Değişimin Böylesi 32

İkimizde hazırlandık. Hazırlanırken de kızla takılacağımız anları konuştuk. İki büyük aleti alacaktı.

Arda: Tost yapabilirmiyiz sence?

Ben: bilmem. Götten yemişse yaparız. Ama öyle bir durumda sen götten girersin benimkini alabileceğini zannetmiyorum.

A: Farketmez. Senin gibi sakso çekebiliyormudur?

B: 😂😂 bilmem. Benim öğürme refleksim yok. O yüzden seninkini gırtlağıma kadar alabildim. Kızda olacağını zannetmiyorum.

A: Hala aklımda yaşadıklarımız.

Ardaya gitmeyip birlikte takılalım desem hemen kabul edecek gibiydi. Ama ben bu gece bir kadınla birlikte olmak istiyordum. Hem kadını o kadar ayarladık ayıp da olurdu.

B: gece uzun bakalım neler olacak.

Evden çıktık. Nerdeyse buluşma zamanı gelmişti. Arabaya binip Kübranın bloğuna gittik. Kenarı çekip beklemeye başladık. Kapıda olduğumuzu belirten bir mesaj attım. Yaklaşık 5 dakika sonra Kübra geldi. Bir iki hoşbeşten sonra yakınlardaki iyi bir restorana gittik. Karnımızı doyurduk. Ordan bir gece kulübüne geçtik. Biraz alkol aldık. Arda fazla dayanıklı olmadığını söylediği için arabayı sen kullanırsın ayağına içki içirmedim. Kübra ile biz dans edip bol bol içtik. Kafamız bayağı güzel olmuştu. neredeyse geceyarısı olmuştu. Eve geçme zamanı gelmişti. Ardaya arabanın anahtarını verdim. Eve geldik. Kapıyı açıp Kübrayı içeri soktum. Sonra da belinden kavrayıp koridora kadar götürdüm. Ayakta öpüşmeye başladık. Arda kapıyı kapatıp içeri girdi. Kübranın arkası Ardaya dönüktü. Elimle Ardaya gelmesini işaret ettim. Arda Kübraya arkadan sarıldı. Boynunu öpmeye göğüslerini okşamaya başladı. Kübra kafasını çevirip Ardanın dudaklarına yapıştı. Ben ise boynundan başlarak elbisesinin düğmelerini çözmeye başlamış göğüslerinin üstlerini öpüyordum. Kübra bi beni bi Ardayı öperek sadece iç çamaşırı ile kalmıştı bile. Soymuştuk çoktan. Ama biz tam kıyafetlerle duruyorduk. Kübra yavaşça yere eğildi. Şimdi biz yanyanaydık ve kübra önce benim pantolonumu çözdü daha sonra ise Ardanın. Pantolonu ayağımla çıkarıp geriye ittim. Sadece baksır ile kalmıştım. Arda da aynı şekildeydi. Kübra ikimizin aletini de baksır üstünden okşuyordu.

Kübra: Bunlar ne böyle. Wow.

Ben: daha görmedin bile.

K: ellerime gelen şeyler dev gibi.

Dedi ve ilk önce benim baksırımı aşağı çekerek kalkmış kalın damarlı aletimi dışarı çıkardı. Ağzı açık kalmıştı. “Çok kalın bu” diyebildi sadece. Eliyle biraz okşadı kesinlikle avcuna sığmıyordu. Ardanın bile avucuna sığmamıştı. Parmaklar birleşmiyordu yani. Kübra benimkini hiç bırakmadan “bakalım sen ne saklıyorsun” diyerek elini Ardanın aletine attı. Ardanın baksırını indirdiğinde ise önüne kadar gelen kocaman bişeyle karşı karşıya kaldı.

K: ohaa bunlar çok büyük.

B: senin için sorun olur mu?

K: büyük ihtimalle olacak

A: duruma göre bakarız

Diyerek Kübranın kafasını aletine bastırdı. Kübra ağzını açıp Ardanınkini yalamaya başladı. Ama sadece kafasının birazını ağzına alabiliyordu. Çok sokunca öğürüyordu. Yüzünden Ardanın hoşlanmadığını anladım. Sonra Ardanınkini bırakıp benimkimi ağzına almaya başladı. Benimki ağzına hiç sığmıyordu. Sadece başını alabiliyordu. Ama diliyle ve dudaklarıyla başını çok iyi yalıyordu. Sırayla bi benimkini bir Ardanınkini yalayıp durdu.

Bi süre sonra “Arda koltuğa geç otur sen” dedim. Arda söylediğimi yaptı. Kübra uzanıp Ardanınkini ağzına almaya başladı ben de Kübranın vajinasını götünü yalıyordum. Zevke gelmişti. Parmağımı göt deliğine bastırdım. Kübra derin bir nefes alıp girişine izin verdi. Kübra Ardanın aletini iyice ıslatmak için bol tükürüklü muamele çekiyordu. Bi müddet sonra kalktı Ardanın tam üstüne geldi. Penisi hizalayıp yavaşça üstüne oturdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir