Onun dışında sakso bile olmayacak kimseyle. Kararım netdi. Hatta bunu bu gece yatağıma bir hatun atarak mühürleyecektim. Hemen arayışa çıktım. Güzel nir mekandaydım. Kesen var mı diye baktım. Bir iki kız takıldı gözüme. Beni kesiyorlardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir