Değişimin Böylesi 25

Yatağa yığılıp kaldık. Masaj gevşetmişti ama bu performans beni bayağı yormuştu. Duşa gidecek halim bile yoktu. Güvenlikçi çocuk nefes nefese kalmış o da benim gibi kalkacak dermanı bulamıyordu kendinde. Sessizlik oldu. O süreçte bugün yaşadıklarımı düşündüm. Önce masaj salonunda bi travestiye sakso çekmiştim ve o da benim deliğimi genişletmişti. Sonra güvenlikçi çocuk ile arzulu bir seks yaşamıştım. Gay değildim ama ilk defa bu kadar baştan çıkmıştım ve gerçekten yaptığım seksten çok keyif almıştım. Dönüp güvenlikçi çocuğu inceledim. Kılsız vücudu ve kalçaları harika görünüyordu. Belliydi epilasyon ile tüm kıllarından kurtulmuştu. Bende aynı onun gibi kılsızdım. Zaten vücut olarak çok kıllı biri değildim. Spor yapıyorum diye bende epilasyona gitmiştim. Vücudum, kalçalarım ve bacaklarım kılsızdı. Yüzüm hep traşlıydı. Belkide kıl olmaması beni bu kadar tatmin etmişti. Kıllı bir vücut ile seks yapmak tiksindirebilirdi belkide. Bilmiyorum ancak yanımda uzanan çocuk ile yaşadıklarımı unutumayacağım kesindi.

Sessizliği bozdum.

Ben: Daha önce çok birlikteliğin oldu mu? Güvenlikçi: Çok oldu. Kadın, erkek, trans. Erkeklerle ilişkimde genelde pasif olurum. Kadınsı duyguları hissetmek güzel. Hele ki senin gibi yakışıklı genç ve dinamik olursa çok daha istekli olurum. B: Peki nerden buluyorsun bu kişileri? G: Kadınlar kolay. Öncelikle sevgilim var. Onun dışında bi kaç tane de kırığım. Erkekleri soruyorsan kimlerde ne potansiyel olduğunu gerçekten tahmin edemezsin. Hatta sana şöyle söyleyeyim libidosu yüksek her erkekle ilişki yaşayabilirsin. Burdaki soru işareti aktif mi olacaksın pasif mi? B: Yani? G: Yanisi şu. Eğer bu taraklarda bezi olmayan birini ayartacaksan genelde pasif olursun. Çünkü onu sekse ikna etmenin tek yolu erkekliğini sende göstermesine izin vermektir. Devamını istiyorsan yani onunla hep seks yapmak istiyorsan onu sikilirken iyice çıldırtman gerek. Yok bi kerelikse sen de sikmek istediğini belirtirsin. Ama zor olur. İkna olmaz genelde. Ama tadını aldıysa ve elinin altındaysan sürekli ister. O sürekli istemeler başlarsa o zaman istediğini alman için bi fırsatın olur. Ve sen de onu sikebilirsin. B: vay be. Piri olmuşsun işin. Peki şu durumda ben ne oldum. G: hahahaha. Sen istekliydin. Ne ile karşılaşacağını bilmiyordun ben ise biliyordum. Trans ile yaşadıklarına karşı koymadın. Seni düşürmek zor olmadı. Eğer pasif olma kısmını soruyorsan sen çoktan o duyguyu kabullendin bence. Sadece uygun kişi, şartlar ve azgınlık seviyen bunu belirliyecek. Yani zamanı geldiğinde sende pasif olacaksın. Buna kesinlikle yatkınsın.

Şaşırmıştım. Gerçekten öylemiydim. Ben az önce gay seks yaşadım ve bi daha olur mu diye hiç düşünmedim. Galiba tekrar olmasına itirazım yoktu. Ama pasiflik başka bişeydi. Az önce onun bana söylediği gibi “daha hızlı aşkım, devam et aşkım” gibi cümleleri birine kullanacağımı düşünmüyordum.

B: Bakalım zaman ne gösterecek. G: Bak şimdiden kabullendin bile sadece zaman gerek.

Yatakta ona doğru döndüm. O da bana doğru. Şimdi yüzyüzeydik.

B: Ne olursa olsun bu gece ben aktiftim sen pasif. G: Biliyorum ve gerçekten de müthiş bir aktif oldun. Uzun zamandır böyle sikilmemiştim. Büyük zevk aldım. Açıkçası senden bu performansı beklemiyordum. İlk olanlarda genelde öpüşme bile olmaz. Tiksinir yaptıklarından utanırlar. Konuşmazlar bile. Ama sen öyle değilsin. Ne istediğini bilen bir insansın. O yüzden çok keyifliydi ya zaten.

İyice bana sokuldu. Yapış yapış olan dudaklarıma bi öpücük kondurdu. Sonra ateşli bir şekilde tekrar öpüştük. Dudaklarımız ayrılınca “boşuna şansını deneme pasif olmayacağım “ dedim. Kahkahayı bastı. “Öyle bir amacım yok”dedi. Sonra da ekledi “şimdilik”

Tekrar öpüştük. “Ben yatıyorum hadi iyi geceler” dedi. Ben tekrar yaparmıyız diye iç sorgulama içindeyken o geceyi bitirmişti bile. Bana söz bırakmamıştı. O yüzden sadece “iyi geceler” diyebildim. Sonra da çıplak vücutlarımızla yatakta uyuduk.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir